Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 10.9.2024 14:34:57
|
|
|
|
Duškić
|
Ana ovo zvuci baas ukusno..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 10.9.2024 14:41:05
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ahaaa, bas cu da probam. Imamo blitvu u saksiji. 😊
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 10.9.2024 15:48:08
|
|
|
|
nata11
|
Pileca corba od juce.Pileci raznjici i krompir Cips.
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 24.9.2024 14:13:46
|
|
|
|
Ana RR
|
U nedelju nam bilo neko društvo pa smo raspalili roštilj (jedva čekam da kupimo onaj veliki gasni). Ostalo mesa i za juče pa smo spremali tortilje. Danas gusta čorba od povrća i zapečene nekuvane makarone sa sirom.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 16.12.2024 8:51:02
|
|
|
|
nata11
|
U prethodnih 4 danas premala kolace za Sv.Nikolu. Spremila: narandza kuglice, praline od banane, urme sa orasima, rolat od urme i lesnika, plocice od cokolade sa semenkama, rolat od ratluka i susama, rozen tortu, ostale jos dan ranije cheese cake u casama.
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 16.3.2025 10:30:46
|
|
|
|
Kata90
|
Sarmu sam juce skuvala ...mirna sam barem 2 dana😁
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 19.3.2025 15:28:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Grasak i palačinke.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 21.3.2025 14:05:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Ne pamtim kada sam ovde pisala. Danas supa sa rozbratnom, svinjski file na puteru i belom luku, salata. Juče za mene tuna salata, za muške domaće kobasice i krompir u rerni. Za vikend možda padne neki roštilj, videćemo kakvo će biti vreme.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciKrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Здрава храна.
пеперутка16
Да ли једете здраво?