Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 22.4.2024 16:08:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas ništa, ostalo je svačega od juče. Roštilj, salate, supa, voćni kolač...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 22.4.2024 16:31:14
|
|
|
|
Srecko47E
|
Uprzeni pirinac sa soja sosem uz edamu i grasak. Varivo od crvenog sociva i paradajz sosa. Imamo bistru supu i dodacu salatu. Deci-batake iz kese sa povrcem i sutlijas.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 22.4.2024 19:25:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Chilli con carne 🌶️🌶️🌶️
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 23.4.2024 9:06:42
|
|
|
|
Srecko47E
|
Za danas-povrtna corba sa domacim rezancima bez jaja. Sojine pljeskavice uz kus kus i beli preliv od indijskih oraha. Salata-sezonska uz dimljeni tofu sir.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 25.4.2024 8:02:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za dorucak su bile kiflice od speltinog brasna. Za decu sam spremala mrsne. Rucak su one imale musaku i salatu. Nama sam spremila samo corbu od zelja i salatu. Pravila sam zdravu tortu. Odusevljeni su svi koji su probali.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 25.4.2024 17:01:22 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 4.5.2024 15:13:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Imamo supu od juče, u pekaču u rerni se krčkaju juneće šnicle u sosu.Pirinač ili taljatele za prilog, videću šta momci više žele. Salata. Ostaće nam mesa i za sutra, taman da ništa ne spremam.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 4.5.2024 22:16:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za Vaskrs sam svasta naspremala. Pitu sa sirom, deca su mi trazila karadjordjeve snicle, uz to cu tara tar sos i juneca corbica. Mm je trazio ciz kejk. Imamo i rusku salatj. Mislim da je dosta.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 8.5.2024 14:58:24
|
|
|
|
Kata90
|
Kuvano sočivo sa slaninom....i palačinke za kasnije
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 9.5.2024 19:50:33
|
|
|
|
Duškić
|
Krompirice mlade, salata i cizzzz...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 11.5.2024 21:19:04
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Slanci za veceeu, mm pravio spagete sa prelivom od pavlake za rucak.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 13.5.2024 13:32:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Juce za dorucak je bila proja, za rucak boranija sa curetinom, a za veceru su bile pogacice sa kajmakom i to su deca imala za dorucak. Spremala sam piletinu sa povrcem. i krem corbu od bundeve.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 13.5.2024 15:35:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nista vala, imamo od juce i pilece snicle i dodatak. Jupiiiii 😊
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 14.5.2024 15:39:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas marinirana svinjska pečenica sa povrćem (krompir, tikvice, plavi patlidžan, paradajz, paprika, crveni luk). Banana bread za večeru.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 14.5.2024 15:53:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Danas marinirana svinjska pečenica sa povrćem (krompir, tikvice, plavi patlidžan, paradajz, paprika, crveni luk). Banana bread za večeru. E da mi napises recept za ovo 👌😊
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 14.5.2024 16:05:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Nemam neki poseban recept, pečenicu sam sinoć ubacila u marinadu (1dc belog vina, 1dc masl.ulja, peršun, krupno seckani beli luk, biber, so, malo dimljene paprike, kašičica senfa... mislim da je to sve). Povrće je smrznuto i krupno sečeno, ja sam sam dodala crveni luk. Danas sam pekla u air fryeru, ali pečem i u rerni, u oba slučaja bude super. Može i sa krompirom i šargarepama samo (kupim one raznobojne), zavisi šta imam u kući.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 14.5.2024 16:37:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
U 6 ujutru sam spremala deci za uzinu americke palacinke. Imale su neke jastucice sa sirom za dorucak. Krem corbu su imale za rucak i karbonaru.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 14.5.2024 17:39:16
|
|
|
|
Duškić
|
Stavila corbicu pilecu da pripremim. Napravila kolac sa visnjama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 14.5.2024 19:02:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Hvala Ana 😊
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 18.5.2024 11:35:22
|
|
|
|
Kata90
|
Danas kuvani kukuruz,zimus ostavili u zamrzivaču samo vadim kada nam se jede.Juce pohovano belo meso,krompir i supa....
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 21.5.2024 13:05:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Juče teleća plećka, mladi krompir i povrće, lagano se peklo u rerni. Ostalo je mesa, dodaću sveže povrće pa ćemo danas tortilje.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 21.5.2024 18:52:49
|
|
|
|
Duškić
|
Ja sam pripremala dzigericu sa povecem, super je .
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 22.5.2024 12:45:51
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas zapečena boranija sa povrćem, bez mesa. Dete će biti oduševljeno
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 22.5.2024 19:21:13
|
|
|
|
nata11
|
Ja boraniju jedem bez mesa kao i Kuvan Kupus.Sto bi rekli vruca salata 🙂
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 23.5.2024 10:32:48
|
|
|
|
nata11
|
Ubacila danas u krcka telece snicle sa sargarepom pa ce preko neki sos.
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 23.5.2024 10:48:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Biće punjene paprike od juče. Sutra kiseli kupus, nađoh jefnu kesu u zamrzivaču. A otkako sam počela boraniju samo da blanširam sa povrćem i malo zapečem u rerni onako klot, bez mesa, moji je više jedu. 😊
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ukusni prokeljRingerajin kuvar: minnica
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?