Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 29.3.2024 8:25:35
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kupicu nesto u povratku. Ne stizem da spremam danas.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 29.3.2024 11:25:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Jutros za doručak namaz od avokada, kuvanih jaja i mladog sira. Za ručak verovatno spanać i ćuretina.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 29.3.2024 12:44:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ana, kako pravis spanac? Čorbicu ili u rerni?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 29.3.2024 12:50:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Iv, moje dete voli samo klasičan spanać, onako kao pire, i to samo uz pohovano meso (smarač). Ja volim u svim oblicima, svež, smrznut, pečeni, kuvani...just name it lol
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 29.3.2024 17:14:05
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Proprzis sa povrcem? Zapeces u rerni sa mlekom i jajima? Tako je moja nana pravila i ja obozavala, a ovi moji nece 😏 Samo corbicu, pitu i proju sa spanacem.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 29.3.2024 17:42:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Ne, na masl.ulju propržim beli luk, pa dodam spanać, nalijem mlekom i kuvam. Dodam malo gustina da se zgusne, pa pred kraj dodam malo putera i/ili kajmaka, pavlake za kuvanje. So, biber, standarno. Koristim smrznuti spanać, u briketima, pošto Mare ne voli kada je krupno sečen (smarač again haha).
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 29.3.2024 20:36:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Koliko duho se kuva? Kratko?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 29.3.2024 20:43:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dosadna sam... Znaaaammmm... 😏
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 29.3.2024 22:00:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa šta znam, 20ak minuta, nisam merila vreme nisi dosadna
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 29.3.2024 22:46:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
😁😁😁 Ma pitam zbog mleka, ja bi ga kuvala na vodi i dodala mleko na kraju samo da prokljuca.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 5.4.2024 14:33:17
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas dostava Za mene tuna salata, mm uzeo burgere a M giros
< Poruku je uredio Ana RR -- 5.4.2024 16:26:14 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 6.4.2024 11:04:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Juce za decu pileca supica i bolonjeze. Za nas paprikas i puno salate.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 7.4.2024 14:16:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Juče je mami bio rođendan pa smo išli u šetnju i klopali u restoranu na 25. maju Danas juneća supa, grilovani svinjski file, mladi krompirići iz fryera, zelena salata sa mladim lukom i rotkvicama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 7.4.2024 14:53:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Danas za rucak krem corba od pecuraka, pire krompir, losos i oslic. Deca su trazila i pomfrit, zelena salata, rotkvice i krastavci. Pravicu mafine deci za uzinu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 7.4.2024 21:56:32
|
|
|
|
Tiziana
|
Danas paradajz corba, grilovani losos, restovan krompir, zelena salata sa rotkvicama i mladim lukom, tartar sos.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 9.4.2024 10:01:57
|
|
|
|
Srecko47E
|
Paradajz corba sa krompirom i tonom povrca, panirani oslic ,burgeri od povrca sa kinoom i sos od mirodjije.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 9.4.2024 11:11:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za dorucak su deci bile tortilje. Domaca supica, pirinac i riba. Za nas za rucak je boranija Imamo za uzunu posne cokoladne mafine. .
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 9.4.2024 12:52:40 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 9.4.2024 11:55:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Juče tuna salata za mene (iceberg, dimljena tuna, kukuruz, mladi luk, pečena kinoa, masl.ulje, limun). Muški su jeli van kuće. Danas supa od prekjuče, rižoto sa piletinom, zelena salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 10.4.2024 8:56:11
|
|
|
|
nata11
|
Suprug je duze van kuce pa jedem nesto na brzinu jer dete ruca u vrticu. Ali juce mi sveki donela pasulj i salatu pa sam se bas najela.
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 10.4.2024 9:31:31
|
|
|
|
Srecko47E
|
Suve paprike punjene damenima i povrcem,zaliveno sa paradajz sokom i zapeceno,posle sam narendala dimljeni tofu sir i vratila da se zapece jos par minuta. Salata kao prilog. Brokoli corba sa kokosovom pavlakom i imamo posno medeno srce. E za veceru nemam ideju i verevoatno cu praviti posne mekike ,pa neka mazu dzem od jagoda. Pravila sam ga juce..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 10.4.2024 16:49:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas lovački. Marko je tražio taljatele u paradajz sosu, ja sam jela salatu sa lososom, mm čekam da dođe pa da vidim šta mu se jede.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 11.4.2024 9:11:09
|
|
|
|
Srecko47E
|
Deci sam spremila burgere od domacih lepinja,curetine i kinoe. Nama-krompir salata sa leblebijama,limunov sok ,malo posnog majoneza i vege burgeri od soje i povrca. Uz tofu sir.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 14.4.2024 8:43:27
|
|
|
|
bikicaV
|
Dorucak cu neki spremiti sa jajima, brzinski. Pa napolje.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 15.4.2024 8:29:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za decu imam piletinu sa salatom i corbicu od povrca. Za nas pilav sa pecurkama i corbica. Spremala sam zdrave kuglice.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 17.4.2024 9:22:46
|
|
|
|
Srecko47E
|
Crvenu krompir corbu,ubacila sam i malo crvenog sociva. Grilovano povrce i losos.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?