Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 6.9.2022 7:25:14
|
|
|
|
dddaca
|
Sad citam sta ste pisale, ne bih li dobila ideju sta za rucak. Nedostaje mi onaj Natin nedeljni meni. Mislim da ce biti grasak ili neka corbica sa dosta povrca i mesa
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 6.9.2022 9:34:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam za danas isplanirala juneću supu, za mm i mene rižoto sa pečurkama i morskim plodovima, za dete grilovana ćuretina i pirinač jer je smarač i ne voli rižoto.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 6.9.2022 9:45:54
|
|
|
|
Ana RR
|
I naravno, hlebić je već gotov danas sam mešala belo i speltino brašno.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 7.9.2022 7:41:58
|
|
|
|
flamingos
|
Danas kuvam samo čorbu sa povrćem i skuša po Anđelinoj želji.Dosta nam je mesa.Napraviću i salatu sa makaronama(obrok salata-za mene).Večeras ću neko pecivo i slano,a i slatko da napravim da ima dete sutra za školu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 7.9.2022 8:00:33
|
|
|
|
dddaca
|
Juce bila corbica sa dosta povrca i fileom, danas ce biti pasulj.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 8.9.2022 22:42:11
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Pire sa mini pljeskama, zelena sata, supa
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 8.9.2022 23:20:09
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pasulj
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 9.9.2022 6:48:42
|
|
|
|
flamingos
|
Dete nosi užinu u školu.Za ručak želi pileće belo meso na gril tiganju,pomfrit i za salatu krastavac.Sebi ću da napravim riblje pljeskavice i paradajz salatu.Večeras neka voćkica i posna plazma,a njoj za večeru šta bude poželela to i spremam.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 9.9.2022 22:51:27
|
|
|
|
Didy
|
Za ručak čorbicu od povrća i nasuvo s krompirom, za večeru tople sendviče i limunadu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 10.9.2022 8:33:28
|
|
|
|
dddaca
|
Didy sta je to nasuvo? Kod mene juce bio peceni krompir i svinjetina, i supa naravno. Spremala i neke pogacice sa sirom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 10.9.2022 10:43:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Daco, nasuvo (mi zovemo granatir) je testo sa krompirom (izdinsta se luk, doda se gnječeni kuvani krompir, aleva paprika, so biber) i pomeša sa testeninom. Moja baka je uvek spremala domaću testeninu za granatir. Kombinacija koja zvuči čudno ali je mnogo ukusna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 10.9.2022 12:45:38
|
|
|
|
dddaca
|
Aha, ja to znam kao restovani krompir, samo bez testenine
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 10.9.2022 12:54:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Danas su za dorucak bile slane feta krofnice. Za rucak ce biti punjene paprike i krem corba
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 10.9.2022 13:42:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: dddaca Aha, ja to znam kao restovani krompir, samo bez testenine Da da, restovani je i kod mene.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 10.9.2022 18:24:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Palacinci
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 10.9.2022 23:08:23
|
|
|
|
flamingos
|
Ćufte u paradajz sosu,krompir pire,salata po želji.Posladismo se pitom sa malinama i plazmom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 11.9.2022 9:27:04
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Rednica za dorucak a za rucak podvarak od slatkog kupusa.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 11.9.2022 10:04:14
|
|
|
|
flamingos
|
Dete doručkuje plazmu i mleko.Za ručak se još nije izjasnila.Spremiću šta poželi.Sebi ću makarone sa sirom.Ostala pita od juče da se posladimo.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 11.9.2022 21:59:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas su nam bili kumovi, spremao se roštilj - ćevapi, vrat, ražnjići sa piletinom, povrćem i slaninom, ramstek. Pomfrit iz rerne, grčka salata. Palačinke. I otišla flaša gina sa tonikom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 11.9.2022 22:20:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Posto je post. Za mm pasulj, za nas tri pasta sa tunom. Sutra za dorucak pita sa sirom i spanacem i spremila sam banana bread za užinu deci. Za rucak ce biti piletina u sosu i krem čorbica.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 11.9.2022 22:21:10 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 14.9.2022 22:22:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Ove sedmice sve nešto brzinski, danas bela čorba, losos i krompirići. Mešana salata. Za večeru pužići sa sirom i da ima M za užinu sutra.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 15.9.2022 9:56:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas teletina sa povrćem (tanko sečeno, kao za vok) i pirinač.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 15.9.2022 10:41:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nistaaaaaaaa 😂
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 24.9.2022 0:04:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Pileći paprikaš, pečene paprike sa belim lukom, pita sa sirom, vanila pita - to sam nosila bratu da ima za dva dana. Nama ništa posebno, od juče imali supu, M jeo makarone sa sirom a mm i ja obrok salatu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 24.9.2022 7:37:57
|
|
|
|
flamingos
|
Punjene paprike i pileća bela čorba.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pšenični griz sa voćemRingerajin kuvar: little_one
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
promena poslanata11Da otvarate novi biznis sta biste od navedenog izabrali:kapkejk kafe (
22%)
deciji butik (
27%)
knjizara (
10%)
pet shop (
10%)
ketering (
23%)
prodavnicu slatkisa (
9%)
Ukupan broj glasova: 147Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!