Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 24.9.2022 17:12:59
|
|
|
|
Bambino1
|
Za dorucak przene krompirice, za rucak boranija.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 25.9.2022 8:28:03
|
|
|
|
flamingos
|
Za ručak ostalo od juče.Za doručak spremiću mojima šta žele.Večeras palačinke.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.9.2022 9:14:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Krem corba od pecuraka i pilece meso i krompiri. To je bilo za rucak.Pravila sam deci kiflice za dorucak. Cokoladni mafini sa makom su za užinu bili. I za veceru je bilo jaja sa paprikama. Danas smisljam, pa pisem.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.9.2022 11:44:21
|
|
|
|
Ana RR
|
U subotu poručili klopu iz restorana, juče bili kod moje mame. Danas imamo belu čorbicu, pečene paprike sa sirom i krompirom za mm i mene, za M pohovano belo meso i kukuruz.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.9.2022 11:53:45
|
|
|
|
jess021
|
Juče: doručak- prženice, ručak - kafana, večera- pravila sam pekarske kifle.Danas rucak grašak sa junetinom i knedlicamaZa večeru nemam ideju
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.9.2022 12:43:13
|
|
|
|
dddaca
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Cokoladni mafini sa makom Mmmm, sto ovo dobro zvuci. Kod nas juce za dorucak przenice, rucak riba, užina kuvani kukuruz. Danas ću da skuvam neku čorbicu sa karfiolom i od mene dosta
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.9.2022 22:57:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za rucak je bila musaka sa krompirom i krem corbica. Za veceru su bile prženice. Ostalo nam je dosta hleba. Za sutra ce biti posna pasta za decu. Za nas boranija bez mesa. Možda ako budem raspoložena spremim slane štapice. Dddaco, odnela sam u goste mafine i sve su se pojeli. Nažalost nisam nijedan probala. Ponovicu u četvrtak. 🙂
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.9.2022 7:30:51
|
|
|
|
dddaca
|
Sanjice, zovem te u goste u cetvrtak Danas spremam pasulj, posni
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.9.2022 13:34:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Može dddaco.Ja cu sutra posne mafine sa bananom. Boranija ce da ostane za mm i mene. Za decu cu jos videti. I ovako se i danas i sutra posti. Skuvala sam malo vise.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 28.9.2022 9:57:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi smo juče imali belu čorbu od prekjuče i pošto nisam ništa stigla da skuvam jeli smo kajganu i salatu trljanicu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 28.9.2022 11:24:41
|
|
|
|
flamingos
|
Dete kupilo giros i evo jede.Večeras joj pržim skušu kad dođe iz škole.Užinu nosi.Mm doručkovao pržena jaja i domaći sir i ode u selo.Za sebe videću šta ću.Još razmišljam,a i rano mi je.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 28.9.2022 22:56:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za sutra sam skuvala junecu čorbu. I pravila sam opet mafine sa makom i čokoladom. Red je i da ih ja probam.Ujutru cu sebi i dece punjene tortilje. Malo cu da ih stavim u tost.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 28.9.2022 23:43:04
|
|
|
|
dddaca
|
Red je Sanjice da probas, a red je i mi da probamo. Daj recept
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 29.9.2022 14:00:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas obrok salata sa piletinom, pečenom leblebijom i grčkim feta sirom. Za M tortilje sa piletinom, kukuruzom i pavlakom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 10.10.2022 23:15:43
|
|
|
|
Didy
|
Potaž čorbu od bundeve, pire krompir, zelenu salatu i limunadu. Roštilja ostalo od subote, pa smo dodali.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 1.11.2022 9:54:35
|
|
|
|
Olga75
|
Jao, bre, pa vi ko da ne kuvate Mislim da ću danas pileću supicu pa ću to meso i povrće ( što kažu rinflajš) sa sosom od jabuke za glavno jelo. Mooožda, za večeru napravim mekike- jer dete je bolno
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 1.11.2022 10:13:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa gde si bre Oldžiiiiii Meni je dosta kuvanja, od četvrtka kuvam i mesim i mutim... otvoriću ketering pa bar da me neko plati za to mučenje Za danas jedino što znam da će biti je juneća supa a za dalje neka se snalaze
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 1.11.2022 14:44:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za danas, za dorucak pica mafini. Rucak pileca supica i djuvec sa mesom. Deca su za užinu imale wafle.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 1.11.2022 15:10:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dorucak kud koji mili moji a za rucak slatki kupus sa svinjetinom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 1.11.2022 16:58:04
|
|
|
|
dddaca
|
Za rucak corbica sa povrcem, za veceru ce mozda biti slani mafini ako budem stigla da ih napravim
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 1.11.2022 19:32:41
|
|
|
|
jess021
|
Olga, kakav je to sos od jabuke?Kod nas je to SSM, supe, sosa, mesa, ali uvek crveni sos.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 2.11.2022 6:21:38
|
|
|
|
flamingos
|
Olga,mi obožavamo rinflajš,ali uz beli sos.Pečem kiflice da dete ponese u školu.Za ručak pasulj sa suvim mesom,kupus salata i vruća pogača.Za večeru se nisu izjasnili.Spremiću šta požele.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 2.11.2022 15:49:16
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Olga, kakav je to sos od jabuke?Kod nas je to SSM, supe, sosa, mesa, ali uvek crveni sos. Pa isto kao od paradajza,višanja, mirođije ili belog luka. Ulje i brašno propržiti, dodati izrendanu i isceđenu jabuku, dodati taj sok, vodedo željene gustine, malo soli i šećera (to po ukusu) i kuvati kao sve te sosove.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 4.11.2022 14:08:46
|
|
|
|
Didy
|
Špagete bolonjeze.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 6.11.2022 19:03:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Pileći paprikaš i đuveč za brata da ima ručak za par dana. Losos i dalmatinski prilog za nas, sad pečem palačinke.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa eurokremomRingerajin kuvar: lesica RR
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?