Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.1.2022 8:17:40
|
|
|
|
nata11
|
Juce dete bilo dobro pa spremih za danas muckalicu i stavih pasulj za sutra.
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.1.2022 16:13:37
|
|
|
|
Didy
|
Špagete bolonjeze.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.1.2022 16:28:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Gibanica je ostalo, pa su to mm i deca doruckovali. Ja sam jela u školi.Za rucak sam spremila piletinu sa pirincem i paradajzom, kupus salata i krem čorba od tikvica. Pica ce da bude za veceru. Za sutra zdrave kuglice. Ostalo je pasulja za mm i mene. Ne znam sta cu deci jos.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.1.2022 18:08:47
|
|
|
|
Duškić
|
Supica i pomfrit deci, rizoto .
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 1.2.2022 12:09:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za dorucak su bile makarone sa sirom. Pre posla sam spremila deci. Za rucak špagete carbonare i pileca supica.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 1.2.2022 12:27:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Musaka od krompira sa slaninom i bešamelom. Kalorija 2000
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 1.2.2022 12:38:57
|
|
|
|
bubulence
|
Nama se meso smucilo,bukvalno. Danas krem corba od karfiola i tikvica, i pita sa pecurkama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 1.2.2022 12:39:21
|
|
|
|
nata11
|
u Anaa ovo deluje mljac. Nisam probala. Danas na redu pljeske i pomfrit.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 1.2.2022 13:09:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Musaka od krompira sa slaninom i bešamelom. Kalorija 2000 Kod mene isto, samo umesto slanine mleveno meso.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 1.2.2022 13:42:57
|
|
|
|
dddaca
|
Kod nas pasulj
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 1.2.2022 14:03:23
|
|
|
|
Didy
|
Potaž od bundeve i krompir pločice sa slaninom i čvarcima.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 5.2.2022 19:53:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pita sa sirom za dorucak. Za rucak juneca corbica i pasta sa piletinom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 6.2.2022 15:14:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jutos su bile projice sa sirom za dorucak.Za rucak je ostala corbica i napravila sam musaku od pecuraka. Imam salatu sa piletinom, kikirikijem i prazilukom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 6.2.2022 15:46:07
|
|
|
|
dddaca
|
Za dorucak americke palacinke sa jabukama, za rucak podvarak, za veceru slani mafini sa spanacem
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 6.2.2022 18:01:01
|
|
|
|
vonavoj
|
Przenice za dorucak,supu, rinflajs,krempitu..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 6.2.2022 18:20:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sta je rinflajs?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 6.2.2022 20:22:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Sta je rinflajs? . Pitala sam google 😊
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 6.2.2022 21:13:24
|
|
|
|
vonavoj
|
Jesi nasla😂nedeljni rucak u Vojvodini..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 6.2.2022 21:19:49
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Jesi nasla😂nedeljni rucak u Vojvodini.. Videh! 😊
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 6.2.2022 21:41:19
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: Ana RR Musaka od krompira sa slaninom i bešamelom. Kalorija 2000 Kod mene isto, samo umesto slanine mleveno meso. Ivanka, kod mene i ml.meso i slanina 😅😅 kao za sarmu 😅😅 Juče špagete sa morskim plodovima. Danas pica za ručak, sarma za naredna dva dana, pužići sa sirom za užinu detetu sutra. Inače, sarmu skuvam jednom ili ni jednom godišnje, a sad je kuvam već drugi put u dve nedelje. Dete mi se popelo na glavu sa sarmom 😅😅
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 6.2.2022 21:50:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Анчи, ја не памтим кад сам спремала сарму. Морам да узмем од маме кисео купус.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 6.2.2022 23:50:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Sanjči, ni ja nemam kupus, kupim gotov.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 7.2.2022 8:32:33
|
|
|
|
nata11
|
Za danas su cufte u par sosu
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 7.2.2022 8:40:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Sanjči, ni ja nemam kupus, kupim gotov. Mogu i da kupim kupus. Ali nikako da se set_im. A mogla bih za dva dana da spremim sarmu. To cu i da uradim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 17.3.2022 10:20:05
|
|
|
|
nata11
|
Sta kuvate danas dajte ideju za sutra. Danas ostalo do prethodnih dana kanelone a ima i gulasa.
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Anketa
Imeelenica4everKoje je lepse?Daria (
67%)
Dalia (
33%)
Ukupan broj glasova: 33Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!