Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 14.1.2022 12:29:55
|
|
|
|
nata11
|
Danas ce hleb Sa zacinima Iz lidla I dimljeno meso.
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 14.1.2022 12:45:25
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Napunila babure sa mesom. Supica. Neka salata.Hleb.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 18.1.2022 9:21:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Juce su bile palacinke za dorucak.Za rucak domaca pileca supa, pilav sam junecim mesom. Za veceru smo jeli picu. Danas je Krstovdan, tako da je svima posno.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 19.1.2022 14:27:54
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Supica, pljeskavice, pomfrit, zelena salata
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 19.1.2022 14:40:17
|
|
|
|
Ana RR
|
Kod nas danas pasulj.. ili bolje rečeno meso sa pasuljem
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 19.1.2022 15:10:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za dorucak carska pita. Rucak sam spremila supicu i mesance. Umesicu za veceru pogacu. Ima domaceg sira i kobasica.Napravila sam tortu Ferrero. To je tražila Teodora. Od sutra pravim spisak za ručkove. Krecemo u školu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 19.1.2022 18:46:01
|
|
|
|
Bambino1
|
Juce riba, postili smo, danas dorucak pita kupusara, za rucak snicle sa senfom i susamom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 19.1.2022 21:21:11
|
|
|
|
vocicana
|
Danas su rucali musaku, salata je bila kisela cvekla. Planiram neku Reformu tortu da spremam.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 21.1.2022 13:01:51
|
|
|
|
nata11
|
Na terasi u krcku ostale svinjske snicle jos samo da napravim sos od pecuraka kada stignem kuci. Za suta cu nesto od piletine.
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 21.1.2022 13:16:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas taljatele sa tikvicama i sirom, brzinski.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 21.1.2022 13:19:33
|
|
|
|
flamingos
|
Posno pecivo za doručak.Za ručak prebranac,vruća pogača i kiseli kupus za salatu.Posna torta da se posladimo.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 21.1.2022 13:54:21
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Domaca pileca corbica, pilav, zelena salata
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 21.1.2022 14:31:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Juce sam pravila musaku i pilecu supicu. Uz to salata. I spremila sam pogacu sa sirom. Za danas pasulj i kiseo kupus.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 23.1.2022 16:18:42
|
|
|
|
Didy
|
Potaž čorbicu od povrća i bundeve, pohovanu ćuretinu u susamu, pire krompir, zelenu salatu i limunadu-oranžadu s medom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 23.1.2022 16:45:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za danas je ostao pasulj, pa sam dodala domace kobasice. Skuvala sam i kupus sa mesom za sutra. Veceras pravim slane mafine za dorucak i slatke za užinu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 25.1.2022 21:52:18
|
|
|
|
Didy
|
Pasulj za ručak i banana bread za večeru.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 25.1.2022 22:11:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za rucak spagete bolonjeze. Spremala sam za veceru gibanicu.Dobro si me Didy podset_ila na banana bread.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 25.1.2022 23:06:12
|
|
|
|
Ana RR
|
U nedelju sam ceo dan krčkala sarmu tako da smo juče i danas imali ručak. Retko je spremam, možda samo jednom u toku zime, ali bude vrhunska (nije da se hvalim ) Sutra moram da spremim neku pastu sa povrćem ili morskim plodovima, dosta je bilo mesa.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.1.2022 15:05:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pihtijeeeeee 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.1.2022 16:43:23
|
|
|
|
Bambino1
|
Jao Ivanka, mi smo pravili prosle nedelje, danas opet. 🙂 Za dorucak kobasice, za rucak grasak corbicu. 🙂
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.1.2022 19:32:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Bambino1 Jao Ivanka, mi smo pravili prosle nedelje, danas opet. 🙂 Za dorucak kobasice, za rucak grasak corbicu. 🙂 I pojedosmo vec pola 😂 Svekrvin recept, prelepeeeeeeeeee ❤️❤️❤️Za vikend opet pravim, pocinjem od cetvrtka uvece 😁
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.1.2022 20:11:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao svaka vam čast.. ja nisam mogla ni u kući da budem kada ih mama kuva a njene su pune mesa...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.1.2022 21:04:06
|
|
|
|
Bambino1
|
Isto svekrva radi, ja samo pripomazem, budu lepe i nisu masne. 🙂Jooj Ana razumem, ja sam imala problem sa pecurkama, kako oset_im miris kad se pripremaji meni krene mucnina. Srecom vise nemam problem, sad ih i spremam i jedem. 🙂
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.1.2022 21:34:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja to na sporetu koji je napolju. Posle samo beli luk smrduckao😁
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.1.2022 22:34:30
|
|
|
|
Didy
|
Danas samo ispekla novi hleb u pekari i napravila limunado-oranžadu s medom. Banana bread s voćem jeli i za večeru i za doručak, a pasulj od juče za ručak. Za sutra moram smisliti šta ćemo, a sve mi je već dosadilo (i da pravim i da jedem).
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa mesomRingerajin kuvar: lelaigor
Anketa
Imena deceMica93Koje biste ime najpre dali detetu?Nikolina (
22%)
Aleksandar (
15%)
Stasa (
35%)
Dejan (
10%)
Milica (
15%)
Slavica (
2%)
Ukupan broj glasova: 40Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!