Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 12.2.2021 8:26:49
|
|
|
|
emicaa
|
Jess lako je to reci 🤣 Milena,mumijevi.Ja njih mnogo volim 🤣
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 12.2.2021 8:29:51
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Emice, i ovde je bas hladno. Nema cigareta dok ne bude temp u plusu🙂 Jess, kako optimisticno. Moja mama je strastveni pušač celog života, a kod nas u kući se nikad nije pusilo. Tako da, leto, zima, kakvo god vreme da je, kafa i cigara na terasi...
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 12.2.2021 9:03:05
|
|
|
|
smeško
|
Добро јутро! Ништа ми се не ради, само се вучем по канцеларији. Еми, ја одгледала неког Спајдермена јутрос. А чак и не волим те хероје. Анчи, како је М? Нато, ви? Још данас и викенд. Ј је једва отишао у вртић, носила сам га. Заборавила сам маску у колима, па смо трчали назад, а наравно стижемо у минут. Код нас се деца доводе до 7:45. Да послажемо мало коцкице за викенд, па од понедељка ударнички. И код нас се не пуши. Ако неко и запали цигарету, отворимо прозор, код нас је ионако увек претопло.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 12.2.2021 9:24:08
|
|
|
|
mama Jo
|
I ja se uspavah danas, ali bas mi je prijalo. Meni je inace nizi pritisak, ili je ok, nikada nije bio veci od 120 sa80, a takav mi je retko zapravo, obicno je bas nizak, tako kao juce, ali tacno nekada osetim da mi bas smeta, kad se poklopi, verovatno, vreme i lritisak napolju. Milena, razumem zasto odustajes, isto sam i ja. Ali se, negde, tesim da ne odustajem zauvek 😊 pa videcemo. Ostale mame, nadam se da ste dobro. Flamingos, boli li te jos? Pari, Ljisho... Javite nam se 😊
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 12.2.2021 11:04:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro. Baš je ledeno, jedva čekam leto, dosadila ova zima. Smeško, pa isto je. Slini, kašlje, ali nema temperaturu. Smorio se jer ne može da ide na plivanje sutra a posle plivanja se uvek družimo sa kumovima.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 12.2.2021 12:26:00
|
|
|
|
smeško
|
Kako idete na plivanje? Gde? Trenira? I meni Joca vuče sline dve nedelje, bris čist, sve ok. Išli kod dr i dala nam je dexametazon kapi, ako baš mora. Mislim, baš i ne mora i tako se razvlače.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 12.2.2021 21:49:31
|
|
|
|
pari
|
Ispisala sam i nisam sačuvala...grrr Časovi pa u pauzama idemo napolje, igranje, ručak...popodne malo odmor, malo domaći...Sutra M ima gimnastiku, lepo mu je, samo jednom nedeljno ali taman... Kako ste mame?Ana, kako je M?Emice, jesi bolje? Puno vas pozdravljam!
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 12.2.2021 21:54:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pozdrav Pari! Ima li snega? P. S. Pazim da mi ovaj debeli prs ne kuca Paru umesto Pari 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 12.2.2021 22:02:51
|
|
|
|
pari
|
Hehe Ima snega baš dosta, deca uživaju :) a oko nule je, malo ispod nule pa je ok, nije užasno hladno. Gledamo sad Knjigu o džungli drugi deo i čekamo mm...Kako si ti Ivanka?
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 12.2.2021 22:14:39
|
|
|
|
mati
|
I, zvanično je počeo produženi vikend. Radujem se spavanju sutra.. Pari, uživajte na snegu, mi nemamo prilike za to. Kod nas je - 7, nema snega, bezveze neko vreme...
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 12.2.2021 22:19:22
|
|
|
|
pari
|
I ovde je ponedeljak neradni dan. A danas su u školi radili sve vezano za Valentines day...čak im je učiteljica svima poslala poklon na kućnu adresu:naočare, zarezač u obliku srca i olovka sa srcem :) trude se stvarno i baš su predusretljivi.
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 12.2.2021 22:37:58
|
|
|
|
Tiziana
|
Ja se radujem spavanju svaki dan do srede. Mnogo sam umorna. Osecam se kao hrcak u onom tocku, nikako da se izbavim, samo stizu novi zahtevi, nove obaveze.. Deca su makar uspesno zavrsila ovu nedelju.. Prvo su stigli super rezultati na takmicenju, pa petica na jednom pismenom, petica na drugom pismenom, petica na kontrolnom, petica na odgovaranju.. Bas su bili vredni.. Cak mi i odgovara sto ce biti hladno, da se odmorim kao covek, da me ne vuce napolje. IZVORNA PORUKA: mati I, zvanično je počeo produženi vikend. Radujem se spavanju sutra.. Pari, uživajte na snegu, mi nemamo prilike za to. Kod nas je - 7, nema snega, bezveze neko vreme...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 12.2.2021 23:26:52
|
|
|
|
mati
|
Tizi, i ja se radujem do srede. Ali sam planirala da sutra zvanično otvorim sezonu. Od četiri dana samo, ali dovoljno... Mada malopre se čula sa drugaricom, da idemo da menjam farmerice i da procunjamo po gradu. Svakako ću spavati par sati duže...
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 12.2.2021 23:39:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Smeško, od septembra je u Košutnjaku sa starijom grupom, pre toga je bio u Rakovici u Slodesu. Da, trenira već dve godine, čini mi se. Slinav je i dalje, rekla bih ona klasična prehlada jer nema temperaturu. Zaboravih večeras da mu dam fervex pred spavanje.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 7:43:48
|
|
|
|
jess021
|
Jutro mame! Gde ste? Ja evo ustala da popijem kafu i ispecem bakin kolac i odosmo. Sve sam spakovala, sinoc sam bas crkla. Juce nismo nigde sem na plivanje. Von, Maraj jeste krenuli?
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 7:56:42
|
|
|
|
vonavoj
|
Jess,mi oko 9 krecemo...polako..ne zurimo nigde. Mm pakuje stvari u auto..mene nesto danima boli zeludac,grrrr...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 8:18:15
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro . Lep provod.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 8:38:14
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro jutro. Ja sam toliko lose spavala, da sam sva slogus. Jess, Von, Maraj uzivajte, bacite nam neku sliku 😊 Ostale mame uzivajte u vikendu!
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 8:51:25
|
|
|
|
Duškić
|
Moji još spavaju. Ja gledam tv i ovaj porast zaraženih. Baš nisam pratila par dana.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 9:18:54
|
|
|
|
flamingos
|
Srećan put,drage moje drugaRRke.Želim vam lep provod.Odoh do prodavnice.Juće zaboravih da kupim kukuruzno brašno,a hoću projice da spremam,a uz njih kuvam svadbarski kupus.Dete i mm jede projice,ja ne.I Anđela ih ranije nije volela,sad hoće.Želim vam prijatan vikend,raspust,odmorite se.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 10:09:06
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Jutro mame.Ispratila sam Doru,David spava a ja gledam crtani 😁Doda je sva uzbudjena zbog raspusta,kao da ce trajati tri mjeseca Pari kako ste?Mama Jo ti,jel ti se smirio pritisak? Ljiso ima li tebe igdje? Ima me. Heheh...ma ubila me prosla nedelja. A onda smo dobili obavezni domaci i obda sam ga juce radila da mi vikend bude slobodan. Idwm sad na cas i toliko od mene za danas. Rucak samo pored toga pravim. Treba mi odmora. Citam ja vas. Ljubim vas. Jesa brat je na Kopaoniku. Iatobda iskoriate produzeni vikend. Tata je sa njim i klincima. Malo se plasim za tatu zbog korone. Al dobro brat nije mogao sam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 10:13:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutrooooo! Ruka jos prisutna 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 10:47:33
|
|
|
|
mati
|
Zdravo majke... Jess, dala si mi ideju za bakin kolač, razmišljala sam sta slatko. Srećan put devojke, uživajte... Moji doruckuju, sipala sam im i prepelicje jaje u mini čašice, dajem im tako s vremena na vreme, kažu zdravo je. A i oni za divno čudo vole...
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 11:19:03
|
|
|
|
Duškić
|
Ljudi koliko sam se smrzla, bila sam do prodavnice. Čaj rekoh mm da skuva. Evo sad me zeza. Još kaže, hajdemo kolima a ja hoću da prošetam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 11:36:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Von, put pod noge i lep provod vam zelimo 😊
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?