Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 22:09:02
|
|
|
|
Duškić
|
Malo dok se adaptiramo, inace kad padne sneg bude bas lepo. Kod mene spava sestrucina , pa je guzva. Zaspace u pola noci.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 22:23:14
|
|
|
|
mati
|
Jess, Von, lep provod želim. Okačite koju sličicu sa kafice da i mi malo uživamo u idili. Kod nas mrzlica. Malopre sam izvela Mazuljicu, stavila i kapu i kapuljacu, glava je počela da me boli koliko sam se stegla od zime..
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 14.2.2021 6:53:23
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro, bas je ledeno. Naspavah se i sad se izlezavam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 14.2.2021 8:04:05
|
|
|
|
jess021
|
Jutro mame! Milena, jako je M danas? Ja malopre ustala, moju jos spavaju. Sinoc smo proset_ali do jezera, nekih sat vremena sve ukupno, ne da je bilo hladno, nego nisam se skoro tako smrzla. Snega nema uopste, samo na Torniku, tako da cemo morati gore. Ici cemo kolima jer ce red za gondolu sigurni biti prevelik
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 14.2.2021 8:43:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro jutro! Mi smo juce otisli samo u nabavku i kratko bili napolju, ja prepodne do poste i smrzoh se nacisto, mogu misliti kako je na planinama. Ali dobro, ja mislim da je odlicno sto je toliki minus neka ga, ovo je verovatno i poslednji hladni talas, ako baba Marta ne iznenadi, sto bi rekli stariji 😊 Uzivajte koji ste na odmoru, a i druge mame u produzenom vikendu 😉
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 14.2.2021 9:44:45
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Milena,kako ste?Nadam se da ste ok.Mama Jo,slušala sam vremensku prognozu,ako im je za verovati,da će od deset_og do dvadeset_og marta da budu mrazevi.U februaru još nedelju dana i biće toplije.Odmorite se,uživajte na odmoru,raspustu.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 14.2.2021 9:46:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
A moje ruze uveliko listaju, mraz ce ih omlatiti samo tako. 😔
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 14.2.2021 12:35:12
|
|
|
|
flamingos
|
Ne znam prinetiste li da nam medamisko igra samo asocijacije i kaladont.Zanimljivo....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 14.2.2021 12:38:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Ne znam prinetiste li da nam medamisko igra samo asocijacije i kaladont.Zanimljivo.... Pa dal i mi da igramo ili ne? 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 14.2.2021 12:39:32
|
|
|
|
Duškić
|
Ivanka, bas je hladno. Ma izlistace ponovo. I setali malo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 14.2.2021 12:43:16
|
|
|
|
mati
|
Hej majke... Kod nas malo pao sneg ali više ga je vetar razduvao pa ima ovde-onde. Jess uživajte. Flam, baš tada sam pisala odmor, tako d aje meni to lepa vest...
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 14.2.2021 12:58:09
|
|
|
|
flamingos
|
Super,Mati za odmor.Ivanka,ne znam šta da ti kažem.Pa da igramo🙄
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 14.2.2021 13:01:43
|
|
|
|
Duškić
|
Super za sneg . Niko mu se ne raduje kao deca, bilo da je kliskanje ili grudvanje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 14.2.2021 13:50:01
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! Hvala što pitate, M nije imala povišenu t u toku noći, ali jutros opet 37.7. Malo kašlje i nos joj je zapušen. Osim toga je ok, evo stepuje 🙂 Kod nas nema snega. Sunčano je, možda posle prošetamo malo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 14.2.2021 14:07:51
|
|
|
|
mati
|
Ja volim asocijacije i kaladont, ali stvarno volim. I onda se iznerviram kad se piše u sekundi i sve izbrkamo. Ne zna se ni šta je poslednje ni ko kome odg... Ali sam primetila da se slabije igra kada nije nagradna... Trebalo bi jos neku igricu da igramo koja može tako... Milena, jel ste bili kod dr? Kod nas odmah šalju decu na testiranje, čim bude T... I ne znaš šta ti je činiti da li da idu kod dr ili pokušas kući da spustis.
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 14.2.2021 14:14:52
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Trebalo bi zatvoriti te teme kad je nagradna igra... Ja napravi Knedla kolac, onaj stabani, za ljubav mi dragog mog 😍A za cerkinu ljubOv će bidnu Brownies! Samo da popijem kafu, ostah ceo dan oko sporeta, usmrdeh se. Dobro je kad su decica dobro 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 14.2.2021 14:16:46
|
|
|
|
Milena18
|
Mati, nismo išli kod lekara, verujem da će joj proći. Ako ne, vodićemo je sutra-prekosutra. Misliš na testiranje na koronu? Ne verujem da bi nju slali jer smo mi već preležali u decembru.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 14.2.2021 14:26:56
|
|
|
|
mati
|
Milena, ja sam se iznenadila kada mi je drugarica rekla da su joj testirali devojčice, dve i pet godina... I kod starijeg u školi, i od kolege dete isto, ne primaju kod dr sa T već odma u covid. Nije čovek pametan, a složila bi se da sačeka par dana. Mada što kažeš možda i ne bi testirali jer ste prelezali... Mene peku oči nešto, onako kao pred T. I samo se pipam.. Mada ja od operacije i ima tu neku blagu s vremena na vreme...
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 14.2.2021 15:15:37
|
|
|
|
flamingos
|
Milena,drago mi je da ste dobro.Slažem se Ivanka sa tobom,zatvoriti te igrice dok je nagradna igra.Što kaže mati,pišemo pa se zabrkamo,svi u isto vreme kuckamo.Sedoh,sad ću krofme da poslužim.Može Ivanka i tvoj kokač.Dete vežbalo matematiku i sddoh da je ocenim-izigravam učiteljicu.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 14.2.2021 15:54:55
|
|
|
|
Duškić
|
Mi rucali, bas smo lepo skitali . Kupovali nesto. Cerka pise i crta, a sin izmislja koji crtac bi gledao. Sta radite mame?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 14.2.2021 19:22:10
|
|
|
|
Milena18
|
Mati, i ja se sad iznenadih. Ja sam baš pitala dr kad sam bila u kovid ambulanti gde da vodim dete ako dobije simptome, rekla mi je u dečiji dispanzer. A ko zna, verovatno se za ova dva meseca i to promenilo. I mi išli malo da šetamo, jeste hladno, ali ne duva vetar pa nije strašno. Sad smo razvlačile kore za krompirušu. Još malo pa večera i spremanje za krevet. Tako mi brzo prolazi vreme kad ne idem na posao.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 14.2.2021 19:24:39
|
|
|
|
Duškić
|
Milena, da ne ides skoro na posao. Da potvrdis te tvoje mucnine .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 14.2.2021 19:28:24
|
|
|
|
Milena18
|
Duškić, prošli put sam radila do ulaska u osmi mesec, tako da ne verujem ni da ću sad baš brzo na odmor. 😁 Moj ginekolog ne shvata koliko ja godina imam, mada ni ja prošli put nisam tražila da mi otvara bolovanje, odlično sam se osećala.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 14.2.2021 19:32:23
|
|
|
|
Duškić
|
Milence, sad je drugacija situacija, malo mozes i da odmorisi budes sa tvojom mezimicom.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 14.2.2021 19:53:36
|
|
|
|
mati
|
Milena, ja sam u prvoj trudnoći radila do šestog meseca, mada bilo je razloga za to. U drugoj, kako sam saznala da sam trudna, odmah sam otvorila bolovanje. Tako da bih svima pa i tebi savetovala da otvoriš bolovanje. Niko ti nece reci hvala, veruj mi. Niti će te potapsati po ramenu zato što si bolji radnik. I to nije nikakva zloupotreba, to je tvoje pravo. Da ima zloupotreba, ima, ali to je posle više sa porodiljskim. I to onaj ko ima nekoga...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?