Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 14:05:42
|
|
|
|
jess021
|
2 sata smo cekali na naplatnoj rampi Cacak, Von i mi🙃
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 14:11:34
|
|
|
|
vonavoj
|
Jess,jeste presli? Mi u cacku! Milimo..pakao. Ali to nije sve..nazvala smestaj,zena mi kaze poslala sam vam poruku pre 2 dana,OTKAZALA SAM VAM...moolimm!? Kaze imali su pre vas gosti koronu,pa sam zatvorila apartman! A muz juce kaze zovi,ma reko necu,cule smo se pre 6 dana...nocna mora..sve zauzeto...nema koga nismo zvali...aktivirali sve zive..i jess😂Nazovem drugaricu sa faksa,kaze ima,pre 2 dana im otkazali...uh,laknulo mi je..Pisem u temi apartman za izbegavanje!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 15:01:39
|
|
|
|
Tiziana
|
Pa svi krenuli na planin. Zato mi uvek izbegavamo i praznike i raspust. Ja nemam vise strpljenja za toliku guzvu.. Jednostavno nit mi je odmor, nit mi je uzivanje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 15:03:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bas to Tizi. Ne volimo ni mi gužve. Ko voli, zasto da ne. Lep provod svima. 😘
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 15:31:15
|
|
|
|
flamingos
|
Von,dobro je,mislim na smeštaj.Uživajte.Sedoh,do sad nisam stala.Dosta je za danas.Mama Jo,kako ti je mama?Ostale mame,šta radite?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 16:26:04
|
|
|
|
Duškić
|
Von, mogu misliti koliko si se iznervirala. Cekali, cimali se , jos otkazsn smestaj.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 17:34:18
|
|
|
|
jess021
|
Ne volim ni ja, ali nisam imala izbora. Mm ne moze dobiti vise slobodne dane, tako da super je i ovo. Mi se smestili, rucali, pa cemo do centra. Von i ja se dopisujemo😊 Pozdrav svima sa hladnog Zlatibora
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 17:37:37
|
|
|
|
vonavoj
|
Isto kao i jess,nemamo kad,kad su samo sad slobodni dani...bila sam svesna guzve..ali ne i otkazivanja...samo da padne sneg..mnogo nam je lepa livada odmah iza apartmana..ceo dan bi mogli da se spustaju ovde. Mislim da cemo u utorak kasnije krenuti,da izbegnemo guzvu...jer ce svi u 10h izaci..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 17:49:18
|
|
|
|
Duškić
|
Padace sneg sigurno, najavljuju i sutra padavine. Koristite sad kad ste tamo , setajte , opustite se.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 17:58:16
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,pozdrav tebi i svima.Da,Von,bolje ranije da krenete da izbegnete gužvu.Branki,gde si?Milena?Nema nam ni Emice?Odmaram,gledam tv.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 18:17:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Von, izadjete iz apartmana, proset_ate, rucate negde i krenete siti 😊 I izbegnete jutarnju guzvu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 20:09:23
|
|
|
|
Milena18
|
Evo me, Flam 🙂 M od jutros ima neku temperatutu 37.5, žalila se kad se probudila i na glavobolju. Sada deluje bolje, videćemo kako će biti noćas. Ana, kako je Mare? Von, Jess, Maraj, lepo se provedite !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 20:21:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sto prija ovaj hladan vazduh. Malo malo pa vetrim 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 20:25:41
|
|
|
|
Tiziana
|
Ja imam 17 dana odmora iz 2020.🙃 Od marta cu svaki mesec da uzmem po 5 dana odmora.. Da premostim do leta..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 20:26:19
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Von, izadjete iz apartmana, proset__ate, rucate negde i krenete siti 😊 I izbegnete jutarnju guzvu. Sreca je sto mozemo u utorak da izadjemo i uvece😀 Smrzli smo se.2h smo set_ali,do jezera i nazad..zeznem se sto nisam ponela kolica za M..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 20:32:49
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Eeee imaju jedna kolica kod mene u vikendici... Al nema nikoga 😏
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 20:34:17
|
|
|
|
flamingos
|
Milena,ljubi dete i budite dobro.Von,hladno je,ali,prijaće vam odmor.Uživajte.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 20:47:31
|
|
|
|
Duškić
|
Malo ste se smrzli a deca ce lepse da spavaju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 20:55:47
|
|
|
|
pari
|
Milena,nadam se da nije ništa...Ana,kako je M? Nas dve bile jutros da probamo sportić...fino je bilo. Nećemo više danas nigde, hladno je. Po kući ćemo nešto.
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 20:56:38
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Eeee imaju jedna kolica kod mene u vikendici... Al nema nikoga 😏 Da obijemo😂😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 20:57:06
|
|
|
|
flamingos
|
Pari,jeste li se privikli?Uživajte zajedno.Ovde je baš hladno.Puno vas grlim i ljubim.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 21:07:10
|
|
|
|
pari
|
Privikli smo se uglavnom. Uhodali što se tiče škole, organizacije... Hvala flamingos!
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 21:11:38
|
|
|
|
flamingos
|
Super pari.Drago mi je da sve ide po planui.Razmišljam o vama.Evo još malo,pa dve godine od kada si moja dugaRRka.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 21:16:20
|
|
|
|
Duškić
|
Nisam ni procitala Milena da M nije dobro. Valjda ce je brzo popustiti. Koliko je hladno , bas tesko dok se priviknemo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 21:38:51
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Gledqm prognozu malopre i kukaju kako je ladno a najvljuju rast temp od ponedeljka. Nismo ni videli zime na zalost. Ja vise volim debeli minus nego ovo gluoi ni tami ni ovamo vreme. 🤔😏😉
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?