Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 8:23:39
|
|
|
|
Duškić
|
Sta god pada , bljak je. A jos kad poledi...cccc, imali smo drugaricu koja se puno plasila leda, i nogu je polomila, tj,olbe je lomila. i kad pomene zimu i sneg , Slavka nasa bi odmah, neka pada sta hoce samo da ne poledi..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 8:26:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Razmisljam se da li da palim kola ili da idem pesice na posao. Bas je grozno napolju i pada kisa. Grrr
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 8:27:30
|
|
|
|
mati
|
Sanjice, da je lepo vreme, uvek bi odabrala pešice. Ali po ovoj kiši... Mada ja svakako ne nosim kišobran. Ili ga zaboravim negde ili na poslu. I nekako me sputava.
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 8:38:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pa da. Ni ja mati nemam dilemu kad ne pada kisa. Ali sad bas pada, hladno. Taman cu decu da pokupim kolima.
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 8:50:35
|
|
|
|
smeško
|
Добро јутро! Хвала за подршку! Мм и ја не спавамо већ пар дана. Снизили су му плату за 75000. Ј...м ти и приватнике, па још странце. Вон би једина разумела шта су радили са овом фирмом овде и како су набили РУЦ у матичној помоћу ове. Мм се уби од посла, сам је дигао фирму на ноге и све сам ради и никада довољно. Ова фирма има негативан биланс а ради феноменално. И дошли су у понедељак на стастанак, радили тест на ковид и негативни прешли границу. Синоћ једно од њих јавља да је позитивно...Да ли ја сада шаљем децу у школу, како то иде? Ми ћемо моје старце изоловати од нас, свакако. Када Д може да се тестира? Ја, такође, тражим нов посао...Ко није радио код неких данашњих приватника, тај се није ,,провео''. И тако. Шизење и лудење. Ја чекам још пар дана па исто код гинеколога, нешто не ваља, пронаћи ћемо шта. Имам и проблеме са притиском. Стижу ме године, готово.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 9:11:36
|
|
|
|
jess021
|
Smesko, za 75000??!! Znam vrlo dobro sta su privatnici u Srbiji, ali to je vise za temu problemi u Srbiji. Sto se tice covida, mislim da se vi svi mozete normalno kretati da vise ne idu u izolaciju oni koji su bili u kontaktu. Ne znam da li postoji generalno stav o tome, ali u Srbobranu nas kum ima koronu, a njegovoj zeno su rekli da moze slobodno na posao ako nema simptome?!
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 9:14:39
|
|
|
|
mama Jo
|
I juuusmesko, nadam se da si jednu nulu slucajno napisala? Ma koliko god, kad se smanji plata svakako je bezveze sa svih strana... Kakva je to motivacija za dalji rad uopste? Strasno stvarno!
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 9:17:27
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo I juuusmesko, nadam se da si jednu nulu slucajno napisala? Ma koliko god, kad se smanji plata svakako je bezveze sa svih strana... Kakva je to motivacija za dalji rad uopste? Strasno stvarno! Koliko god da smanjuju na ovo vreme je strasno, a sve je poskupelo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 9:39:12
|
|
|
|
smeško
|
Не, није нула вишка. Баш толико су решили да скину. Набилдовали су биланс матичне фирме, на рачун ове, док нису узели кредит. Онда се банка сетила да провери и ову и све је пало у воду. Сада нагло крате трошкове. Лудило. Ко зна да ли, уопште, имају намеру да је задрже ликвидном. Д се нервира, катастрофа. Стварно је прича за негативу, нећу више овде. Јесс, зато и написах код неких, ја верујем да нису сви приватници исти. Одох у тему за ковид да видим када најраније мм може да се тестира. Само ми још фали да не смем на посао.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 10:03:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
mati, poslusala sam te. Otisla sam kolima. Toliko mi pola sata casa brzo prodje. Jako me nervira. Sad sam u kolima. Cekam vreme, pa da izađem po decu. Napolju bas veje.
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 10:17:58
|
|
|
|
mati
|
Nema veze, bolje da čekaš u kolima nego kisnes i mrznes.. Kod vas sneg? Kod nas pljusak, i to neke velike kapljice i brzo bar padaju, a vetar se razduvao, savija krošnje...
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 10:26:31
|
|
|
|
vonavoj
|
Auu,smesko.mm su smanjili za 20.000 pa nam bio haos,to nam rata kredita..i onda mi neko kaze nemate stan jos? Gde smem da rizikujem kad su privatnici budale.rade kako oni hoce..sve vas razumem..a to se radi u nasim firmama... Smesko,normalno se ponasas dok ne dobije neko simptome..tako je sad.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 10:44:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: mati Nema veze, bolje da čekaš u kolima nego kisnes i mrznes.. Kod vas sneg? Kod nas pljusak, i to neke velike kapljice i brzo bar padaju, a vetar se razduvao, savija krošnje... Pada sneg, ali sav je vodljiv. Sad da zbrckam rucak i idem u selo.
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 10:51:02
|
|
|
|
Ana RR
|
Smeško, strašno!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 10:53:41
|
|
|
|
emicaa
|
Smesko 600e? Mi se sad vratili kuci,nevjerovatno koliko je hladno,nije mi uzivanje hodati kad ne mogu pricati od zime
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 10:57:09
|
|
|
|
Duškić
|
Lepo oni najavili, nego je tesko za poverovati posle ovih toplih dana.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 21:46:47
|
|
|
|
mama Jo
|
Smesko, strasno, strasno, zaista neverovatno. Mogu misliti koliki je to sok. Von, i kod vas isto. Ma, svasta bih rekla zaista... Kako ste mame danas? Ja nesto bzvze citav dan. Vreme je takvo da nismo nigde isli, ja samo dva puta u prodavnicu i zmrznuh se. A nesto me citav dan boli glava, pritisak mi je ceo dan 100 sa 60, totslno sam sva bez energije. Jedva cekam da zaspim.
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 22:40:46
|
|
|
|
mati
|
MJ bas ti je nizak pritisak. Inače je takav ili sada prvi put? Kod nas danas malo kao provejao sneg, i sada je samo hladno, snega nema. Onako sanjiva sam izvela Mazuljicu napolje i sve sam se smrzla...
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 22:49:54
|
|
|
|
emicaa
|
Mama Jo i stresu si zbog mame.Moguce da ti i zbog toga pritisak luduje. Mati ja sam sad izasla na balkon povuci koji dim i smrzla se.Sutra ne izlazim iz kuce,temperatura ostaje u minusu
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 23:02:52
|
|
|
|
mati
|
Emi, mi smo tako ranije u prošlom stanu, stariji M bio beba, izlazili ispred na cigaru. Sada nam je trpezarija fizički skroz odvojena, tako da je to i mesto za pušenje. I prozor je stalno odskrinut, ako se često puši, a to je kad moja mama tu . Inače se u stanu ne puši. Ni na terasu ne volim leti, jer je sve širom otvoreno pa udje dim. Ovako iz trpezarije nema šanse da prodje.
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 12.2.2021 7:28:16
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro mame. Hladno , ali cini mi se da se Sunce pojavljuje, malo. E tako i moja mama kad dodje, odskrinem prozor, ona je strastveni pusac i ja samo gundjam, smanji, smanji, ugasi cigaretu itd.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 12.2.2021 7:52:02
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro mame.Ispratila sam Doru,David spava a ja gledam crtani 😁Doda je sva uzbudjena zbog raspusta,kao da ce trajati tri mjeseca Pari kako ste?Mama Jo ti,jel ti se smirio pritisak? Ljiso ima li tebe igdje?
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 12.2.2021 8:08:17
|
|
|
|
mati
|
I moji se raduju raspustu, a ja sam bas nesto pokisla. Dogovorila se sa drugaricom da ih vodimo na klizanje, oni oduševljeni. Videćemo koliko će se održati taj naš dogovor. Ja cu jos malo i na odmor. Pomerila sam ga. Kasnije mi par meseci nema odmora ni dana... Jutros kad sam izašla barice zaledile..
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 12.2.2021 8:12:50
|
|
|
|
Milena18
|
Jutro! Emice, koji crtani gledaš? Mama Jo, kako si danas? Pitala si me pre neki dan za edukaciju. I ja sam odustala, imam još desetak dana da se predomislim, ali mislim da neću, i iz finansijskih i iz drugih razloga.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 12.2.2021 8:23:57
|
|
|
|
jess021
|
Jutro mame! Ja sam se uspavala🙂 Ni mi juce nismo nigde, samo ja ujutro u nabavku. Danas cemo na plivanje i posle da se pakujem. Nema nesto snega na Zl, samo na Torniku, ali nema veze, idemo. Mati, gde radis? Emice, i ovde je bas hladno. Nema cigareta dok ne bude temp u plusu🙂
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?