Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 13:13:48
|
|
|
|
emicaa
|
Smesko jel mi se cini ili nisi pisala neko vrijeme.Evo sad pojma nemam. Ja u ponedeljak ginekologu na pregled,mene uvjek neki starh prije pregleda uhvati iako idem obavezno jednom godisnje
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 13:17:33
|
|
|
|
jess021
|
Ja sela 😁Nismo isle napolje, pa sam svašta uradila cak i odvezbala. Sad cu rucak. Smesko, pisi u negativi, bice ti lakše. Nece vratiti pare, ali mozda te malo bar utesimo.
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 13:47:31
|
|
|
|
Duškić
|
Jess, to joj i ja rekla. Bas sam se smorila nesto, cekam da idemo napolje. Rucak gotov .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 14:28:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Paru, bitno je da pricate sa njim na eng kod kuce. Nema on gde drugo da ga cuje. Drugacije bi bilo da ide u skolu i da je tamo sa decom i vaspitacima. Drugacije je kod njih nego kod nas. Kod nas se pisanje i citwnje savladaju za 2 meseca a eng je kompleksniji dosta. I matemetiku rade ranije nego mi, i drugacije. Paru, ja ti kazem da ce on to savladati. Treba vremena za uhodavanje i vama i njemu. Kod mu krene pa ce biti lakse.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 14:32:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobar dan. Ručak gotov, kuvala sam sočivo po prvi put, baš je lepo ispao. Smeško, danas me manje boli, valjda je samo pms. Nadam se da si ok, ne nerviraj se Moje dete se prehladilo, samo se nadam da nije gnojna angina. Boli ga grlo, slini, kašlje, boli ga stomak... temp trenutno 37. U peršun baš.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 14:41:44
|
|
|
|
mati
|
Anci, ja godinama nisam jela sočivo. Tj još odavno, na rekreativnoj. I pre par meseci sam uzela, ali sam kuvala kao pasulj... Nisam našla neki dobar recept. Kako si ga spremila? Verujem da je super ispalo.
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 15:09:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Mati, pišem u temi šta smo danas kuvale.
< Poruku je uredio Ana RR -- 10.2.2021 15:10:39 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 15:10:55
|
|
|
|
jess021
|
Ja nisam nikad jela socivo, nemam predstavu kakav je ukus. Iznervirala sam se, dva puta smo vec zakazivali i otkazivali pregled kod oftalmologa za L, prvo je u decembru ona imala neku temp, pa u januaru svi koronu, zakazano za 17. februar i sad me zovu da otkazu jer dr ide 3 nedelje na godišnji, bas sam odlepila. Zakazala sam kod neke druge za 25. Kod nas vreme onako, kisa, sunce, oblaci... Nadam se da cemo moci popodne napolje. Nema nam danas mama Jo ili sam je previdela. Ja od pms-u poslednjih godinu dana imam samo pojačanu nervozu i to bas bas.
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 15:12:04
|
|
|
|
pari
|
Ajoj Ana...da ga brzo prođe! Milena, nadam se da će sve biti dobro kod tebe! Smeško, probaj da se ne nerviraš iako znam da je lako reći, a teško uraditi... Ivanka, ja se slažem sa tobom u suštini. Oni u predškolskom rade skoro isto kao u 1.razredu. Imamo poznanike koji imaju sina u predškolskom, maltene je isto.M zna dosta engleskog tj.sve skoro razume, on čak i odgovara učiteljici kad ga nešto pita. Jedino što ne zna da piše i čita ali polako uči... Videćemo kako će ići...tek je treća nedelja. Mama jo, kako mama? Emice, jesi bolje? Jess, i ja sam nervozna skoro stalno. Pms ili ne ;)
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 15:22:05
|
|
|
|
Milena18
|
Ana, brz oporavak vam želim! Smeško, Pari, hvala Smeško, piši o svojim problemima ako misliš da će ti biti lakše, tu smo da saslušamo jedni druge. Jess, meni je takav bio pms jedno vreme, samo užasna nervoza, nikakvi drugi simptomi. Posle par meseci sam se vratila u normalu, ali taj period mi je bio baš grozan.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 15:24:49
|
|
|
|
jess021
|
Pari, ima li razlog ili onako sve po malo? 🙂 Da li ste se navikli na zivot tamo? Bar malo. Milena, ma ja samo primetim kako vicem na decu za neke stvari pored kojih obicno samo prodjem, pogledam u kalendar i sve mi bude jasno
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 15:32:48
|
|
|
|
Ana RR
|
Jess, ja sam sad prvi put i pravila i probala sočivo :D ukus je sličan pasulju ali je lakši i bolje se vari. Pari, mislim da će sve biti ok. Deca se brzo prilagođavaju, uostalom ipak je on Marko!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 17:15:46
|
|
|
|
emicaa
|
Ja nisam nikad jela socivo,nesto nemam ni zelju da probam Setali smo i zaledili,znala sam da ce biti hladno ali ne da ce biti ovako.Napravila sam Dori termin kod dermatologa,ima par mitesera na nosicu,a nesto mi je bas rano za to.ja sam bolje,vratila mi se snaga ali nos je haos i dalje.Omlatila me gripa posteno.
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 17:54:34
|
|
|
|
Maraj
|
Vece mame. Ja kod zubara. Cekam da mi "zakrpi" zub... Ni ja nisam jela/spremala socivo. Al deca ga jedu u vrticu. Znam da ga svi tamo zovu mali pasulj Sta je sa ljisom. Nisam ispratila par dana. Kako je D? Glava ok?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 19:08:18
|
|
|
|
mama Jo
|
Pozdrav mame, ne stigoh danas ni da pisem. I ja bih mogla malu u negativu, bez nekog posebnog razloga. Danas sam sve moje nakrpila posteno... I decu i mm-a... Covece to se toliko opusti, sve na mene spadne, pa majku mu staru imam valjda i ja dusu. Ma odlepila sam. Eno mm ih odmah izveo napolje. Zar mora da dodje do toga da ja odlepim? Uf, nesto sam danas bas napeta... Ja se vec neko vreme spremam da napravim socivo a nikada... Koje socivo uopste uzimate? Nije se Ljisha javljala par dana... Maraj, je l' bolelo kod cika zube? Emice, jesi se utoplila? Sanjice, kako si? Ostale mame saljem vam svima zagrljaj
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 19:16:08
|
|
|
|
mati
|
MJ ja uzimam koje ima, ne znam ni da postoje tu neke vrste. Tj tad sam uzela. A ima i u prodavnicama na meru... Ja sam mojima upravo zabranila na sat vremena internet i telefone i kompjutere, i razgovor. Razdvojili sam ih, pa neka se misle. Ne znam vise gde samo nalaze izgovore i sitnice za svađu. Sve svoje obaveze su završili još dok sam stigla sa posla, i zaista im ništa ne branim, ali onda me tako izvedu iz takta...
< Poruku je uredio mati -- 10.2.2021 19:17:20 >
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 19:58:34
|
|
|
|
emicaa
|
Mati jesam,i onda sam izasla ispusiti na -7 🤣 Sreca pa je Dori skola blizu,ne znam kako bi otisla ujutru.Temperatura ce jos vise pastiMati kolika su tvoja djeca?
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 20:03:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
mama jo, slicno i ja🤣 mislim nakrpila sam sve redom osim S. Ovi dvoje veliki preterase. Evo mesila sam posne margarite. Zovem mamu da mi nesto razjasni, jer mi je ona dala recept. Ona kaže ne znam. Snasla sam se. Da spakujemo decu i da nastavim svoje ucenije. Boli me puno kicma. Nisam dobila i tako to.
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 20:12:10
|
|
|
|
mati
|
Emi, prvi i četvrti razred... Kod nas pravo proleće napolju. Još nije zahladilo, iako najavljuju... Sanjice, još ništa? Jel su ti inače ciklusi neredovni?
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 20:16:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: mati Emi, prvi i četvrti razred... Kod nas pravo proleće napolju. Još nije zahladilo, iako najavljuju... Sanjice, još ništa? Jel su ti inače ciklusi neredovni? mati, jel da, da nam je zabavno sa prvim i cetvrtim😁 Znas sta ciklusi su mi bili redovno jedno tri ciklusa i, opet zezaju.
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 20:21:55
|
|
|
|
mati
|
Ej, ja se ne žalim. I dobro je to što idu u školu. U petom već kombinuju sa online. Tu bi već bilo problema. Danas sam pustila uciteljici por da je mladji M obukao naopako donji deo trenerice, oblaci se ispod pokrivača. i primetio tek ispred škole. A trebalo i fizičko da imaju. Rekla sam joj da će ga biti sramota i da možda neće hteti da učestvuje u igrama. On je oset_ljiv. Kasno je videla, ali svakako ga je odvojila kao da joj pomogne nešto i okrenuo je trenerku. Hit. Nekoga bi možda bilo briga, ali ja znam kako moje dete oseća te stvari, pa sam morala da joj pišem. A jel si pokušala sa tabletama da sredis malo ciklus, da se ne patis sa tim bolovima, a verovatno utice sve i na nervozu, ma na sve utice...
< Poruku je uredio mati -- 10.2.2021 20:25:02 >
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 20:26:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma ne žalim se ni ja, ali jako mi je zabavno. Izluđuju me smene. Bas su naopake smene T. Ove nedelje su zajednu u smeni, pa je lakse oko organizacije.
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 20:26:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pila sam hormone mati.
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 20:27:51
|
|
|
|
vonavoj
|
Joj,prvi i cetvrti,plus trogodisnjak..to me ceka od septembra..tesim se da mi je sad super,iako pucam po savovima😂😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 20:29:35
|
|
|
|
mati
|
Razlikuju im se smene? Kod nas je ista. Prva smena je od 8h i ima četiri časa, druga od 10:45h, tri časa. Časovi po pola sata. Samo mi je zao mlađeg M. On i ne zna celo odeljenje, nisu se spajali. Čekam da malo otopli, pa cu predložiti u grupi, da ih vodimo u park, blizu nam je, da se bar deca upoznaju. Možda i situacija do tada smiri. Da, da zajedno smo trudnovale. I danas udjem u našu trudnicu temu i čitam moj online porođaj sa mladjim M. Bilo je uzbudljivo. Moraćeš da odvoji malo vremena pa da rešavas to. Inače to ti kažem ja koja imam vec mesec dana upute i za pulmo, i za endokrinologa, i treba kod ginekologa da idem i jurim je da odradi papa i kolposkopiju.. Izvlače se čoveče sad svi na ovu koronu, niko ništa ne radi... Tako da eto, i ja čekam palravi trenutak za dr, a to nikako ne bi smela.
< Poruku je uredio mati -- 10.2.2021 20:32:23 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?