Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 20:50:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mati, ove nedelje su ista smena. Od sledece nedelje S ide od 11, a T od 16 sati. Od ovog meseca su promenili grupe. Takva je politika skole da se deca upoznaju (posebno prvi) i da se socijalizuju. Super ideja. I tako ce da menjaju grupe na mesecnom nivou. Inace, ja idem na sest meseci na kontrole kod ginekologa. I samo privatno. Ostavim pare samo za to. Uskoro bi opet trebala da idem.
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 20:55:57
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: mati Razlikuju im se smene? Kod nas je ista. Prva smena je od 8h i ima četiri časa, druga od 10:45h, tri časa. Časovi po pola sata. A kod nas četiri smene - dve prepodnevne ( od 7:50 i od 10:35 i dve popodnevne od 13 i od 15:50). Svake nedelje menja smenu. Ludilo.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 21:06:52
|
|
|
|
pari
|
Mi bili sat i po napolju,oko nule ali bez vetra i sunčano,divno vreme...izigrali su se baš... Imamo domaći da radimo... Mama jo, skroz te razumem...Još kad mi mm kaže, ti to bolje radiš...grrr... S druge strane, on je stvarno jako malo bio prisutan u životima dece do sad pa i razumem...donekle ;) ali mi treba malo mira i samoće...
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 22:01:37
|
|
|
|
Duškić
|
Savesne ste, avala čast Sanjice. Baš duva vetar. Aktivirala masine pa na spavanje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 22:09:47
|
|
|
|
emicaa
|
Ovde bar skola funkcionise normalno.od 8 do 12 i jos dva dana sedmicno po skoro dva sata popodne.Mene nesto omlatilo.Ujutru idemo set_ati za onaj cas fizickog,ujutru cemo dobiti zadatke 🤣Sanjice od kad imas te probleme?
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 22:10:22
|
|
|
|
mati
|
Sanjice, to je super za upoznavanje, msds te smene popodne mi se nikako ne sviđaju... Anci, da se pogubis sa tim smenama. Bas nezgodno... Napokon sam legla. Laku noć žene... Emi, meni je bas super taj vas čas u prirodi. Ali to je bas nesto sto ja volim.
< Poruku je uredio mati -- 10.2.2021 22:11:18 >
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 22:14:48
|
|
|
|
pari
|
Da, i meni se sviđa emice taj vaš čas fizičkog, zanimljivo je!
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 22:39:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Ovde bar skola funkcionise normalno.od 8 do 12 i jos dva dana sedmicno po skoro dva sata popodne.Mene nesto omlatilo.Ujutru idemo set__ati za onaj cas fizickog,ujutru cemo dobiti zadatke 🤣Sanjice od kad imas te probleme? Emi, od kako se tata razboleo. Ali stresove sam i pre toga imala. I samo sam posle eksplodirala. Rekao mi je dr da je tako kod mene. Sve prihvatam k srcu. Bas mi je teskoba. Ružan osecaj kad ne dobijes.
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 22:43:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: mati Sanjice, to je super za upoznavanje, msds te smene popodne mi se nikako ne sviđaju... Anci, da se pogubis sa tim smenama. Bas nezgodno... Napokon sam legla. Laku noć žene... Emi, meni je bas super taj vas čas u prirodi. Ali to je bas nesto sto ja volim. Te smene posle podne samo T ima. Celo pre podne izdangubi T jer je sve zavrsila zadatke. Jedino kad ima muzicku ispuni vreme.
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 10.2.2021 22:47:38
|
|
|
|
mati
|
Mnogo je zahvalnije prepodne. Mada, kod nas obe grupe završavaju kao prepodneva smena. Druga grupa u 12:35h. I opet im ostaje ceo dan. Samo da nije online...
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 6:25:57
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Mama Jo, i neka si ih nakrpila, a muža posebno 😂 Sve mora da se deli, pa i obaveze i kućni poslovi. Još ti sad brineš zbog mame, trebalo bi da ima razumevanja i da ti ostavi malo slobodnog vremena. Ana, kako je M ? Sanjice, jesi li dobila? Emice, lepo provedite čas fizičog. Kod nas kiša, tmurno, a ja moram posle posla da odvezem auto kod majstora na dva sata. To će mi poremetiti celo popodne, ali šta da se radi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 6:44:35
|
|
|
|
Duškić
|
Kad se mora, Milena. Meni muz brine o autu, ali ja po Bg slabo vozim. U zadnje vreme do Ade, nikako da se opustim. Tmurno i ruzno i ovaj vetar probija kosti.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 7:04:40
|
|
|
|
jess021
|
Jutro mame iz kisnog Novog Sada. Mi smo sinoc 3 sata bile napolju sa drugarima, super nam je bilo. Kisa malo pada pa prestane, a uopšte nije bilo hladno. Kad mi dodje mama moram na pijacu a vreme da ne ustajes iz kreveta. Von, Maraj pakujete li se? 🙂
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 7:07:00
|
|
|
|
Duškić
|
Blago vama, ima da uzivate na planini. Mene nervira sto ce biti u minusu, ovih dana jess i mi bili po napolju bas dugo, odmah mirni i nema ni jurnjave ni svadje, cim legnu zaspu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 7:26:58
|
|
|
|
mati
|
Dobro jutro majke... I kod nas kiša,mada još uvek toplo. Bas teško ustajem. Nešto sam se sve preznojila, a nemam T.
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 7:30:11
|
|
|
|
jess021
|
Mati, rekla si mi da si pisala u kafani ali nisam gledala, sta ti je zeno? Sta kazu lekari? Duskic, da. Nadam se da ce nam biti lepo
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 7:32:43
|
|
|
|
mati
|
Za šta tačno Jes? Već sam zaboravila Počeo pljusak kod nas...
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 7:41:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Milena, sinoc sam ovde pisala da nisam dobila. 🙂 Sinoc me je sve živo bolelo. Mm je odveo decu u skolu. Napolju pada kisa. Ja cu uskoro na posao. I danas mi je turbo dan, jer mm nije tu.
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 7:44:08
|
|
|
|
jess021
|
Mati, za te tvoje tegobe, onomad kad si isla kod lekara. Sanjice, nadam se da si bolje, bas mi je zao sto se tako izmucis😟
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 7:50:03
|
|
|
|
Milena18
|
Sanjice, baš bez veze, mogu misliti koliko te to muči. Nadam se da ćeš uspeti nekako da regulišeš, pa makar i lekovima ako mora tako. Ovde pao mrak. Ja ne mogu više da izdržim ovu zimu, hoću proleće. Jedva čekam da sve ozeleni.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 8:01:16
|
|
|
|
mati
|
Pa da pisala sam. Išla sam samo kod naše dr koja je odmah počela da vuče na stranu disanja i covuda, astme... I onda sam joj rekla da mi da neke tablete za želudac da pokušam, pa cu kod specijaliste ako se nastavi. Prošlo je kao, ali svakako ću ići i tamo, imam puno nekih pregleda da radim. I počela sam da trčim, nije mi smetalo ništa. A sada mislim da se preznojavam na ovu promenu vremena.
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 8:05:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Devojke, nije prvi put. Sinoc sam se lepo isplakala. Nervozna sam, drecim po kuci. Videcu sta cu. Možda je preveliki zalogaj ovo ucenje za mene, pa je dodatni stres. Mm mi kaže da me niko ne vuce za rukav. Treba da opusteno ucim, bez tenzije. Ne, ja sam odgovorna i hocu da obavim sve sto imam. Vremena malo.
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 8:07:05
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro.Dora ode u skolu,napolju -8 ako mi telefon ne laze.Jos malo pa i nas dvoje idemo.U 9 ce naicl jedna mama kraj nas pa cemo zajedno.Ja sam vise volila kad smo imali u sali,bilo je dana kad se jedva vratim kuci 🤣 ovo uglavnom set_amo i usput trazimo znakove ili tako nesto.Ja i bez toga stalno set_am
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 8:19:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj kakvo vreme, susnezica/kisa sta li je, vetar, napolju deluje bas grozno. Milena, i ja jedva cekam prolece, nekako imam bas neki pad energije i volje, a s'lepsim vremenom se i to promeni. Jess, von, Maraj kad putujete? Sanjice, nadam se da ces dobiti uskoro. Razumem te za to ucenje.... Tako bih i ja... To je, pored novca, jos jedsn razlog zbog kog sam odustala od one moje edukacije sto silno zelim. Milena, sta si ti sa tim uradila, i ti si spominjala da hoces, je l' tako? Emice, kiflice od sinoc su ti bile mmmmmmmmmmmm 😊
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 11.2.2021 8:22:54
|
|
|
|
emicaa
|
Mama Jo jos uvjek su,upravo ih jedem 🤣
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?