dunja RR -> RE: Vakcinacija Covid -19 (15.3.2021 16:05:13)
|
Bebi, nisam čula za tu ženu što je primila Modernu, ali mi iskače jedno 100 različitih tekstova da je žena nakon Astrazeneke umrla od tromboze, i još dosta njih dobilo tromb, zato se i povlači u raznim zemjlama, mada nije zvanično utvrđena još veza između vakcine i tromba. Evo baš novi tekst za tu ženu, malopre ponovo iskoči KLIK Znači indijska je i kod nas. Ja imam gustu krv, moža je i bolje što je nisam primila (zvali me baš za nju), mislim da ću je i izbrisati sa spiska, ako me budu zvali nekad opet, ili se budem opet prijavila, ali ovaj put čekam da dojenju bude kraj. Letos smo putovali u Bosnu, kolima, a inače idemo busom, Bus mi je bolji i udobniji, mogu da se protegnem, a u kolima non stop skučen, i kada smo stigli u Bosnu na listu desne noge mi je bio plavi užas, nije bila modrica, mnogo gore je izgledalo i ogromno, da li je bio neki tromb ne znam. udarila se nisam, nisam ništa mogla da napipam, posle par dana dobismo koronu pa se nisam ni bavila tim, u bolnicu se nije moglo, bili u izolaciji. Elem, meni je ceo list bio plav, prečnik tog podliva je bio recimo 10cm, možda i više. Em dobili koronu, em u stranoj državi, ne znam uopšte šta se desilo tada sa mojom nogom, ali jeste neki problem sa krvnim sudovima, posle sedenja u kolima više od 7 sati (bili oni radovi na putu kod Užica, i stajali smo u koloni na sred puta, više od 4 sata bez pomeranja, nit sam mogla da protegnem noge, jer stojimo na sred puta, a druga traki radi, puštali naizmenično. A napolju pljusak), i kad stugosmo u Bosnu, meni na nozi užas. Kada sam bila trudna dr mi je dao dozvolu da putujem na Zlatibor, ali obavezno da ustajem u busui hodam povremeno, protegnem se. Da ne bi došlo do tromba, jer noge spuštene, u jednom položaju. IZVORNA PORUKA: Beba987 Dunja AstraZeneca kod nas je indijski kovišild (ne znam kako se medicinski piše), to mi piše na potvrdi da sam primila. Ovi što pauziraju izgleda da svi imaju problema sa jednom određenom serijom. Verujem da ta kod nas nije stigla, jer s obzirom na to da vidim gde su ih pauzirali to je verovatno britanska proizvodnja. Juče sam pročitala da je žena koja je primila modernu umrla od tromboze. Sve u svemu, kako sam čitala, stručnjaci kažu da tih par tromboza vrlo verovatno nemaju veze sa vakcinom, jer se poklapaju sa brojem tromboza u opstoj populaciji, inače. Čini mi se 1 na 100.000 ljudi je uobičajena, sto se i sada događa. Ali, hajde da sačekamo zvaničnu izjavu.. Nije mi baš sve jedno i sad u opšte nisam načisto za revakcinu, no ima vremena do 29.maja kada mi je zakazana. Sa druge strane, toliko nelogičnosti sa kinezima kod nas, kad bi se u našoj zemlji bavili tako ozbiljno tim stvarima, Kinezi bi sigurno bili pauzirani.. Što se alergije na penicilin tiče, ja je imam, imala sam i anafilakticki šok od penicilina, i dali su mi vakcinu... Samo sam morala umesto standardnih 15 min da sedim pola sata posle vakcine.
|
|
|
|