RE: Vakcinacija Covid -19 (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

nata11 -> RE: Vakcinacija Covid -19 (10.3.2021 9:54:17)

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Super.
Posle koliko od prijave su vas zvali?

Nisu me uopšte zvali.
Ali ja ne budem lenja odem danas do punkta da pitam i upisu me za sutra. Da znate da moze i tako. Vakcina ima a zasto ne zovu ne znam. 🤷

Tiziana -> RE: Vakcinacija Covid -19 (10.3.2021 10:49:10)

Pa malo jace od mesec dana. Oznacili smo sve osim Spunika, ali dobismo poziv za Fajzer sto smo negde i najpre hteli.

Super.
Posle koliko od prijave su vas zvali?

dunja RR -> RE: Vakcinacija Covid -19 (10.3.2021 11:06:47)

Tizi a kako znate da je Fajzer, hoću reći meni u poruci nije pisalo koja je.
Vama piše ili ste zvali DZ?

mati -> RE: Vakcinacija Covid -19 (10.3.2021 11:11:07)

Nato, pa ti nisi videla moj post. Kada su mene zvali, a ja pod koronom, predložila sam ti da ideš u moj termin. Vidiš da ne prave problem. Puno ljudi se vakcinisalo samo tako što su otišli, bitno da su se prijavili.
Tebe su očigledno izgubili negde, što bi rekli " ne prepoznaje te sistem"... [sm=smiley1.gif]

nata11 -> RE: Vakcinacija Covid -19 (10.3.2021 11:54:34)

Nisam Mati.

A i nismo ista opstina.
Dunja za koju se prijavis za tu te zovu. Ako nisi izrazila zelju tek kada odes na vakcinaciju saznas koja je.

Tiziana -> RE: Vakcinacija Covid -19 (10.3.2021 12:40:10)

Meni u poruci pise koja je vakcina. I mom mm. U dz Savski Venac. Nasem kumu je isto pisalo AZ, dz Vracar. 

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Tizi a kako znate da je Fajzer, hoću reći meni u poruci nije pisalo koja je.
Vama piše ili ste zvali DZ?

Tiziana -> RE: Vakcinacija Covid -19 (10.3.2021 12:41:16)

Mi smo se prijavili za vise, ali ne za sve. I u poruci su napisali koja je. 

IZVORNA PORUKA: nata11

Nisam Mati.

A i nismo ista opstina.
Dunja za koju se prijavis za tu te zovu. Ako nisi izrazila zelju tek kada odes na vakcinaciju saznas koja je.

dunja RR -> RE: Vakcinacija Covid -19 (10.3.2021 12:52:45)

Da i ja sam tako, ja sam se prijavila za Astra Zeneka, Fajzer i Modernu, mislim da Moderne ni nema, ali mi nisu napisali da li je Astrazeneka ili Fajzer u poruci, posle mi drugarica reče da su tog dana davali zeneku tamo gde su me zvali, ali u poruci ništa nije pisalo.

mati -> RE: Vakcinacija Covid -19 (10.3.2021 13:30:41)

Sada sam i ja opet pregledala poruku. Piše samo vakcinacija za JMBG......., datum i vreme i mesto... Ne piše koja vakcina.
I ja se prijavila za tri, Pfizer, rusku i modernu. Od Pfizera odustajem definitivno... Čekam modernu. Taman će stići možda za par meseci, od ove korone.

vonavoj -> RE: Vakcinacija Covid -19 (10.3.2021 13:31:18)

Tata se prijavio pre 3 dana..i u poruci mu pisr fajzer.

mati -> RE: Vakcinacija Covid -19 (10.3.2021 13:40:53)

Mozda su počeli od skoro da obaveštavaju i koja vakcina. Zbog onoga što se desilo u Vranju. Tj, najverovatnije da je zbog toga. Posle sam čitala da su joz dva takva slučaja bila, na istom mestu. Znaci njih troje je vakcinisan jednom, a revakcinisana drugom vakcinom. Da javnost zna o tome. A koliko je prošlo da se ne sazna... [sm=zmeden.gif]

nata11 -> RE: Vakcinacija Covid -19 (10.3.2021 13:46:27)

Kod nas ne pise.

Ni na saglasnosti koju dobijamo na mail, ni u poruci. Evo danas stampala sefu. Prazno gde stoji naziv leka.

Tiziana -> RE: Vakcinacija Covid -19 (10.3.2021 14:11:29)

Ni meni ne pise na saglasnosti. Pise u sms poruci. 

Beba987 -> RE: Vakcinacija Covid -19 (10.3.2021 14:49:11)

Sutra je izgleda dan za Fajzer u celoj Srbiji i moje roditelje su zvali za sutra, za Fajzer.

Poslednjih par dana kome god stigne poziv piše i naziv vakcine. Verovatno da ne bi ljudi tamo kad dodju se sa medicinskim osobljem objašnjavali što meni ta, a mom komšiji ste juče dali ovu i slično.. 

mama Jo -> RE: Vakcinacija Covid -19 (10.3.2021 21:33:30)

Je l' ima neko da nije otisao u zakazani termin, a da bez problema moze da ode neki drugi put bez najave?

mati -> RE: Vakcinacija Covid -19 (10.3.2021 21:39:39)

MJ ja nisam otišla, pisala sam. Nije ni Dunja...

Tiziana -> RE: Vakcinacija Covid -19 (11.3.2021 8:35:52)

Moze. Nas kum nije hteo da primi AZ vakcinu koju je trebalo da primi u terminu i nije otisao. Naredne nedelje otisao je u dz u kom je predhodni put imso termin, objasnio im je zasto je preskocio termin, rekao koju vakcinu hoce, bila je dostupna tad i dobio je. 

Je l'' ima neko da nije otisao u zakazani termin, a da bez problema moze da ode neki drugi put bez najave?

mama Jo -> RE: Vakcinacija Covid -19 (11.3.2021 8:47:04)

Mati, ubrzo posto sam pitala sam bas izlistala da ti nisi otisla... A na koji br si zvala da kazes da neces doci?

Ja sam dobila poziv za sutra ali sam juce pocela nesto da kasljucam i grli me boli, bas je crveno.. I sad ne znam sta da radim. Je l' tamo pre vakcine ima dr koji te pogleda?

E, hvala Tiziana, mogla bih i ja tako... Mislim nije da necu ovu nego me sad to grlo plasi malo.
Dobili smo poziv za kinesku, a nekako smo najvise prizeljkivali Fajzera.

nata11 -> RE: Vakcinacija Covid -19 (11.3.2021 9:03:15)

Mama Jo pregleda dr. Bar kod nas. Moju kumu su vratili zbog upaljenog grla a ona se kaze osecala super.

mati -> RE: Vakcinacija Covid -19 (11.3.2021 9:58:40)

Nato, meni je jedino grlo bilo upaljeno prvih dana, tj nije baš bilo upaljeno peckalo me. Tako da su obazrivi i zbog toga verovatno.
MJ ja sam zvala na neki br za info prvo u našem DZ, pa su mi oni dali neki drugi, tamo kad sam pozvala nisu mi ni uzeli podatke, samo rekli da dodjem kad se stvore mogućnosti. Ali ja sam nekako specifična, osećala sam potrebu da zovem i obavestim. Mislila sam da imaju vakcine bas na broju za taj dan, pa bolje da pozovu nekog drugog. Ali ispade da nije baš tako. I da nije bitno

Tiziana -> RE: Vakcinacija Covid -19 (11.3.2021 17:59:04)

Primili vakcine. Za sada smo ok. Videcemo da li ce da nas obori neka temperatura, glavobolja, kostobolja... 

mati -> RE: Vakcinacija Covid -19 (11.3.2021 20:13:59)

Tizi, koliko sam ja čitala i informisala se, posle revakcinacije se obično javljaju reakcije kod Pfizera, neko prodje i bez. Ali ne drži me za reč, ja sam totalni laik, ovo je samo na osnovu onoga što sam čitala, a čitam puno, jer sam i sama još uvek u nedoumici...

Tiziana -> RE: Vakcinacija Covid -19 (11.3.2021 21:16:42)

E pa eto. Mene za sad samo boli malo ruka,ali ni to nije nista strasno.

Ono sto je strasno to je moj utisak da nikoga nisu pregledali, nisu merili temp, slusali pluca itd, svima su verovali na rec. To ide kao na pokretnoj traci.. 

mama Jo -> RE: Vakcinacija Covid -19 (11.3.2021 21:24:56)

Tiziana bas sam posla da pitam da li su vas pregledali...
Danas sam pricala sa poznanicom koja se pre neki dan vakcinisala ovde u NS, i isto kaze... Pitali su je samo da li je u poslednje 2 nedelje bila bolesna i da li je pila antibiotik. Niko nije pregledao.

A mene bas sad nervira to, i to moje grlo koje me boli.... Ako je vec tako da ne pregledaju, bolje da sacekam da mi se smiri.

mati -> RE: Vakcinacija Covid -19 (11.3.2021 21:56:53)

MJ, pa ti idi i kada te pitaju da li si pila Ab kaži da ti je crveno grlo i možda te i pregledaju. Ili ti daju savet...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>