milicicak -> RE: Vakcinacija Covid -19 (11.1.2021 20:11:51)
|
I moji roditelji su se prijavili za vakcinu ali su insistirali na Sputnjiku jer neće ta zapadna s...nja. Izem ti propagandu i zatucanost! Al bolje i to pa da se nadam da neće biti nuspojava i da će biti doboljno zaštićeni nego ništa. I odmah da se ogradim da ne mislim da će biti nuspojava i da nema zaštite, samo mislim da Rusi nisu bili dovoljno transparentni u onome što su objavili za vakcinu. I nisu mi jasni ljudi koji kažu, pričekaćemo. Šta čekate? Da vidite da li ima nekih neželjenih efekata posle 5-10 godina? A do tada ćemo da nosimo maske, održavamo distancu, idemo u školu online, izbegavamo okupljanja? Umesto da budemo zahvalni što je nauka imala znanje, tehnologiju, kapacitete i resurse da u kratkom vremenu napravi vakcinu mi ćemo da kukamo kako je to brzo. A da vakcine nisu razvijene bilo bi: Što plaćamo te naučnike kad ni običnu vakcinu ne umeju da naprave.... Sve neželjene reakcije su već prijavljenje i uopšte se ne razlikuju u procentima od neželjenih reakcija na bilo koji drugi lek koji ljudi gutaju ko bombonice... Ali svako ima pravo na svoje mišljenje 🙂
|
|
|
|