RE: Vakcinacija Covid -19 (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

Ivanka 75 -> RE: Vakcinacija Covid -19 (20.3.2021 1:20:19)

Znam da dolaze zdravstveni radnici uz Bosne u Ue da se vakcinisu...
Ne znam samo gde bi mi isli da se vakcinisemo da mora, ko bi nas primio. 
Svi su hteli zasebne drzave, pa izvolte. A i ovi nasi se mnogo trte pa sakom i kapom daju te vakcine. 

dunja RR -> RE: Vakcinacija Covid -19 (20.3.2021 1:24:04)

Da to je drugo, zdravstveni radnici iz RS, ali ovo su ljudi koji nemaju veze sa zdravstvom. Nisam pitala da li plaćaju ili ne, pojma nemam kako funkcioniše, ali da dolaze, da dolaze.

Moja zaova je trebala da se vakciniše u Užicu, radi u bolnici u Republici Srpskoj i oni se svi vakcinišu u Užicu. Ali nije otišla jer je svekar operisan.

Ivanka 75 -> RE: Vakcinacija Covid -19 (20.3.2021 1:26:30)

Ja pretpostavljam da osim zdr radnika dolaze i drugi koji to nisu. Taj deo Srbije oduvek gravitira jedan orema drugom. 

dunja RR -> RE: Vakcinacija Covid -19 (20.3.2021 1:27:51)

Ovi ljudi za koje znam koji dolaze na vakcinu nisu nikada bili u Srbiji, niti bi ikada došli da nije vakcine.

Ivanka 75 -> RE: Vakcinacija Covid -19 (20.3.2021 1:31:31)

Eeeeee kad bi se Srbija jednom  usvom postojanju iskljucivo sebi i svojim stanivnicima okrenula. Nikad se nece nauciti.
Sigurno im je data ta mogucnost, ali nije u redu. 

lesica -> RE: Vakcinacija Covid -19 (20.3.2021 20:55:52)

Pa kada imamo vakcina za izvoz a manjak zainteresovanih.

Inače, ja sam svoju prvu dozu AstraZeneka vakcine primila pre dve nedelje i to je to do kraja maja kada ide druga doza.

Prateće pojave - 12 sati nakon aplikacije krenula je blaga temperatura i malaksalost, ujutru je već krenulo da popušta, ostao je samo blagi bol na mestu primanja. 36 sati kasnije apsolutno ništa, kao da ni u jednom momentu ništa dobila nisam.

U međuvremenu, pre par dana sam radila neki prošireni sistematski pregled, i sve je sasvim u redu, ako izuzmem hronični umor (to je već posledica poslednjih godinu i nešto)

Ivanka 75 -> RE: Vakcinacija Covid -19 (20.3.2021 20:57:56)

E da, mm juce primio drugu dozu ruske. Za sad je ok. 

Didy -> RE: Vakcinacija Covid -19 (20.3.2021 23:38:59)

Moj tata je primio astra zeneke pre nekih mesec dana igrom slučaja, tako ga zapalo. Nikakvih simptoma nije imao, ali baš nikakvih. 

Mi se još nismo prijavili, nemam neki poseban razlog.Ne vidim zašto se diže ovolika drama oko vakcina, toliko smo ih primili u životu, jedna manje-više, ne igra nikakvu ulogu. Vakcine su spasile čovečanstvo.

Ivanka 75 -> RE: Vakcinacija Covid -19 (20.3.2021 23:43:03)

Didy, konacno da cujem nekoga da kaze isto kao ja 😊

flamingos -> RE: Vakcinacija Covid -19 (22.3.2021 17:56:05)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Didy, konacno da cujem nekoga da kaze isto kao ja 😊

Ivanka,evo i ja kažem isto što i ti.Mi se još nismo prijavili.Dok rešimo,neće ni biti potrebno prijavljivanje,već samo odemo i primimo vakcinu.❤

Maraj -> RE: Vakcinacija Covid -19 (22.3.2021 19:14:25)

Mm sutra zvali na vakcinaciju Pfizer vakcinom. Sutra je daju na Sajmu

Duškić -> RE: Vakcinacija Covid -19 (22.3.2021 19:29:42)

E pa Maraj javi kako je muz prosao.

Filadendronka -> RE: Vakcinacija Covid -19 (23.3.2021 11:43:42)

Da l'' da odem na blef na Sajam veceras? 🤔

nata11 -> RE: Vakcinacija Covid -19 (23.3.2021 11:53:59)

Fil vredi proset_ati. Kod nas primaju i bez zakazivanja. Stvarno mi nije jasno zasto ne zovu ljude kada ima vakcina.

Ivanka 75 -> RE: Vakcinacija Covid -19 (23.3.2021 11:55:37)

IZVORNA PORUKA: Filadendronka

Da l'''' da odem na blef na Sajam veceras? 🤔

Idi obavezno. 

vonavoj -> RE: Vakcinacija Covid -19 (23.3.2021 12:29:23)

Da l'''' da odem na blef na Sajam veceras? 🤔

Svaki dan do 15 i 30 na sajmu daju astrazenek,bez poziva..ja sam tako na tvu cula.

lesli -> RE: Vakcinacija Covid -19 (23.3.2021 12:34:22)

Maslacak, Mili da li znate sta se desava sa ovim trombozama i astrazenekom?
Da li tu ima neke veze ili ne? Da li obzirom na trombofiliju i istoriju DVT spadam u kategoriju koja je bolje da je ne primi dok se ta prica ne istera na cistac?

Posto sam dobila poziv jos ihaaaj i nisam se odazvala (iz ociglednih razloga) sad planiram da editujem prijavu na eUpravi jer su stavili da se selektuje datum kada najranije moze da se primi...

Mesec, mesec i po od porodjaja je dovoljan oporavak?

Filadendronka -> RE: Vakcinacija Covid -19 (23.3.2021 13:06:17)

Lesli, meni drugarica iz Nemacke rece da su je savetovali da ne prima vakcinu dok doji. Imace, mm i ja samo hocemo PFizer, nista drugo. 

Tiziana -> RE: Vakcinacija Covid -19 (23.3.2021 13:21:41)

A sto se ne prijavite preko e-uprave i stiklirate samo Fazjer. Kad stigne odredjena kolicina sigurno ce vas pozvati. Nasi ljudi vise zele da prime kinesku i rusku nego Fajzer.A druga stvar vecina onih koja je htela da se vakcinise to je i uradila, mislim da uopste nije vise jagma za vakcinama. 

vonavoj -> RE: Vakcinacija Covid -19 (23.3.2021 13:38:41)

Da fil,jesi probala da se prijavis? Moju kumu su za 2 dana zvali za gajzera.jer to uglavnom niko od starijih nece.

lesli -> RE: Vakcinacija Covid -19 (23.3.2021 14:03:55)

Lesli, meni drugarica iz Nemacke rece da su je savetovali da ne prima vakcinu dok doji. Imace, mm i ja samo hocemo PFizer, nista drugo. 

Fil, iskreno, ja bih sto pre.Imam dete kome je potreban normalan zivot. Polazak u vrtic, komunikacija sa vrsnjacima itd. Dok god svi mi “matori” u najblizem okruzenju nismo vakcinisani nemam petlju da je pustim. Racunam u toku leta dok je beba bas mala cemo da se pazimo i svakako bismo se pazili i da nije korone. A za posle, od jeseni, mora povratak u neku normalnost zarad njenog dobra.

Tuzno mi je sada sto ne moze sve to i lose se osecam zbog toga, ali trenutno mora tako.
I da dodam da su svi sem mene u okruzenju vakcinisani. Moji i mm-ovi primili obe doze, mm pre neki dan prvu.
Trenutno se svi paze i zbog sebe, a najvise zbog mene. Sa prijateljima se vidjamo ili preko skype ili se vidjamo u set_nji, sa maskama. Sve je to mnogo daleko od normalnog za dete od 2-3 godine.

Filadendronka -> RE: Vakcinacija Covid -19 (23.3.2021 15:30:32)

Von, jesmo pre nekih 10ak dana. Ako ne primimo u roku od dva dana posle necemo moci da se revakcinisemo u predvidjenom roku ( na putu smo). Zato jurim ili sad ili tek posle 1.maja. 

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Da fil,jesi probala da se prijavis? Moju kumu su za 2 dana zvali za gajzera.jer to uglavnom niko od starijih nece.

Filadendronka -> RE: Vakcinacija Covid -19 (23.3.2021 19:27:45)

Update: Sajam radi do pola 4! 😤

vonavoj -> RE: Vakcinacija Covid -19 (23.3.2021 19:34:23)

Update: Sajam radi do pola 4! 😤

Gore sam i napisala🤭

Maraj -> RE: Vakcinacija Covid -19 (23.3.2021 21:26:17)

Kaze mm da je bila guzva na Sajmu . Pridrazavaju se vremena zakazivanja. Izadje redar i proziva sve koji su zakazani u npr 12. Pa posle izadje i kaze sledecu satnicu... uglavnom, on se vakcinisao danas pfizer vakcinom

Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>