milicicak -> RE: Vakcinacija Covid -19 (28.3.2021 21:38:37)
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Mili, ti si primila kinesku, koliko se ja secam... jel da? Kako se osecas posle kineske? Jesi li imala kakve simptome? Jesi li radila antitela? Ja sam primila samo 1 dozu kineske. Odmah nakon toga sam se lose osecala. 9 dana temperature. Ispostavilo se pozitivna na covid. Dosta ljudi znam koji su se nakon vakcinacije kineskom vakcinom "losije" osecali a ubrzo nakon toga, ispostavilo se pozitivni na covid. Kako ti to gledas? Ni desam radila at poslw druge doze kineske vakcine. I nisam imala ama baš nikakve simptome posle, a nije da nisam testirala efikasnost iste. Maraj, ti si bila u inkubaciji kad si primila vakcinu i nisi ni prva ni poslednja kojoj se desilo. Nisi se od vakcine razbolela, bila si zaražena kad si je primila. Jedan od razloga što mi toliko idu na živce slike sa Sajma ovog vikenda je tolika količina ljudi na istom mestu u isto vreme, došli bez PCR testa,svi u gužvi niko ne zna da li je u inkubaciji. Al dobro Iz ličnog iskustva znam koliko je psihički rasterećujući negativan kovid test i koliko tada oprez popusti. S durge strane, meni je jedan od najvećih tripova bio da se ne zarazim posle prve doze i tri nedelje posle druge jer znam koliko oprez može da popusti s tim u glavi, vakcinisala sam se, zaštićena sam. Kineska je samo manje efikasna od drugih vakcina (iako daleko efikasnija od valcine protiv gripa, npr.) nije nebezbedna nikako!
|
|
|
|