|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
19.6.2012 23:16:09   
cipelice
Koga zanimaju Naturino cipelice po vrlo povoljnoj ceni a zivi u Novom Sadu moze mi se javiti pp.

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 1251
20.6.2012 11:12:23   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: gagana83

IZVORNA PORUKA: Unina mama

gagana u kojoj radnji si kupila?
da znam da trazim mojoj bebi , imaju li neki izbor?

Ne mogu da se setim kako se zove radnja, valjda Cipelici ili tako nesto, kod poste se nalazi.
Sto se tice izbora, Unin broj je imalo samo 3 modela, broj manje je imalo dosta vise modela.
Mada ja sam gledala samo Ciciban, oni drze i one Baldino cipelice, moguce da imaju veci izbor njihove obuce.

Unina mamo, a odakle si ti? user posted image

gagana hvala na odgovoru.user posted image
ja sam iz raske, ali zivimo na relaciji vrnjacka banja-raska....

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 1252
20.6.2012 11:41:08   
liliana
Devojke, "Ciciban" ima veoma lepe sandalice, platnene, a koštaju neverovatnih 2.000din. Ja kupila Tini i prezadovoljna sam.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1253
20.6.2012 11:43:25   
Anoniman
meni se ove svidjaju, sta mislite za prve cipelice

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 1254
20.6.2012 11:45:34   
liliana
Lepe su, ali ja Tini nikako ne bih smela niti pre, a ni sad kad je veća, da kupim nešto sa otvorenim prstima. Užasno je nemirna, skače po ceo dan i strah me je da ne povredi prstiće. Sve joj uzimam sandalice koje imaju otvore svuda sa strane, osim na prstima

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1255
20.6.2012 11:47:08   
Anoniman
imaju i ove

ne mogu da se odlucim...

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 1256
20.6.2012 11:49:36   
liliana
Ja bih se odlučila ua ove druge.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1257
20.6.2012 11:51:42   
Anoniman
liliana hvala na pomociuser posted image , i moja je nemirko, tako da ce verovatno biti ove druge, ako ne i oboje, posto su i jedne i druge lepe....

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 1258
20.6.2012 12:03:31   
Ana RR
UM, bebama koje tek uče da hodaju se ne kupuju cipelice sa otvorenim prstićima jer oni malo vuku nogice kada hodaju. 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1259
20.6.2012 12:20:36   
Anoniman
Hvala Anci,bice druge, a ako uspemo da prohodamo, kupijemo i prve.user posted image

i ove

i ove

< Poruku je uredio Unina mama -- 20.6.2012 12:39:38 >

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1260
20.6.2012 16:10:23   
cipelice
Ako nekoga zanimaju Naturino cipelice moze pogledati ponudu na facebooku: decija obuca naturino. Obuca im je stvarno fantasticna i kvalitetna i udobna i lepa. Ja deci stalno uzimam njihove. Neki modeli imaju djon sa efektom hodanja po pesku. Svima toplo preporucujem! user posted image

(odgovor članu cipelice)
Direktna veza do poruke: 1261
20.6.2012 16:28:19   
ishler
UM
te prve smo mi uzeli u ljubicas_toj boji,zatvoreni su prsti i one su za prohodavanje
,fenomenalne su ali nezne,tako da ce ih mishica brzo unistiti,ali su za usku nogu...user posted image

< Poruku je uredio ishler -- 20.6.2012 16:29:43 >

(odgovor članu cipelice)
Direktna veza do poruke: 1262
20.6.2012 16:41:16   
Anoniman
ishler znaci one su super, mislila sam njih da joj uzmem, ima usku nogu...
a sta mislis o ovim zadnjim pediped...

(odgovor članu ishler)
  Direktna veza do poruke: 1263
20.6.2012 17:19:16   
Shishica
Cipelice, pa ta obuca uopste nema anatomski djon user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1264
20.6.2012 18:55:40   
Anoniman
Pediped su savršene. Bitno je da obuća nema anatomski uložak i da đon bude što mekši.

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 1265
20.6.2012 21:01:59   
cipelice
Naturino cipelice nemaju anatomski ulozak ali imaju anatomski djon tj. djon sa efektom kao da hodaju po pesku, a kazu da je hodanje po pesku najbolje za formiranje stopala user posted image . A koza od koje ih prave tako je mekana i nezne, djon je savitljiv... Ma ja ih obozavam, a i dizajn im je skroz originalan... 

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1266
20.6.2012 21:47:35   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Shishica

Cipelice, pa ta obuca uopste nema anatomski djon user posted image

I ne treba da ima. Anatomski đon treba da nose samo deca koja imaju neki problem sa stopalom.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1267
20.6.2012 21:53:09   
Sashica82
Čekajte, jel to sad znači da Ciciban nisu dobre za prve cipelice, za prohodavanje.

One imaju anatomski đon? Ili su samo tvrde? user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1268
20.6.2012 21:58:02   
ishler
UM
Da odlicne su te marines ciciban,bas model za usku nogu.
Inace je za usku nogu tesko naciuser posted image
Meni je terapeutkinja rekla ili ciciban ili naturino,(MOJE DETE NEMA PROBLEMA SA STOPALIMA)
Nisam htela da idem u Rumu po Naturino,jer mi dete ima usku nogu i malu pa nisam htela da rizikujem,obisla sam ceo bg i na kraju nasla a cak sam i zvala sve radnje beba kidsa zbog naturino cipela ali nisu imali.
Inace razmisljala sam o pedi ped iako mi je terapeutkinja rekla da ne zna nista o njima,nasla sam radnju u Bg ali oni nemaju za usku nogu cipelu(nije radnja u bulevaru imaju na drugom mestu).
Tako da na kraju sam uzela te i prezadovoljna sam.
Inace sam protivnik kupovina cipela preko neta pogotovu detetu,to mora da se proba,mojoj beki od svih mogucih samo te pasuuser posted image

< Poruku je uredio ishler -- 20.6.2012 22:00:26 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1269
20.6.2012 22:01:50   
ishler
Nisu tvrde odlicne su,informacija iz prve raku,super se savijajuuser posted image

(odgovor članu Sashica82)
Direktna veza do poruke: 1270
20.6.2012 22:41:20   
pepeljuga
Mozda je Naturino ok kao sto tvrdite ali meni su mnogo ruzne user posted image

Ja imam problem sto je V zapeo da nosi samo jedne jedine patikice i cak i po ovoj vrucini nece da obuje nista osim njih, sandalice samo baci i trazi patike! Taj kad se uhvati za nesto.... user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1271
20.8.2012 9:42:18   
Anoniman
Idem posle da kupim Petri OVE user posted image

(odgovor članu pepeljuga)
  Direktna veza do poruke: 1272
20.8.2012 10:58:44   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: ribizla

Idem posle da kupim Petri OVE user posted image

Baš su old school!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1273
21.8.2012 9:04:57   
Anoniman
Uzela , broj 25 user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1274
23.8.2012 13:57:55   
Goran...
Froddo obuća za decu, sa anatomskim uloškom i prirodnim materijalima. Super su. A mogu i da se poruče putem webshopa!!! veeeeliki izbor modela.:D :D :Duser posted image user posted image user posted image

EDIT Ana RR Reklamiranje nije dozvoljeno.

< Poruku je uredio Ana RR -- 23.8.2012 14:22:48 >

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Koksaki virus hara vrtićima širom Srbije
Američki koksaki virus, u narodu poznat i kao bolest prljavih ruku hara po vrtićima u Srbiji i regionu i beleži se mnogo...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here