|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
23.8.2012 14:29:18   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Goran...

Froddo obuća za decu, sa anatomskim uloškom i prirodnim materijalima. Super su. A mogu i da se poruče putem webshopa!!! veeeeliki izbor modela.:D :D :Duser posted image user posted image user posted image

EDIT Ana RR Reklamiranje nije dozvoljeno.

4Osim što reklama na forumu nije dozuvoljena ni anatomski uložak nije preporučljiv. user posted image A koga zanima, za manje para sam kupila Chicco nego što su bile te.

(odgovor članu Goran...)
  Direktna veza do poruke: 1276
23.8.2012 19:35:00   
lesica
Ja narucila ove za L
user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1277
23.8.2012 22:59:53   
Anoniman
Savršene! user posted image

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 1278
23.8.2012 23:19:39   
lesica
user posted image Nego!
Jedva cekam da mi mamita stigne i da ih donese.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1279
24.8.2012 9:54:13   
Anoniman
Gde to narucujes ?
Divne su user posted image

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 1280
24.8.2012 14:18:38   
lesica
Nasla sam ih u H&M(aktuelna kolekcija),a narucila sam mami da ih kupi posto je na proputovanju user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1281
24.8.2012 15:17:22   
madre
bicete u istom fazonuuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1282
24.8.2012 15:38:02   
lesica
user posted image Jes,jes! I samo da smislim gde cu ceru da izvedem user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1283
7.9.2012 13:39:32   
zeljo
Da li je preporucljivo da deca nose patike?
Svekrva tvrdi da nije, zasto, nisam je ni pitala, jer uvek ima neke svoje teorije zavere user posted image
Valjda zato sto nemaju ulozak, a koliko sam citala ni ne treba da imaju.
I to me interesuje, zasto ne treba da imaju ulozak? user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1284
7.9.2012 14:10:00   
Anoniman
Uložak pasivno podiše stopalo i drži ga u željenom položaju ne dajući šansu mišićima stopala da ojačaju i osposobe se da sami drže stopalo u pravilnom položaju.

Patike su većinom loše jer se rade po modelima za odrasle koji se samo umanje umesto da modelari naprave kalupe u skladu sa potrebama dečijeg stopala koje se tek formira. Čini mi se da rekoše da patike (osim onih koje prave proizvođači dečije obuće) tek posle 4. godine, ali ne smem da se zakunem .

(odgovor članu zeljo)
  Direktna veza do poruke: 1285
7.9.2012 14:18:42   
Ana RR
Jeste, tako je. Naša fiziot. nam je rekla da ako ikako možemo ne kupujemo patike pre 4. godine. 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1286
7.9.2012 14:33:33   
zeljo
ali nisu klasicne patike u pitanju, vise kao duboka cipela na pertlanje. Nisu bas kao za odrasle. Citala sam do 5 nije dozvoljeno.
A sto ih onda proizvode!!!!!

< Poruku je uredio zeljo -- 7.9.2012 14:34:44 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1287
7.9.2012 14:46:19   
Anoniman
ja sam planirala N da kupim patike ali Chicco ili nešto tako, za jesen. Dakle dečija obuća, po kalupu za decu samo u formi patike.

Ima jedne divne Adidas crne sa žutim koje joj je mm kupio za novu godinu, one su nam bile samo za slikanje ne i za hodanje.

(odgovor članu zeljo)
  Direktna veza do poruke: 1288
7.9.2012 15:24:29   
isidora88
nama je ortoped rekao da slobodno nosi patike jer mateja ima dobra stopala i drzanje, kaze da moze da potpise da nece imati nikakav problemuser posted image

mene zanima koliko cesto deci kupujete obucu u uzrastu oko 1,5 godin-2 godine? mi smo mateji na 3 meseca kupovali, sad je proslo neka 2 meseca od kupovine, jos su mu dobre,cini mi se da mu je stopalo iste duzine, ne znam da li da kupujemo ovaj mesec nove ili neuser posted image
za zimu planiram cizmice ili one postavljene duboke cipele, sad sam razmisljala o nekim dubokim patikama mozda

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1289
7.9.2012 15:33:35   
Anoniman
Bolje čizme nego patike, patike će da se klizaju. Ja sam druge kupila 6 meseci posle prvih s tim da su prve bile malo veće tad. Sad sam patofne kupila još jedan broj veće od ovih sad sandala. Ja to po potrebi i probam pa vidim šta je bolje, nikad nisam gledala u kalendar, ako su mu dobre, zašto bi kupovala???

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 1290
7.9.2012 15:37:33   
isidora88
nemam pojma, zaboravih da pitam ortopeda na koliko se menja obuca, nego negde procitah na 3 meseca pa zato pitamuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1291
7.9.2012 15:43:34   
Shishica
Isidora, mi po godisnjim dobima menjamo. Tako ti to otprilike i dodje na tri meseca ili malo vise.
Sada je malo nezgodno kada dodje jesen pa ne moze vise u polusandalama, a ne kupuju ti se ni cipele za dva meseca.. pa onda ne znas sta ces.. sad cekam koliko vreme dozvoli pa cu joj odmah kupiti evo ovako nesto KLIK Nadam se da cete moci da vidite sliku..

A to za anatomski ulozak ne znas kome verovati, svi govore razlicito..

< Poruku je uredio Shishica -- 7.9.2012 15:45:02 >

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1292
7.9.2012 15:45:37   
anajid
Shishice,ja ne vidim slikuuser posted image ,budi mi prijatelj na fbuser posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1293
7.9.2012 15:48:51   
Anoniman
Jok, nema slika

(odgovor članu anajid)
  Direktna veza do poruke: 1294
7.9.2012 15:51:33   
Shishica
Ocu user posted image
Posalji mi pp

A ne mogu sliku drugacije da postavim.. eee evo ovako KLIK

< Poruku je uredio Shishica -- 7.9.2012 15:53:39 >

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 1295
7.9.2012 16:30:40   
Anoniman
baš su simpa

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 1296
7.9.2012 16:39:49   
nela79

IZVORNA PORUKA: Shishica

Ocu user posted image
Posalji mi pp

A ne mogu sliku drugacije da postavim.. eee evo ovako KLIK

Obozavam Baldino obucu. Mada, bolji su ljetnji modeli nego zimski. U svakom slucaju cipelice su user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1297
7.9.2012 16:40:52   
Shishica
user posted image Jeste, samo jos ako su udobne, mislim, ako moze bez problema da ih obuje, seta u njima i savija prstice normano..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1298
7.9.2012 17:34:12   
liliana
Ja čekam da se Tina probudi, pa da idemo da joj kupim neke sandalice ili espadrilice. Još mi nije vreme za cipelice, a ove Ciciban sandalice koje sada ima, već su joj knap. Videla sam jedne divne, sada su već na sniženju, "ljubičanstvene", ali nemaju anatomski iložak. Ona je do sada uvek imala obuću sa anatomskim uloškom, i, iskreno, novo mi je da čujem da djeca ne treba da nose obuću sa anatomskim uloškom... Sad sam u nedoumici što raditi... Nešto kontam-i onako za mesec dana joj moram kupiti cipele, jer više neće moći nositi sandalice niti espadrilice, pa možda mogu i te bez uloška... (napominjem da ona nikakvih problema sa stopalima nema).user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1299
7.9.2012 17:39:03   
Anoniman
A što joj ne uzmeš patike? Mislim da već u tom uzrastu moze redovne patikice, koje će onda moći i na jesen da nosi, čini mi se da sam ja N kupila prve najkice tako, sa dve ipo godineuser posted image Po meni je ulozak ok dok dete prohodava, i još malo posle, a kad krene da trči verujem da nije baš najudobnije. Ali to ja tako sad mislim, pre sam mislila drukčije, i ko zna šta ću misliti kad dođe vreme za sledeće cipeliceuser posted image

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Nova Godina kuca nam pred vratima
video
Novogodisnja pesma hora Carolija
Devojčica sa šibicama - najtužnija bajka d...
Bliže se praznici i nekako se uvek setimo jedne od najtužnijih bajki svakog detinjstva.

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here