|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
13.6.2012 19:48:06   
red3lilu
Naš definitivni izbor su Pavle cipele, zadovoljni smo i kvalitetom i cenom. Leti malom uzimamo Grubinove sandalice, koje posle letnje sezone služe kao šuše u vrtiću...

(odgovor članu nokinoki)
Direktna veza do poruke: 1226
13.6.2012 20:59:36   
ishler
Nema imaju samo muski model.
Videcu pavle ali ne znam da li su za te prve dobreuser posted image

< Poruku je uredio ishler -- 13.6.2012 21:00:23 >

(odgovor članu nokinoki)
Direktna veza do poruke: 1227
14.6.2012 23:05:13   
Ana RR
Ishler, evo sandalica.

user posted image

To su baš hodalice, kožne su spolja i unutra, ima lepih modela (mada sam ja gledala samo za dečake). I ne, nisu prljave već je tako urađeno na tom belom delu. Malo me to nervira, moram da probam da nekako izbelim user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1228
14.6.2012 23:18:08   
Jeca*
Ana, a gde?

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1229
14.6.2012 23:21:30   
Ana RR
U Piramidi, turski proizviđač Pitir. Malo pre mc donaldsa je lokal, velika tenda na kojoj piše dečija obuća. Preporučila nam naša fiziot. a preporučuju i doktori iz sokobanjske. Cene su sasvim pristojne, mi smo ove platili 3200.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1230
15.6.2012 10:42:07   
ishler
Bas su lepe anci,ja ne znam mislim na kraju posto nema za nju tih poluotvorenih da kupim skroz zatvorene,a plasim se da se ne skuva,a opet ne moze jos tri meseca bosauser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1231
15.6.2012 10:55:16   
Ana RR
U ovoj radnji ima ovakvih otvorenih i za devojčice, ako ti nije daleko idi da pogledaš. Sećam se da su bile neke roze i bele.

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1232
15.6.2012 14:21:10   
Snelle
Uzela sam danas Ciciban patofne. Skroz su letnje, tanke, otvorene sa strane za lufteraj, ali im je đon prilično tanak, baš sam se iznenadila.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1233
15.6.2012 14:22:19   
cockic
e da li je neko uzimao naturino obucu poznato miz zvuci ima ih beba kids sad zvala i pitala kazu imaju i oni otvorene patofne tj.kao sandaliceuser posted image onda taman da odem za vikend do nekog TC

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 1234
15.6.2012 14:25:47   
New Mom
Kod nas u okolini svi njih kupuju i zadovoljni su.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1235
15.6.2012 14:29:05   
cockic
ishler ja sad zvala bebu kids kazu imaju natturino i jos neku njihovu marku najbolji izbor ti je u delta city-u i uscu se otvorila radnja pre cetiri danauser posted image nadam se da ces naci to sto trazis

(odgovor članu nokinoki)
Direktna veza do poruke: 1236
15.6.2012 14:29:09   
Ana RR
Naturino su odlične user posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1237
15.6.2012 14:30:49   
cockic
ishler jer ti nadje te cipelice ja ne znam kako vide tvoj post kao zadnji pa sad odgovorih.ko zna kad si ga napisalauser posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1238
15.6.2012 14:35:45   
gagana83
Eh, kod nas u gradu nema vise ni Cicibana, ni Froddo ni Naturino.
Jedine radnje koje imaju koliko toliko normalnu obucu za decu su Pavle i Polino, ali se meni ne svidjaju, nekako su mi krute.
Ja sam isla do Vrnjacke banje da kupim Uni sandale user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1239
15.6.2012 15:03:57   
lanajelena
Stigle nase ortopedske,skroz su slatke i imaju dosta otvora sa strane tako da su i letnje,jedino im je deblji djon,bas sam srecna

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1240
17.6.2012 11:10:38   
IVA 11
Evo nasih morskih sandalica user posted image

user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1241
17.6.2012 11:17:46   
cockic
iva bas su lepe koliko su te kod vas ?

e na kraju uzosmo juce cicibanove kao platnene patike sa rupama super su videcemo kakve ce mu biti za vrtic tj. da li ce se znojiti nogica.nisu bile puno oko 1700din user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1242
17.6.2012 11:32:17   
Anoniman
gagana u kojoj radnji si kupila?
da znam da trazim mojoj bebi , imaju li neki izbor?

(odgovor članu cockic)
  Direktna veza do poruke: 1243
17.6.2012 21:28:36   
ishler
Nasli smo ciciban polusandale,napokonuser posted image ,i to ljubicanstvene za princezu maminuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1244
18.6.2012 13:57:22   
gagana83

IZVORNA PORUKA: Unina mama

gagana u kojoj radnji si kupila?
da znam da trazim mojoj bebi , imaju li neki izbor?

Ne mogu da se setim kako se zove radnja, valjda Cipelici ili tako nesto, kod poste se nalazi.
Sto se tice izbora, Unin broj je imalo samo 3 modela, broj manje je imalo dosta vise modela.
Mada ja sam gledala samo Ciciban, oni drze i one Baldino cipelice, moguce da imaju veci izbor njihove obuce.

Unina mamo, a odakle si ti? user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1245
18.6.2012 14:19:27   
nela79
Zene,
jel moze neko da mi kaze gdje na Novom Beogradu mogu da nadjem Grubinove sandale za sina?

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1246
18.6.2012 14:23:05   
Snelle
Pogledaj po apotekama.

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1247
18.6.2012 14:25:30   
nela79
Ma znam ja to Snelle, nego muz radi u tom dijelu pa treba da mu dam konkretne smjernice. user posted image Trazila sam za vikend na Vidikovcu i B. Brdu, u Zarkovu al bezuspjesno

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1248
18.6.2012 14:31:40   
Snelle
Ako u blizini ima neka apoteka, neka na pauzi za ručak prošeta do nje i pogleda. I ja radim na Novom Beogradu, ali nikad nisam obratila pažnju da li ih ima u par obližnjih apoteka user posted image
Ili, još jedna opcija - pronađi na netu apoteke koje su u blizini njegove firme, pa ih pozoveš telefonom i pitaš da li imaju Grubin sandale. To je tzv "lenja" varijanta user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1249
18.6.2012 18:20:49   
nela79

IZVORNA PORUKA: Snelle

Ako u blizini ima neka apoteka, neka na pauzi za ručak prošeta do nje i pogleda. I ja radim na Novom Beogradu, ali nikad nisam obratila pažnju da li ih ima u par obližnjih apoteka user posted image
Ili, još jedna opcija - pronađi na netu apoteke koje su u blizini njegove firme, pa ih pozoveš telefonom i pitaš da li imaju Grubin sandale. To je tzv "lenja" varijanta user posted image

Snelle draga ovo je "mission impossible". Idem redom i zovem apoteke po N. Bgd. Samo u jednoj za sad drze, al imaju srebrne i zlatne. Pa zamisli tatinog sina u takvim sandalama user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Koksaki virus hara vrtićima širom Srbije
Američki koksaki virus, u narodu poznat i kao bolest prljavih ruku hara po vrtićima u Srbiji i regionu i beleži se mnogo...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here