|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
10.6.2012 12:53:38   
cockic
meni su na prvo obuvanje japanke delovale super ali nije mi prvi put da se zeznemuser posted image nema veze nadam se da ce mi biti ok.

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 1201
13.6.2012 9:19:15   
cockic
e imam pitanjce u vezi patofni letnjih koje ste uzimali,peki su ove jako tople i ako su tanke,kazu da ima neke koje lice na sandale konkretno cicibanove a da li je neko video joj neke ili samo oni imaju te letnje modele ?

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1202
13.6.2012 10:13:15   
Anoniman
Nisu Ciciban al su kao sandale KLIK

(odgovor članu cockic)
  Direktna veza do poruke: 1203
13.6.2012 10:21:48   
Anoniman
E, da, zaboravih da kažem.

Kupila sam Marku Ciciban sandale. Iskezila sam se 5500din, i gle čuda: Marko u njima ne gazi na unutra kao u bilo kojim drugim jeftinijim. Ja se vraćam Cicibanu do daljnjeg. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1204
13.6.2012 10:31:32   
minna

IZVORNA PORUKA: cockic

e imam pitanjce u vezi patofni letnjih koje ste uzimali,peki su ove jako tople i ako su tanke,kazu da ima neke koje lice na sandale konkretno cicibanove a da li je neko video joj neke ili samo oni imaju te letnje modele ?

Mi smo uzeli ciciban, bile su mi najotvorenije od svih koje sam vidjala. Nisu skroz otvorene kao sandale, samo imaju rupice...ali te su mi tamo dali kao najotvorenije.
A onda sam mu uzela i ciciban sandale...

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1205
13.6.2012 11:15:13   
Ana RR
Juče konačno kupismo sandalice. U pitanju je turska obuća Pitir, preporučuju ih doktori iz Sokobanjske a nama je preporučila Markova fizioterapeutkinja. Imaju modele za nezgodne nogice kao što je Markova, sa visokim risom. Juče je u dvorištu hodao u njima i baš lepo korača, ne sapliće se user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 1206
13.6.2012 11:19:43   
nela79
Gdje ste ih kupili Ana i koliko kostaju?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1207
13.6.2012 11:48:55   
Snelle
IZVORNA PORUKA: Tash

Kupila sam Marku Ciciban sandale. Iskezila sam se 5500din, i gle čuda: Marko u njima ne gazi na unutra kao u bilo kojim drugim jeftinijim. Ja se vraćam Cicibanu do daljnjeg. user posted image

I nama je fizijatar preporučila Ciciban. Ali izričito je protiv otvorenih sandala. Koliko koštaju ciciban pantofne?

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1208
13.6.2012 11:53:04   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Snelle

IZVORNA PORUKA: Tash

I nama je fizijatar preporučila Ciciban. Ali izričito je protiv otvorenih sandala. Koliko koštaju ciciban pantofne?

Ja se držim Cicibana, za sada mi nekako najbolje.
KL je sada dobila otvorene (iako je sveki kupovala, ali ona je uzela bile te i ne pušta), ali imaju i sa zatvorenom petom svakakve.
A patofne koliko su stvarno sada ne znam, nisam ih ni pogledala, kontam da ću kupovati za jesen tek.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1209
13.6.2012 11:54:45   
lanajelena
Mi cekamo nase ortopedske ko zna na cega ce to da lici,kaze mora imati malu peticu user posted image ,sin ce mi ici u stiklama user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1210
13.6.2012 11:57:14   
Snelle
Jao LJ user posted image
Ma, moj brat, sestra i ja smo nosili samo i isključivo Ciciban, a brat i ja imamo ravna stopala. Sestru su, biće, nečim drugim hranili user posted image  Mnogo je tu faktora uključeno, nije sve samo do obuće.

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1211
13.6.2012 12:01:36   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Snelle

ne razumem u čemu će dete onda leti da se šeta? Pa da li i ona leti na plus 40 nosi zatvorene cipele ili papuče i sandale?!

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1212
13.6.2012 12:03:25   
Snelle
Pa upravo je to posle i sama prokomentarisala. Sandale su nešto kao nužno zlo.

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1213
13.6.2012 12:09:54   
Modessty
ja uopšte ne volimone mekane papuče što ih ima i kod kineza - napred zatvorene sa rupicama. A Danilo ih obožava. Srećom pa ih ne nosi previše često. Pretoplo je da bi nosio patike kad šetamo pa smo naravno kupili sandale. imaju kaiščić oko zgloba i sasvim su otvorene. Ali nekako mu brzo omalele.user posted image Sad moramo da kupimo nove! uhh

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1214
13.6.2012 12:10:34   
minna
Snelle mi smo patofne platili oko 2000,
Sandalice su nam sa zatvorenom petom, napred su skroz otvorene, takve smo uzeli jer su mi se one dopale a da je bilo njegovog broja, a njih smo platili 5500.
Za opustenije varijante imamo lazne crocsuser posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1215
13.6.2012 12:17:14   
Snelle
minna, koliko su te patofne "tople". Kod nas u stanu je jako toplo tokom čitavog dana, pa nam je klima leti non stop uključena, ali tako da bije u pod. Ne mogu da je pustim u tom slučaju da po parketu hoda bosa, a opet ne bih da hoda u sred leta u zimskim patofnama.

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 1216
13.6.2012 12:24:12   
minna
Mislim da su onda skroz ok. U sustini bi ''ladno mogle da prodju kao zatvorene sandalice i da se nose napoljuuser posted image
Nama su za jaslice, tamo je dosta toplo i mozda mu je cak i previse, ali nisam nasla otvorenije, tako da mislim da ce vam odgovarati. Sad cu da probam da nadjem sliku kako izgledaju, ako ne postavicu sliku kad stignem, verovatno veceras...

Ne mogu da nadjem sliku, a sad sam shvatila da nam stoje u jaslicama, mm ide po njega, pa da ga ne smaram da slika patofne da ne pomisli da sam poludela, slikacu ih ja sutra ako ti trebauser posted image

< Poruku je uredio minna -- 13.6.2012 12:31:37 >

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1217
13.6.2012 12:33:55   
nela79

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Mi cekamo nase ortopedske ko zna na cega ce to da lici,kaze mora imati malu peticu user posted image ,sin ce mi ici u stiklama user posted image

Ma nije to tolika stikla user posted image I moj sin nosi te ortopedske. Ma obican djon samo odozdo kad pogledas vidis da je peta naknadno nalijepljena. Znas nije stikla, vise izgleda kao platforma user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1218
13.6.2012 12:45:19   
Snelle
minna, ma nema potrebe, procunjaću ja po gradu da vidim šta se nudi. Sad sam bila i na njihovom sajtu, baš ima dobrih modela.

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1219
13.6.2012 14:02:47   
cockic
uzecu ciciban najverovatnije ali opet tek za vikend moramo malog da vodimo da proba,mukica dodje kuci vlaznih nogu iz ovih sad patofnica user posted image mada lepo ih je nosio nekih tri meseca.za sad njemu nogica tako i raste na neka 3-4 meseca po brojuser posted image mada u grubinu je 25 a inace nosi 23,5-24 sve zavisi sta je u pitanju i koji model.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1220
13.6.2012 17:36:04   
ishler
Anci ,
nalepi slicicu.
Mi trazili ciciban nema njena velicina 18 ,polu otvorene cipele,jer ima usku nogu,pa nema modela.Sada ne znam sta cu?user posted image
Ima li neko iskustva sa pavle obucom?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1221
13.6.2012 18:21:34   
cani
Ja sam bas skoro gledala Pavle cipelice,neko mi ih je bio hvalio,cak je biilo i par modela za decake koji su mi se dopali,ali je cena bila samo malko manja od Pedipeda,Cicibana ili Bambija,pa sam ipak kupila jedne Pedipedićke i jedne Ciciban sandalice,i to sam prve kupila na snizenju na Bulevaru,a Ciciban na snizenju u Merkatoru,i za cenu jednih Pavle cipelica kupila dva para drugih.user posted image

Once upon a time I could control myself...

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1222
13.6.2012 19:07:41   
nokinoki
Ishler, pogledaj Naturino cipelice imaš ih u Beba kids radnjama.
Mi smo kupili OVE samo skroz sive.

(odgovor članu cani)
Direktna veza do poruke: 1223
13.6.2012 19:27:00   
ishler
Nemaju zvala sam sve radnje beba kids.Totalno sam u bedaku,ne mogu da verujem da cipele ne mogu da nadjemuser posted image

(odgovor članu nokinoki)
Direktna veza do poruke: 1224
13.6.2012 19:45:30   
nokinoki
Nema broj 18?
Mi smo uzeli 19, malo su mu veće ali ima visok ris pa mnoge nije mogao ni da obuje, a i još uvek je uglavnom bos.

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKE
video
Pesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Dušica Eli - priča o dobroćudnom duhu žens...
U mts Dvorani u nedelju 3. novembra u 15h održaće se specijalna projekcija animirane priče "Dušica Eli", na kojoj će p...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here