|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
7.9.2012 17:45:42   
tijatija
neznam koliko ima ali ja sam cak mojoj deci patikice kupovala prve sa dve godine, cak sto vise sad mi je ped. rekla cipele za Martu do clanaka i bez uloska user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1301
7.9.2012 17:47:17   
liliana
user posted image
Razmišljala sam i o patikicama. Videću. Posle nas dve idemo u šetnju, pa ćemo videti šta ćemo.user posted image
Sve u svemu, i ako se odlučim za neke sandalice ili espadrilice- sve su, uglavnom, sad na sniženju, pa neću mnogo "osetiti" s obzirom da mi za mesečak dana sleduje kupovina cipeliški.user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1302
7.9.2012 20:47:18   
Sanchy
Gde da kupim nehodajuce cizmice za bebu ili toplije cipelice na primer...do sad smo nosili samo carapice ali ide hladnije vreme a jos smo mali za normalne cipe:-):-)

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 1303
7.9.2012 20:52:12   
Ana RR
Sanchy, imaš u svim bebi radnjama te cipelice, ima u Aksi, Mendi, Letu..

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1304
7.9.2012 20:55:40   
Anoniman
Ja sam prošle godine Neveni kupila ove KLIK u Mendi, uniseks su, izgledaju mnogo lepše nego na slici, naložene su i tople i jedine koje joj nisu spadale niti je mogla lako da ih sama izuje.

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 1305
7.9.2012 21:05:32   
Sanchy
E hvala u pravu si nego mi se nije bas nesto dopao izbor letnjih modela za decake pa ne ocekujem nista ni kad su u pitanju ziimski modeli konktetno u Aksi ..a za devojcice super modeli....nepravda

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1306
7.9.2012 21:08:18   
Ana RR
Znam, tako sam i ja kukala user posted image a pritom Marko ima malo veće stopalo i sve to mu je jako brzo omalilo pa smo muku mučili da mu nešto nađemo. Ali skroz ti je ok ovo što je Gae ostavila link, to je lepo toplo user posted image a možeš mu poručiti i poofnice, Mare je njih baš iznosio.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1307
7.9.2012 21:15:57   
Anoniman
Svi ti super modeli, bar nehodajućih su super u rafu, praksa je malo drugačija, beba ne ume da namesti nogu da bi joj se lakše obula cipela, a i kad ih obuješ uglavnom sve spadaju, čim uspe da dohvati nogu izuvanje je glavna zanimacija što mamama na 0 ili -5 nije zabavno.

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 1308
12.9.2012 2:12:48   
Mariya
Posto smo kupovali cipele pred kraj sezone,nismo imali veliki izbor,nisam nameravala ali uzela sam ciciban sandale i odusevila se,stoje joj kao salivene,lako ih obuvamo,super hoda u njima,stvarno mi nije zao novca koji sam dala za njih.a da ne bi u dvoristu trckarala u cipelama od 6hiljada uzela sam joj jedne za prljanje,one 'tracy'u metrou.dizajn je divan,ali cipele su UZASNE.savijaju se gde stignu, jedva ih obujemo,zali Boze para datih za njih...
zna li neko da li negde u subotici ima naturino cipela,one mi se bas svidjaju.i gde ih ima u NS?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1309
12.9.2012 8:08:50   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Sanchy

Gde da kupim nehodajuce cizmice za bebu ili toplije cipelice na primer...do sad smo nosili samo carapice ali ide hladnije vreme a jos smo mali za normalne cipe:-):-)

Jao mi smo dobili te bebi cizmice, one kao starke sa krznom iznutra, predivne jesu ali, to je bre skroz ne prakticno, stalno su joj spadale, i na kraju sam odustala da joj obuvam user posted image

Mi smo sad Hani prve sandale kupili Markos, do kraja septembra pa cemo neke cipelice.

kako deru sa tim cenama, das 4000 a nosi ih 2 meseca user posted image

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1310
12.9.2012 20:15:57   
PoisonEve
Videla sam u Aksi neke lakovane cizmice za 2000, nije mi poznat proizvodjac. Jel neko kupovao kod njih obucu?

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1311
12.9.2012 22:51:25   
Anoniman
Išli smo Luki da kupimo patike, onda je Marko skinuo jedne sa police i vikao "Ove su liiiiiiiiipe, buci Maki", i više nije hteo da ih skine, jedva smo se ubedili da u njima ne može spavati. user posted image

user posted image

(odgovor članu tijatija)
  Direktna veza do poruke: 1312
12.9.2012 23:36:06   
Anoniman
Mnogo mi je smešna slika, patike izgledaju gotovo iste veličine. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1313
13.9.2012 10:11:59   
liliana

IZVORNA PORUKA: PoisonEve

Videla sam u Aksi neke lakovane cizmice za 2000, nije mi poznat proizvodjac. Jel neko kupovao kod njih obucu?

PE, ja sam za prošlu zimu kupila Tini čizmice u "Aksi" (ne znam ko je proizvođač-morala bih da potražim da vidim). Bile su divne-belo-ljubičaste, sa divnom gumom odozdo-ni jednom se nije poklizala u njima, super udobne i predivno naložene-nogice su joj uvek bile tople, bez obzira koliko dugo je bila vani. Zakopčavale su se na čičak sa strane. Bile su od onog nepromočivog materijala (ako me razumeš-izgleda kao onaj materijala od kog se prave, recimo , skojaške čizme, ili skafanderi). Cena je bila , koliko se sećam , negde oko 2.000din (smešno!). Ja planiram ponovo da pogledam imaju li takve ili slične za narednu zimu.

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 1314
13.9.2012 10:15:13   
Lu
Kad su vam djeca naučila vezati pertle?
Ja mislim da moj R. to još godinama neće naučiti, a baš je teško izabrati broj 34 da se ne vežeuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 1315
13.9.2012 10:18:51   
Anoniman
Luka ne zna, i ne planiram da ga učim, mada bi možda trebalo. Učili su ih u vrtiću prošle godine, na nekim tablama koje su baš za to (nacrtama cipela, i provučene pertle).

Nosi 34? Luka nosi 27. user posted image

< Poruku je uredio Tash -- 13.9.2012 10:19:07 >

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 1316
13.9.2012 10:47:26   
Lu
IZVORNA PORUKA: Tash

Nosi 34? Luka nosi 27. user posted image

Blago vama, vi još možete da kupujete te patike na čičakuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1317
13.9.2012 10:54:08   
Anoniman
Ma meni je smešno što ima tako malo nogu, gledam, Marko koji 4 god mlađi nosi 22. A kupila sam mu sandalice 21 u junu, vise mu prstići sa njih. user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 1318
13.9.2012 11:13:59   
PoisonEve
Hvala ti Lili punouser posted image
Ove sukoje sam gledala su neke lakovane kao polu cizmice. Trebaju nam za svadbu i za rodjendan

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 1319
13.9.2012 11:54:40   
isidora88
mateja nosi 24 user posted image
koji broj nose ostala deca u matejinom uzrastu, ima 20 meseci

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 1320
13.9.2012 11:57:27   
Cindarella
I moj Mateja nosi 24.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1321
13.9.2012 11:58:52   
Anoniman
I Neša je u tom uzrastu nosio 24. Sad nosi 29-30.

(odgovor članu Cindarella)
  Direktna veza do poruke: 1322
13.9.2012 12:04:02   
Jeca*
Nedjo, ti i ja u svemu iste user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1323
13.9.2012 12:09:46   
Anoniman
user posted image user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 1324
13.9.2012 12:26:07   
liliana
Tina ima 33 meseca i nosi 24-25 u zavisnosti od kalupa

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Devojčica sa šibicama - najtužnija bajka d...
Bliže se praznici i nekako se uvek setimo jedne od najtužnijih bajki svakog detinjstva.

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here