RE: Korona virus 3.deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

Ivanka 75 -> RE: Korona virus 3.deo (3.4.2021 20:59:45)

Trajace ovo jos duuugo, dok se ne naviknemo na virus. 

Tiziana -> RE: Korona virus 3.deo (3.4.2021 21:07:02)

A ako ste slucajno slusali premijerku, doslo je do pada, blagog, ali pada i od ponedeljka otvaraju kafice i restorane..

A onda sledeci clanak, doktori vape da se uvedu mere.. Stizu nasi iz dijaspore, nama se javio drug iz Belgije, krenuo je sa bratom i porodicom za Srbiju. Kod njih je sve polu zatvoreno, dolaze u Srbiju da malo uzivaju.. 
Mnogo me to nervira sto nas do te mere prave ludima. 

Ivanka 75 -> RE: Korona virus 3.deo (3.4.2021 21:17:39)

Cim padne  brojka oni izigravaju dobrice. I nagrabusimo. 

mati -> RE: Korona virus 3.deo (3.4.2021 21:17:41)

Ja sam se isključila. Ali sam danas na onim letećim slovima pročitala kako su razbijene dve korona zurke. Nikada se neće opametiti. I da im dozvole i ne dozvole, žurki će biti. Neke će se otkriti neke neće. Prekoputa nas, iz kafane izlaze u grupama po troje, četvoro. Muzike nema, ali gostiju očigledno ima. I to kad izvodim Mazuljicu oko 21h.

flamingos -> RE: Korona virus 3.deo (3.4.2021 21:20:27)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Trajace ovo jos duuugo, dok se ne naviknemo na virus. 

Slušah na vestima da se u našem gradu povećao broj zaraženih.Trajaće,Ivanka.

Ivanka 75 -> RE: Korona virus 3.deo (3.4.2021 21:20:35)

Nema tu opamecivanja. Deca iz komsiluka koja su online kazu da se i ne ukljucuju pre podne na casove, kao slab im net. Ali zato vijaju po gradu po ceo dan.

Sad ce lepo vreme i opet letnje ludilo. 

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus 3.deo (3.4.2021 21:22:57)

IZVORNA PORUKA: mati

Ja sam se isključila. Ali sam danas na onim letećim slovima pročitala kako su razbijene dve korona zurke. Nikada se neće opametiti. I da im dozvole i ne dozvole, žurki će biti. Neke će se otkriti neke neće. Prekoputa nas, iz kafane izlaze u grupama po troje, četvoro. Muzike nema, ali gostiju očigledno ima. I to kad izvodim Mazuljicu oko 21h.

A tek po okolnim selima. Prica vozac autobusa u mom gradu, koji vozi po selima nose se flase i flase pica. [sm=hudicek1.gif]

dddaca -> RE: Korona virus 3.deo (3.4.2021 21:23:11)

IZVORNA PORUKA: Tiziana

A ako ste slucajno slusali premijerku, doslo je do pada, blagog, ali pada i od ponedeljka otvaraju kafice i restorane..

A onda sledeci clanak, doktori vape da se uvedu mere.. Stizu nasi iz dijaspore, nama se javio drug iz Belgije, krenuo je sa bratom i porodicom za Srbiju. Kod njih je sve polu zatvoreno, dolaze u Srbiju da malo uzivaju.. 
Mnogo me to nervira sto nas do te mere prave ludima. 

I posle ce im dijaspora opet biti kriva kad pocne ponovo da raste broj obolelih.

Tiziana -> RE: Korona virus 3.deo (3.4.2021 22:48:00)

Dijaspora ce im biti super da sipa lovu, a kad odu, onda ce da ih pljuju. 

dddaca -> RE: Korona virus 3.deo (3.4.2021 22:57:04)

Bas sam to i ja pomislila.

mati -> RE: Korona virus 3.deo (3.4.2021 23:01:23)

Sanjiće o tome nisam ni razmišljala. Ali sigurno da je istina. Ko će pa tamo da kontroliše, kad ni ove ne mogu da obuzdaju što im ispred nosa prave žurke.

dddaca -> RE: Korona virus 3.deo (4.4.2021 11:55:20)

Pitanje je da li ne mogu ili ne zele. Mislim da selektivno to rade.

mati -> RE: Korona virus 3.deo (4.4.2021 20:15:01)

Ufff. Kad potera.
Juče drugari što nam bili, što je njihov pas tata Mazine dece, sad mi javlja prijateljica jedan pozitivan. Sad mi je kasno sve da brišem i da sterilisem. Noćas imao povraćanje, T i oči mu otekle...
Kako beše?
5-7dana simptomi ako im je preneo. Joj...

vonavoj -> RE: Korona virus 3.deo (4.4.2021 21:21:44)

Cek mati,dete je pozitivno?

Mozda su tvoji i prelezali bez simptoma..

mati -> RE: Korona virus 3.deo (4.4.2021 21:41:44)

Da, jedan od dečaka. Noćas mu se pojavili simptomi danas testiran. Juče je išao kod nas u wc, ne želim ni da mislim da je imao simptome i juče a da su došli.
Inače, žurke u najveće. Evo komsika izašla iz taksija i prica ispred zgrade događaj, za neke prazne a rezervisane stolove.

vonavoj -> RE: Korona virus 3.deo (4.4.2021 22:00:00)

Mati,gotovo sad..kod dece to ide iznenada..bez najave simptoma... aj da niste te srece🙄

Ivanka 75 -> RE: Korona virus 3.deo (4.4.2021 22:00:19)

Mati, nadamo se najboljem.Eto kako se prenosi. 

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus 3.deo (4.4.2021 22:02:12)

Da, jedan od dečaka. Noćas mu se pojavili simptomi danas testiran. Juče je išao kod nas u wc, ne želim ni da mislim da je imao simptome i juče a da su došli.
Inače, žurke u najveće. Evo komsika izašla iz taksija i prica ispred zgrade događaj, za neke prazne a rezervisane stolove.

мати, ви сте већ прележали. Надам се најбољем. 

dddaca -> RE: Korona virus 3.deo (4.4.2021 23:20:07)

Mati, nadam se da ce sve biti u redu

mati -> RE: Korona virus 3.deo (4.4.2021 23:30:30)

Sanjiće ja sam samo... Videćemo. Ova nedelja će mi biti turbo, pa možda neću imati kad da razmisljam

dunja RR -> RE: Korona virus 3.deo (5.4.2021 12:10:30)

Mati, računaj da je on sigurno juče bio zarazan, i prekjuče, i dan ranije.
Ja se samo nadam da ste pregrmeli svi, tj. dečaci bez simptoma, kada si i ti imala.

Ufff. Kad potera.
Juče drugari što nam bili, što je njihov pas tata Mazine dece, sad mi javlja prijateljica jedan pozitivan. Sad mi je kasno sve da brišem i da sterilisem. Noćas imao povraćanje, T i oči mu otekle...
Kako beše?
5-7dana simptomi ako im je preneo. Joj...

dunja RR -> RE: Korona virus 3.deo (5.4.2021 12:15:52)

Ja sam jutros bila u privatnom labu da vadim krv, bio i S sa mnom, jer je prethodno primio vakcinu, pa smo produžili do laba, blizu DZ.

Žena iza mene (čekali smo napolju) kaže nemojte mi prilaziti pozitivna sam. Zar ne bi trebalo pozitivni da vade krv negde drugde, ona je ušla posle mene, a iza nje je bio red. Ne znam da li preterujem, ali da li nema drugo rešenje. Pitam devojku u labu, jel to ok, ona kaže, ma jeste, dolaze stalno pozitivni, ona se još niej zarazila od njih, ali kaže ostale kolege jesu.

MI kada smo bili pozitivni nismo nigde mrdali, osim na snimanje pluća, u kovid ambulantu, još nas je tamo hitna vozila na snimanje da slučajno ne dođemo sa nekim u kontakt.

Ana RR -> RE: Korona virus 3.deo (5.4.2021 12:16:35)

Juče je umro tata moje najbolje drugarice... divan čovek, vrhunski lekar... bio je u bolnici zbog korone, nije bio kritično uopšte ali juče je imao infarkt.

dunja RR -> RE: Korona virus 3.deo (5.4.2021 12:17:54)

Uh Anči.

Da, nekom ode na srce.
Meni juče jedna RR-ajka (84. godište) pisala da je dobila miokarditis, kao posledicu korone, otišlo joj na srce, i do daljeg je na bolovanju.

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus 3.deo (5.4.2021 12:19:40)

Kako se devojke ponasate kad vase dete drugarica/drug zovu cesto kod njih na druženje. Imamo drugaricu u komsiluku, koju zove stalno Sofiju i Sofija jedva ceka da ide. I nije problem sto ona ide, nego sto i ja idem. Dodjem po nju, pa me zovu unutra. Ne znam kako da se ponasam, a da ne pomisle ljudi svasta. 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>