Beba987 -> RE: Korona virus 3.deo (24.11.2020 22:04:43)
|
Niksko da stignem ova dva dana da kuckam. Deca poludela, ne znaju šta će sa sobom. Samo prave haos, nervozne , histerija, vriska, hoće napolje, ne mogu ih ni sa čim animirati. Počela sam da izvlačim neke igračke koje sam im sklonila pa se tako zaigraju pola sata sat i onda sve u krug. Juče starija do 1 nije htela da zaspi poludela sam. Danas sam vodila mlađu da joj vade krv sve je ok. Nema temperaturu više tj imala je samo onu noć i malo ujutru. Za muža ne znam šta da mislim, opet nije imao temperaturu od nedelje uveče do danas u 18. I oko 18 ga opet uhvati malaksalost, groznica i skoči na 38 sa 5, malopre je popio paracetamol i sada spada i bolje mu je. On ovako ne kašlje, nema bolove, normalno diše oseća samo taj neki pritisak na plućima, jako loše spava sinoć do 4 nije mogao da zaspi i probudio se u 8 jutros.. Sada ću mu dati neki bromazepam da popije da može da se opusti i odspava. U četvrtak mu je zakazana kontrola ali ako ga temperatura ne "pusti" teraću ga da ide već sutra.. Jel neko saznao nešto o rešenju za izolaciju ukućana? Ja sam zvala sve moguće brojeve koje sam našla na netu x puta niko se ne javlja.
|
|
|
|