dunja RR -> RE: Korona virus 3.deo (25.11.2020 0:38:14)
|
Les ja sam i dalje ubeđena da korona ne ide sa curenjem nosa, ali ne znam da li je moguće da sada dolazi do udruživanja korone, i drugih jesenjih virusa koji su aktuelni, pa da zbog tih drugih curi nos, a kod same korone i dalje sve ide kao i do sada. Laički angađam, ali zaista sam letos (tada nije bilo drugih virusa) videla masu ljudi sa koronom u Bosni, na stotine, nikom nije cureo nos, bude on začepljen, odjednom, kao da neko stavi suvi čep, ali nije bilo slivanja, kijanja, kašalj je kretao kasnije, ali ne kod lakih slučajeva. Sada koronu prati, kijanje, kašalj od starta, kod nekih obolelih od korone, pa ne znam da li može biti kombinacija korone i drugih virusa? IZVORNA PORUKA: lesli Fil, bas mi je zao.Inace, ja sam do skora mislila da korona ne ide (uglavnom) uz curenje nosa, ali nekoliko poslednjih slucajeva za koje sam cula da su pozitivni, svima redom je otislo na sinuse.Skoknite da ga neko pogleda i ako jeste to to, da znate da se izolujete. Drzim palceve svima za brzo ozdravljenje!
|
|
|
|