RE: Korona virus 3.deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

Milena18 -> RE: Korona virus 3.deo (5.4.2021 12:23:28)

Ana, žao mi je.

Dunja, pa valjda bi trebalo da su pozitivni u izolaciji i da mogu da odu samo do kovid ambulante. Meni su, na primer, dali broj telefona, na koji sam se javila pre polaska na kontrolu. Možda se od tada sve izmenilo...

mati -> RE: Korona virus 3.deo (5.4.2021 12:25:28)

Suzi, i ja sam tako računala, mada nema tu sta da se računa, ali se samo nadam da im nije preneo. Sada nikako nije period.
Ni ja ne razumem te ljude, imala sam kontrole, ali u covid ambulanti, do nje i nazad, maska, nisam je skidala uopšte. Ali ko zna i ona kakvu muku ima. A ako je hir, onda je istina da sami sebe ubijamo ne trrba na ni virus, ni mržnja, rat...
Anci, tuga... To je ono što je mene strah. A ispadam paranoicnu i ko zna sta. Taj postcovid oporavak i posledice.
Moram da budem fizički aktivna, a opet toliko puno slučajeva da ostavlja posledice na srce. I nije mi svejedno.

dddaca -> RE: Korona virus 3.deo (5.4.2021 12:26:56)

Mi druzenja u kuci izbegavamo. Moze igranje na otvorenom, napolju, na igralistu i to praktikujemo svakodnevno, ali u kuci ne. Imaju stalnu ekipu, lepo se igraju, a njihove mame slicno razmisljaju, tako da ne brinem.

dunja RR -> RE: Korona virus 3.deo (5.4.2021 12:29:15)

Pa upravo to. Skroz sam zbunjena kako ih primaju u lab sasvim normalno, za pare sve.

IZVORNA PORUKA: Milena18

Ana, žao mi je.

Dunja, pa valjda bi trebalo da su pozitivni u izolaciji i da mogu da odu samo do kovid ambulante. Meni su, na primer, dali broj telefona, na koji sam se javila pre polaska na kontrolu. Možda se od tada sve izmenilo...

dunja RR -> RE: Korona virus 3.deo (5.4.2021 12:29:34)

Isto i kod nas.

IZVORNA PORUKA: dddaca

Mi druzenja u kuci izbegavamo. Moze igranje na otvorenom, napolju, na igralistu i to praktikujemo svakodnevno, ali u kuci ne. Imaju stalnu ekipu, lepo se igraju, a njihove mame slicno razmisljaju, tako da ne brinem.

dunja RR -> RE: Korona virus 3.deo (5.4.2021 12:31:06)

Radila sam i D dimer, dobar je 53,6. I ostalo je čini mi se ok, sada stigoše rezultati, poslaću mojoj dr. da vidi.

mati -> RE: Korona virus 3.deo (5.4.2021 12:31:14)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Kako se devojke ponasate kad vase dete drugarica/drug zovu cesto kod njih na druženje. Imamo drugaricu u komsiluku, koju zove stalno Sofiju i Sofija jedva ceka da ide. I nije problem sto ona ide, nego sto i ja idem. Dodjem po nju, pa me zovu unutra. Ne znam kako da se ponasam, a da ne pomisle ljudi svasta. 

Sanjice, kažeš da imaš obaveze. Jer ako si vec došla po nju, dosta je sedela. Neka dodju i oni kod vas, na sledećem vidjanju im kaži da oni svrate.
Ja perem ruke čim ulazim od napolje, bilo kući, bilo kod drugih. Masku u goste ne nosimo. Ali eto, nisam ni ja pametna, mi se skroz neplanirano videli sa drugarima, i eto pozitivni. Tako se namesti. Ne možemo da utičemo na to

flamingos -> RE: Korona virus 3.deo (5.4.2021 12:34:38)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Radila sam i D dimer, dobar je 53,6. I ostalo je čini mi se ok, sada stigoše rezultati, poslaću mojoj dr. da vidi.
Super Dunja.Samo da bude sve dobro.Što se tiče druženja,isto-na otvorenom i u školi.Samo da sve ovo prođe,družićemo se.

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus 3.deo (5.4.2021 12:35:04)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Isto i kod nas.

IZVORNA PORUKA: dddaca

Ni mi nigde ne idemo. Ali od pre neki je ta situacija da je zove drugarica. Bili su u dvoristu. Igrale su se. I ja kad sam dosla bili smo u dvoristu. Vidim da i oni vode racuna.
Sad u subotu je padala kisa, pa su je zvali. One idu zajedno u skolu. Nerazdvojne su.

dddaca -> RE: Korona virus 3.deo (5.4.2021 12:41:01)

Pa znas sta, ako idu u skolu zajedno, onda mislim da tu nema nekog velikog rizika. mislim, ako nisu u kuci, bice zajedno u skoli.
A opet, sa druge strane, mislim da to sto ti udjes kod njih, nije veci rizik od toga sto njih dve provode vreme zajedno.
Ja bih mozda izmislila da imam neku obavezu, da zurim ili sl. ako bas ne zelim da se zadrzavam

Ivanka 75 -> RE: Korona virus 3.deo (5.4.2021 13:06:56)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Kako se devojke ponasate kad vase dete drugarica/drug zovu cesto kod njih na druženje. Imamo drugaricu u komsiluku, koju zove stalno Sofiju i Sofija jedva ceka da ide. I nije problem sto ona ide, nego sto i ja idem. Dodjem po nju, pa me zovu unutra. Ne znam kako da se ponasam, a da ne pomisle ljudi svasta. 

Ika je bila kod drugarice pre nekih mesec i po. Ja posedela 10ak min kad sam otisla po nju uvece. Posle 15ak dana saznam da su sutradan biki pozitivni. Dete nije islo u skolu ali ona cesto ne ide zbog glavobolja pa su svi mislili da je to u pitanju. Niko nije pomenuo da su otac i majka pozitivni. 
Ja sam uvek za druzenje ali ovo su nezgodna vremena. Posle toga nije isla ni kod koga. Moze napolje, u dvoriste i na ulicu ali da sedi u kuci satima kod nekoga ne. 

vonavoj -> RE: Korona virus 3.deo (5.4.2021 13:41:16)

Joj,dunja,kakva hitna pomoc da te vozi,dovozi...

Nema toga kod nas..sve moras sam da radis iako si pozitivan..I da ides po doznake za bolovanje...u privatnim lab ne vode racuna o pozitivnim...pre mene je jedan radio antigenski,na istom mestu gde se i krv vadi...

mati -> RE: Korona virus 3.deo (5.4.2021 16:51:58)

Suzi, i ja radila d-dimer, piše samo da je <250.

Tiziana -> RE: Korona virus 3.deo (5.4.2021 22:06:18)

Evo predsednik kaze brojevi padaju, uskoro ce sve biti kao pre.🙃 

Kao da zivi u nekom paralelnom univerzumu. 

Didy -> RE: Korona virus 3.deo (8.4.2021 8:34:07)

Samo da se prijavim da je suprug pozitivan i da moramo svi u izolaciju. Mi nemamo nikakve simptome, on ima T i dalje. 

dddaca -> RE: Korona virus 3.deo (8.4.2021 8:37:23)

Didy, nadam se da ce proci sa laksim oblikom. Kako se on oseca pored te T sto ima?

mati -> RE: Korona virus 3.deo (8.4.2021 8:41:18)

Joj Didy... Bas mi je zao. Očekivala si vakcinu. Ali bice. Ne znam kako razmišljaš, ali da odeš da se testiras i ti sada. Sada može da se putuje ako si pre ležao koronu valjda...

Milena18 -> RE: Korona virus 3.deo (8.4.2021 9:08:09)

Didy, nadam se da će se brzo oporaviti muž. Pisala si u drugoj temi da je imao visoku temperaturu. Da li su mu snimali pluća?

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus 3.deo (8.4.2021 9:10:06)

Didy, sad ce valjda da bude malo poslusaniji za vitamine i hranu. Cuvaj se ti. 

flamingos -> RE: Korona virus 3.deo (8.4.2021 9:10:55)

Didy,baš mi je žao.Držite se,da tm više nema temperaturu i sve prođe sa lakšim simptomima i da se što pre oporavi.Budite svi dobro.

Duškić -> RE: Korona virus 3.deo (8.4.2021 9:14:08)

Drzite se. Budite dobro sto pre.

vonavoj -> RE: Korona virus 3.deo (8.4.2021 9:56:24)

Didy,srecno u izolaciji. Da prodje sto lakse i brze.

emicaa -> RE: Korona virus 3.deo (8.4.2021 11:07:57)

Didy nadam se da ce ti se muz sto prije oporaviti.

Didy -> RE: Korona virus 3.deo (8.4.2021 21:32:46)

Hvala, žene ❤️Danas nije ni imao T. Pluća dobra, grlo blago crveno piše na izveštaju. Eno ga kuca na lap topu, znači da mu nije ništa. 😂

Neće ništa od propisanih vitamina, ni antibiotik, ništa živo, kuka. Nisam stigla danas ni da se nerviram. Otišla sam do učionice po knjige i prebacila sve časove na onlajn. Mrtva sam umorna, tako mi je stresan i naporan bio ceo dan, jedva sam čekala 21h da završim poslednji čas. Teši me što stiže vikend.

flamingos -> RE: Korona virus 3.deo (8.4.2021 21:36:27)

IZVORNA PORUKA: Didy

Hvala, žene ❤️Danas nije ni imao T. Pluća dobra, grlo blago crveno piše na izveštaju. Eno ga kuca na lap topu, znači da mu nije ništa. 😂

Neće ništa od propisanih vitamina, ni antibiotik, ništa živo, kuka. Nisam stigla danas ni da se nerviram. Otišla sam do učionice po knjige i prebacila sve časove na onlajn. Mrtva sam umorna, tako mi je stresan i naporan bio ceo dan, jedva sam čekala 21h da završim poslednji čas. Teši me što stiže vikend.
Super,samo da nema temperaturu i da bude dobro.Pokušaj da sr odmoriš za vikend.Puno pozdrava od mene.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>