RE: Korona virus 3.deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

Didy -> RE: Korona virus 3.deo (8.4.2021 21:57:18)

Hvala, Flamingo. Koleginica me ubeđuje da odem da se testiram. Kao - Dobro će ti doći taj papir kao potvrda da si preležala. A ja nemam ništa od simptoma, glupo mi da idem tamo da pravim gužvu i zauzimam red onima kojima je stvarno bitno.

dddaca -> RE: Korona virus 3.deo (8.4.2021 22:00:55)

Da li mozes tek tako da odes i da trazis da se testiras bez simptoma?

Didy -> RE: Korona virus 3.deo (8.4.2021 22:11:06)

Kaže mi da možeš jer si naveden kao kontakt. Ona je naterala muža da ide odmah kad je ona bila pozitivna i sad on kao tu potvrdu može da priloži. A ja ne znam ni da li bih bila pozitivna. Nešto mi je sve to bezveze, ali možda ima nešto što ja ne znam, pa rekoh - da pitam ovde.

Didy -> RE: Korona virus 3.deo (8.4.2021 22:12:47)

Jao, sad kad napisah kontakt - došao mm jutros kući i kaže morao je da navede sve kontakte. Kaže naveo je moje ime i u polje za "vrsta kontakta" napisao - krevet. 😂Rekoh - Ti nisi normalan. Izaći ćemo na društvenim mrežama. 😂😂😂

vonavoj -> RE: Korona virus 3.deo (8.4.2021 22:14:23)

Didy,ne mora da znaci da si pozitivna..zasto bi isla? Mm nije imao simptome a ni koronu kao ja...cekaj..

dddaca -> RE: Korona virus 3.deo (8.4.2021 22:14:38)

Hahaha, pa nista nije slagao covek [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Didy -> RE: Korona virus 3.deo (8.4.2021 22:17:55)

Kaže - Pa tu najviše vremena provodimo zajedno. U prevodu: ceo dan se ne vidimo, ali odspavamo jedno pored drugog celu noć. 

mati -> RE: Korona virus 3.deo (8.4.2021 23:53:13)

Didy bas je lepo obrazložio kontakt. [sm=smiley36.gif]
I ja sam ti rekla da mislim da treba da ideš da se testiras, moći ćeš sa tim da putuješ, tj ako si prelezala, valjda. A ima puno asimptomatskih slučajeva. I da znaš na čemu si...

vonavoj -> RE: Korona virus 3.deo (9.4.2021 9:42:29)

IZVORNA PORUKA: Didy

Kaže - Pa tu najviše vremena provodimo zajedno. U prevodu: ceo dan se ne vidimo, ali odspavamo jedno pored drugog celu noć. 

Dzabe,i mi smo spavali zajedno..pa se nije zarazio..sacekaj jos par dana.pa idi..rano je svakako.

dddaca -> RE: Korona virus 3.deo (9.4.2021 11:07:27)

IZVORNA PORUKA: mati

Didy bas je lepo obrazložio kontakt. [sm=smiley36.gif]
I ja sam ti rekla da mislim da treba da ideš da se testiras, moći ćeš sa tim da putuješ, tj ako si prelezala, valjda. A ima puno asimptomatskih slučajeva. I da znaš na čemu si...

Izgleda da ja onda nisam dobro shvatila ovo u vezi putovanja. Zar se ne gube antitela vremenom? Sta mi znaci potvrda da sam nekad bila pozitivna? Ona ne potvrdjuje prisustvo antitela u momentu putovanja.

vonavoj -> RE: Korona virus 3.deo (9.4.2021 17:19:56)

Dddaco,od pozitivnog testa sme da prodje 180 dana..do tad smatraju da se ne mozes ponovo zaraziti i smes da putujes..za sad tako samo u Hr..

mati -> RE: Korona virus 3.deo (9.4.2021 19:16:33)

Von, znam da sam negde čula u prolazu, na vestima ili slično. Ali najtacnije će nam verovatno reči Maslacak.

Didy -> RE: Korona virus 3.deo (9.4.2021 21:32:22)

Jeste za Hrvatsku doboljna potvrda da si preležao do 3 meseca unazad. Nama je Hrvatska preko Dunava, peške možeš otići preko mosta. Mm tamo ima prabaku, nije je video više od godinu dana otkako je ovo krenulo, tako da smo u toku s tom informacijom. Sad će moći da ode. 

Inače, ušli smo u trag gde se zarazio. Na treningu. Jedan došao na odbojku za vikend, žena mu bila pozitivna. Njih 4 s termina je pozitivno. Još mu ja govorim da je to rizično, bez maske, dobacuju se istom loptom, posle odu na pivo... Kaže on - Držimo distancu. Ma, da. Još se čudim gde se mogao zaraziti kad radi od kuće, bukvalno nigde ne ide osim na trening. Al eto...
Ja budem dnevno u kontaktu samo na časovima sa 30-40 dece, ali su grupe 6-8, svi s maskama, sve dezinfikujem posle svake grupe, svima prskam alkohol na ulasku i eto ništa od septembra do sad.

bubulence -> RE: Korona virus 3.deo (9.4.2021 21:39:07)

Jao, sad kad napisah kontakt - došao mm jutros kući i kaže morao je da navede sve kontakte. Kaže naveo je moje ime i u polje za "vrsta kontakta" napisao - krevet. 😂Rekoh - Ti nisi normalan. Izaći ćemo na društvenim mrežama. 😂😂😂

Znaci umirem od smeha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Didy -> RE: Korona virus 3.deo (9.4.2021 21:40:24)

O, Bubi, kakva čast da se družimo ovde. 

Ipak tvoj peškirić ne može niko dostignuti. 😂

bubulence -> RE: Korona virus 3.deo (9.4.2021 21:43:09)

O, Bubi, kakva čast da se družimo ovde. 

Ipak tvoj peškirić ne može niko dostignuti. 😂

Mislim da je peskiric dobio konkurenciju 🤣

flamingos -> RE: Korona virus 3.deo (11.4.2021 9:30:24)

Didy,kako je tm?Kako ste vi?Nadam se da je sve ok.❤

Didy -> RE: Korona virus 3.deo (11.4.2021 9:48:51)

Mm juče opet dobio T, išla je do 38,3 i bio je malaksao, prespavao popodne. Počeo da pije sve lekove i vitamine koje je dobio. Mi ostali smo bez simptoma i dalje, nadam se da će tako i ostati. Hvala na pitanju, držimo se. 😊

flamingos -> RE: Korona virus 3.deo (11.4.2021 11:08:24)

Didy,držite se.Od srca vam želim da ostanete bez simptoma,a da tm što pre prođe temperatura i oporavi se brzo.

Didy -> RE: Korona virus 3.deo (11.4.2021 13:19:40)

Hvala. ❤️ Zabrinuo se, kaže da ima i neki bol u plućima.

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus 3.deo (11.4.2021 14:36:43)

Nek ide sutra da snima pluca. 

vonavoj -> RE: Korona virus 3.deo (11.4.2021 14:40:46)

Obavezno da snima pluca,cim ima temp..

Da li je dobio antibiotik?

flamingos -> RE: Korona virus 3.deo (11.4.2021 15:51:42)

Hvala. ❤️ Zabrinuo se, kaže da ima i neki bol u plućima.

Neka ode da snimi pluća, za svaki slučaj.Muke...

Didy -> RE: Korona virus 3.deo (11.4.2021 16:19:48)

U četvrtak su pluća bila dobra. Pije hemomicin. Sad mu je opet pala T. Videćemo kako će sutra biti, pa će otići.

vonavoj -> RE: Korona virus 3.deo (11.4.2021 16:26:57)

Ne znam sto tako rano snimaju pluca. Pokriven je antib..tako mora,temp varira..

Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>