|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - 2. deo
18.3.2010 11:39:27   
gabrijela

IZVORNA PORUKA: gabrijela

user posted image

user posted image ništa user posted image user posted image ,opet u nove pobjedeuser posted image

(odgovor članu gabrijela)
Direktna veza do poruke: 1901
18.3.2010 11:40:25   
jelena038
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

Direktna veza do poruke: 1902
18.3.2010 11:41:58   
gabrijela
user posted image mislim da cu početi vrištatiuser posted image user posted image

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 1903
18.3.2010 12:05:07   
zvezdica009
user posted image

Direktna veza do poruke: 1904
18.3.2010 14:11:44   
daca77
Evo mog grafauser posted image
user posted image

(odgovor članu zvezdica009)
Direktna veza do poruke: 1905
18.3.2010 14:12:49   
gabrijela
user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1906
18.3.2010 14:37:12   
Suncicabg
Zasto places Daco user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1907
19.3.2010 7:18:57   
daca77
IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Sunci, pa ponovo sam user posted image , a ne znaju dr zasto...
nocas sam bas krvarila, ustajala sam na 2-3h, ali jutros je T malo skocila...mozda i prestane krvarenje
user posted image

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 1908
19.3.2010 7:55:14   
jelena038
Jucerasnji graf, dan pred menstruaciju:

user posted image

U medjuvremenu, odem i uradim betu, manja od 0.100
Jutros izmerim temperaturu, opet je pala, kontam to je to, dobicu, upisem u FF i vidim da mi je pomerio ovulaciju:

user posted image

Imam jos samo jedno glupo pitanje: kada beta uopste pocinje daraste, koji dan posle ovulacije, i kolika je do tog dana?

< Poruku je uredio jelena038 -- 19.3.2010 7:57:40 >

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

Direktna veza do poruke: 1909
19.3.2010 8:19:37   
gabrijela
pala ti je ispod crte,mislim da ćešuser posted image ...jbg

Direktna veza do poruke: 1910
19.3.2010 8:40:13   
Suncicabg
IZVORNA PORUKA: daca77

Sunci, pa ponovo sam user posted image , a ne znaju dr zasto...
nocas sam bas krvarila, ustajala sam na 2-3h, ali jutros je T malo skocila...mozda i prestane krvarenje
user posted image

Meni je ovaj 12. delovao kao O, ako je veliko krvarenje user posted image user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1911
19.3.2010 9:06:38   
daca77
Ali, Sunci...krvarenje je obilno...juce sam jedva dosla s posla...uzas...user posted image

Direktna veza do poruke: 1912
19.3.2010 9:13:28   
Suncicabg
Bas sam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1913
22.3.2010 8:18:04   
daca77
Drage moje, frend se izgubio i nista od O...T je ok za ovu fazu ciklusa, ali videcu danas na UZ sta se desava
user posted image

Direktna veza do poruke: 1914
22.3.2010 9:18:49   
jelena038
IZVORNA PORUKA: daca77

Drage moje, frend se izgubio i nista od O...T je ok za ovu fazu ciklusa, ali videcu danas na UZ sta se desava
user posted image

FF oznaci crtu tek kada je temp. tri dana uzastopce povisena. oznacice je, samo ceka jos koji podatak. ne panici, i ne idi bezveze kod lekara, bolje se sexaj, da kad ti FF da neki rezultat, bar znas da si bila aktivna..

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1915
22.3.2010 9:30:11   
daca77
Draga, nema od mucenja nista...jer ja od srede imam krvarenje, prava user posted image ...user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1916
22.3.2010 10:01:20   
obicna23
cao forumasice,

vidim da je jako aktuelna tema o bazalnoj temperaturi
Ja svoju mjerim vec drugi ciklus i aparatic koji imam je precizan jer mi je i sama doktorica potvrdila ovulaciju kojoj je prvi dan bio 10.dc
Imam uzasno produzen ciklus, pogotovo zadna dva mjeseca traje po 58 dana??
Dok. mi je propisala biljne tablete za regulaciju ciklusa koje mi evo ne pomazu, mozda se moraju dulje vremena da piju

Imam pitanje, da li kod trudnoce MORA da ostane povisena bazalna temperatura?

Hvala

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1917
22.3.2010 10:17:00   
Suncicabg
Mislim da mora, mada sve sme je individualno pa verujem i to user posted image

(odgovor članu obicna23)
Direktna veza do poruke: 1918
22.3.2010 10:21:51   
obicna23

Mislim da mora, mada sve sme je individualno pa verujem i to user posted image

A ja se molim Bogu, kad mi je sve nenormalno, da bude i to sa malom bazalnom da se nekim cudom desi trudnoca ha ha

Iako i kad sam imala ovulaciju, nije bilo ni rasta ni pada temperature...

Direktna veza do poruke: 1919
22.3.2010 10:27:24   
jelena038
hej, obicna! user posted image ma ja sam na FF vidjala grafove u kojima je temperaturala padala ispod crte na dan pozitivnog testa, al opet, uvek treba da uzimamo te grafove sa rezervom, ko zna kad one mere temperaturu, da l piju, puse, drogiraju se, kad lezu, kad se bude, sta jedu.. mislim da previse faktora utice i da jedino prateci redovno i odgovorno svoj ciklus, mozes posle nekog vremena da primetis neka pravila. meri i cekaj, a sto se ciklusa tice...user posted image kako je to nezgodno... koji ti je to aparatic? mejbi bejbi, ili onaj sto meri temperaturu?

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu obicna23)
Direktna veza do poruke: 1920
22.3.2010 10:41:23   
obicna23

IZVORNA PORUKA: jelena038

hej, obicna! user posted image ma ja sam na FF vidjala grafove u kojima je temperaturala padala ispod crte na dan pozitivnog testa, al opet, uvek treba da uzimamo te grafove sa rezervom, ko zna kad one mere temperaturu, da l piju, puse, drogiraju se, kad lezu, kad se bude, sta jedu.. mislim da previse faktora utice i da jedino prateci redovno i odgovorno svoj ciklus, mozes posle nekog vremena da primetis neka pravila. meri i cekaj, a sto se ciklusa tice...user posted image kako je to nezgodno... koji ti je to aparatic? mejbi bejbi, ili onaj sto meri temperaturu?

hej draga Jelena user posted image aparatic koji ja koristim jeste Cyclo Baby , koji je bio dosta skuplji od MB(kazem to jer mozda nesto znaci za preciznost)
Svaki dan mjerim, vec dva ciklusa s tim da sam uvijek imala produzene cikluse ali max. 40 dana a zadnja dva evo po 58 dana, ma psiha je cudo...
tako da i ne mislim vise puno o user posted image ali me zbunjuje i tjelo i temperatura,,,
kako si ti, kako stoje stvari
necu da idem OFF

Direktna veza do poruke: 1921
22.3.2010 10:44:27   
obicna23
Taj Cyclo Baby jeste mini kompjuter, koji mjeri temperaturu oralno, ali pohranjuje do godinu dana svaki ciklus
On na temelju temperature pokazuje u obliku slike bebe koja blinka ili dvije bebe koje stoje kao visoko plodne dane
na cetvrti dan sam isla doktorici koja je potvrdila ovulaciju...

Bune me jedino moji ciklusi ali me zbunila i ovulacija koja je bila kada je temperatura mirovala znaci niti je naglo porasla niti naglo opala...

Neznam ni ja sta da mislim a trudim se da sto manje mislim

(odgovor članu obicna23)
Direktna veza do poruke: 1922
22.3.2010 11:08:13   
Anoniman
Otvorila sam temu: Cyclo Baby KLIKNI

(odgovor članu obicna23)
  Direktna veza do poruke: 1923
22.3.2010 11:16:30   
Suncicabg
Bravo Tasha, nadam se da ce nam Obicna objasniti o aparaticu

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1924
22.3.2010 11:19:19   
morena
Ja sam odlučila počet mjeriti bazalnu temp od ovog ciklusa, a onda sam krenula na neke terapije za kičmu, i temp mi je u vrijeme M već bila ujutro viša od 37, tako da pretpostavljam da ništa od toga, jer se ne mogu ravnati po tome. Od tih tretmana mi T raste i do 38. Koja šteta! A ja napravila i graf na FF. Morat ću čekat drugi mjesec.

Ali, inače, kažu mi da je to glupa metoda, iako ja tako ne mislim, mislim da je to izvrstan način na koji možemo pratiti svoje tijelo. Ali, jedino je grozno šta se cure baš previše užive u T i onda bjesomučno mjere i po danu i po noći, u nadi da će T ostati visoka. A od psihe T može bez problema narasti. Misli, nisam ni ja drukčija. I ja sam nekad isto tako mjerila ko luđakinja, stalno sam bila s toplomjerom u ustima. Grozno! Koje smo mi luđakinje! user posted image

Stigao nam je nas Jakov! :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

posto je Tara toliko popularno , da pitam i ja: Tara ili Sara?? :)
pisuljica

(8%)

Sara (49%)

Tara (42%)

Ukupan broj glasova: 166

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here