Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.3.2010 11:39:27
|
|
|
|
gabrijela
|
IZVORNA PORUKA: gabrijela ništa ,opet u nove pobjede
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.3.2010 11:40:25
|
|
|
|
jelena038
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.3.2010 11:41:58
|
|
|
|
gabrijela
|
mislim da cu početi vrištati
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.3.2010 12:05:07
|
|
|
|
zvezdica009
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.3.2010 14:11:44
|
|
|
|
daca77
|
Evo mog grafa
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.3.2010 14:12:49
|
|
|
|
gabrijela
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.3.2010 14:37:12
|
|
|
|
Suncicabg
|
Zasto places Daco
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 19.3.2010 7:18:57
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Zasto places Daco Sunci, pa ponovo sam , a ne znaju dr zasto... nocas sam bas krvarila, ustajala sam na 2-3h, ali jutros je T malo skocila...mozda i prestane krvarenje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 19.3.2010 7:55:14
|
|
|
|
jelena038
|
Jucerasnji graf, dan pred menstruaciju: U medjuvremenu, odem i uradim betu, manja od 0.100 Jutros izmerim temperaturu, opet je pala, kontam to je to, dobicu, upisem u FF i vidim da mi je pomerio ovulaciju: Imam jos samo jedno glupo pitanje: kada beta uopste pocinje daraste, koji dan posle ovulacije, i kolika je do tog dana?
< Poruku je uredio jelena038 -- 19.3.2010 7:57:40 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 19.3.2010 8:19:37
|
|
|
|
gabrijela
|
pala ti je ispod crte,mislim da ćeš ...jbg
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 19.3.2010 8:40:13
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: daca77 IZVORNA PORUKA: Suncicabg Zasto places Daco Sunci, pa ponovo sam , a ne znaju dr zasto... nocas sam bas krvarila, ustajala sam na 2-3h, ali jutros je T malo skocila...mozda i prestane krvarenje Meni je ovaj 12. delovao kao O, ako je veliko krvarenje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 19.3.2010 9:06:38
|
|
|
|
daca77
|
Ali, Sunci...krvarenje je obilno...juce sam jedva dosla s posla...uzas...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 19.3.2010 9:13:28
|
|
|
|
Suncicabg
|
Bas sam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 22.3.2010 8:18:04
|
|
|
|
daca77
|
Drage moje, frend se izgubio i nista od O...T je ok za ovu fazu ciklusa, ali videcu danas na UZ sta se desava
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 22.3.2010 9:18:49
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Drage moje, frend se izgubio i nista od O...T je ok za ovu fazu ciklusa, ali videcu danas na UZ sta se desava FF oznaci crtu tek kada je temp. tri dana uzastopce povisena. oznacice je, samo ceka jos koji podatak. ne panici, i ne idi bezveze kod lekara, bolje se sexaj, da kad ti FF da neki rezultat, bar znas da si bila aktivna..
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 22.3.2010 9:30:11
|
|
|
|
daca77
|
Draga, nema od mucenja nista...jer ja od srede imam krvarenje, prava ...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 22.3.2010 10:01:20
|
|
|
|
obicna23
|
cao forumasice, vidim da je jako aktuelna tema o bazalnoj temperaturi Ja svoju mjerim vec drugi ciklus i aparatic koji imam je precizan jer mi je i sama doktorica potvrdila ovulaciju kojoj je prvi dan bio 10.dc Imam uzasno produzen ciklus, pogotovo zadna dva mjeseca traje po 58 dana?? Dok. mi je propisala biljne tablete za regulaciju ciklusa koje mi evo ne pomazu, mozda se moraju dulje vremena da piju Imam pitanje, da li kod trudnoce MORA da ostane povisena bazalna temperatura? Hvala
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 22.3.2010 10:17:00
|
|
|
|
Suncicabg
|
Mislim da mora, mada sve sme je individualno pa verujem i to
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 22.3.2010 10:21:51
|
|
|
|
obicna23
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Mislim da mora, mada sve sme je individualno pa verujem i to A ja se molim Bogu, kad mi je sve nenormalno, da bude i to sa malom bazalnom da se nekim cudom desi trudnoca ha ha Iako i kad sam imala ovulaciju, nije bilo ni rasta ni pada temperature...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 22.3.2010 10:27:24
|
|
|
|
jelena038
|
hej, obicna! ma ja sam na FF vidjala grafove u kojima je temperaturala padala ispod crte na dan pozitivnog testa, al opet, uvek treba da uzimamo te grafove sa rezervom, ko zna kad one mere temperaturu, da l piju, puse, drogiraju se, kad lezu, kad se bude, sta jedu.. mislim da previse faktora utice i da jedino prateci redovno i odgovorno svoj ciklus, mozes posle nekog vremena da primetis neka pravila. meri i cekaj, a sto se ciklusa tice... kako je to nezgodno... koji ti je to aparatic? mejbi bejbi, ili onaj sto meri temperaturu?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 22.3.2010 10:41:23
|
|
|
|
obicna23
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 hej, obicna! ma ja sam na FF vidjala grafove u kojima je temperaturala padala ispod crte na dan pozitivnog testa, al opet, uvek treba da uzimamo te grafove sa rezervom, ko zna kad one mere temperaturu, da l piju, puse, drogiraju se, kad lezu, kad se bude, sta jedu.. mislim da previse faktora utice i da jedino prateci redovno i odgovorno svoj ciklus, mozes posle nekog vremena da primetis neka pravila. meri i cekaj, a sto se ciklusa tice... kako je to nezgodno... koji ti je to aparatic? mejbi bejbi, ili onaj sto meri temperaturu? hej draga Jelena aparatic koji ja koristim jeste Cyclo Baby , koji je bio dosta skuplji od MB(kazem to jer mozda nesto znaci za preciznost) Svaki dan mjerim, vec dva ciklusa s tim da sam uvijek imala produzene cikluse ali max. 40 dana a zadnja dva evo po 58 dana, ma psiha je cudo... tako da i ne mislim vise puno o ali me zbunjuje i tjelo i temperatura,,, kako si ti, kako stoje stvari necu da idem OFF
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 22.3.2010 10:44:27
|
|
|
|
obicna23
|
Taj Cyclo Baby jeste mini kompjuter, koji mjeri temperaturu oralno, ali pohranjuje do godinu dana svaki ciklus On na temelju temperature pokazuje u obliku slike bebe koja blinka ili dvije bebe koje stoje kao visoko plodne dane na cetvrti dan sam isla doktorici koja je potvrdila ovulaciju... Bune me jedino moji ciklusi ali me zbunila i ovulacija koja je bila kada je temperatura mirovala znaci niti je naglo porasla niti naglo opala... Neznam ni ja sta da mislim a trudim se da sto manje mislim
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 22.3.2010 11:08:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Otvorila sam temu: Cyclo Baby KLIKNI
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 22.3.2010 11:16:30
|
|
|
|
Suncicabg
|
Bravo Tasha, nadam se da ce nam Obicna objasniti o aparaticu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 22.3.2010 11:19:19
|
|
|
|
morena
|
Ja sam odlučila počet mjeriti bazalnu temp od ovog ciklusa, a onda sam krenula na neke terapije za kičmu, i temp mi je u vrijeme M već bila ujutro viša od 37, tako da pretpostavljam da ništa od toga, jer se ne mogu ravnati po tome. Od tih tretmana mi T raste i do 38. Koja šteta! A ja napravila i graf na FF. Morat ću čekat drugi mjesec. Ali, inače, kažu mi da je to glupa metoda, iako ja tako ne mislim, mislim da je to izvrstan način na koji možemo pratiti svoje tijelo. Ali, jedino je grozno šta se cure baš previše užive u T i onda bjesomučno mjere i po danu i po noći, u nadi da će T ostati visoka. A od psihe T može bez problema narasti. Misli, nisam ni ja drukčija. I ja sam nekad isto tako mjerila ko luđakinja, stalno sam bila s toplomjerom u ustima. Grozno! Koje smo mi luđakinje!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
posto je Tara toliko popularno , da pitam i ja: Tara ili Sara?? :)pisuljica (
8%)
Sara (
49%)
Tara (
42%)
Ukupan broj glasova: 166Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!