Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.3.2010 9:39:21
|
|
|
|
gabrijela
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 pa 36.7 nije nize od najnize PO temperature. meni je pala ispod crte, pa danas skocila na maximalnu... kao, moguci je taj implantacijski pad, al ja o tome nista ne znam, a i vise me srce boli od nadanja... izvini, nisam nikako bila tu, a kakva si sa simptomima? i mene sve boli od nadanja i tako sam mislila da je to ovaj mjesec,ali izgleda da opet ništa,mislim da slijedeće mjesec neću ni mjeriti niti ništa sve me to psihički opterećuje. simptome pms nemam,trudnoće-mislim da malo umišljam od prevelike želje!!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.3.2010 12:41:36
|
|
|
|
Nensi*
|
Jelena,to sto padne na jedan dan ne znaci nista,bitno je da sutra opet skoci...Ako i sutra padne,onda jbg... Gabrijela,slicno je i kod tebe,ako sutra nastavi da pada onda ces najverovatnije dobiti...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.3.2010 13:51:21
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 trebam misljenje. test negativan, treba da dobijem prekosutra.. http://img202.imageshack.us/img202/1801/gjfgj.jpg ne umem da postavim sliku Pogledaj OVDE, u Guppynoj poruci je sve lepo opisano i piše kako izgleda link koji treba da copy pa paste
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.3.2010 14:59:15
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR IZVORNA PORUKA: jelena038 trebam misljenje. test negativan, treba da dobijem prekosutra.. http://img202.imageshack.us/img202/1801/gjfgj.jpg ne umem da postavim sliku Pogledaj OVDE, u Guppynoj poruci je sve lepo opisano i piše kako izgleda link koji treba da copy pa paste pa sve sam uradila, ali se umesto slike pojavio samo link, sa sve ovim url i zagradama.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.3.2010 15:02:57
|
|
|
|
Lilly*
|
Ili nisi kopirala ceo link, ili nisi kopirala dobar ... Hajdemo u tu temu, i kopiraj tako pa da vidimo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.3.2010 8:57:23
|
|
|
|
gabrijela
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.3.2010 8:57:56
|
|
|
|
gabrijela
|
još nije stigla ,nadam se danas temperatura pada
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.3.2010 9:00:20
|
|
|
|
jelena038
|
Uspela sam da objavim sliku! to je moja situacija dan pred neocekivanu.
< Poruku je uredio jelena038 -- 18.3.2010 9:01:26 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.3.2010 9:03:39
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: gabrijela još nije stigla ,nadam se danas temperatura pada gabrijela, nisi radila test? koji ti je to DPO?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.3.2010 9:10:57
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: gabrijela još nije stigla ,nadam se danas temperatura pada I dalje je iznad crvene, ali meni kad god tako naglo padne....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.3.2010 9:11:13
|
|
|
|
gabrijela
|
14 dpo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.3.2010 9:13:22
|
|
|
|
gabrijela
|
pada to je znak da će doći,zato nisam ni radila test.....................
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.3.2010 9:14:09
|
|
|
|
Lilly*
|
Jelena
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.3.2010 9:14:50
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: gabrijela 14 dpo nista, sacekaj do sutra, ako treba da dobijes, dobices sto posto do tada, ako ne, opet ce da skoci, a protiv agonije ja koristim testove, jer ako ti kasni tri dana...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.3.2010 9:15:39
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR Jelena je l to za graf ili za moje kiberneticke sposobnosti
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.3.2010 9:17:22
|
|
|
|
gabrijela
|
i ja sam prije koristila test protiv agonije,ali već me poznaju u ljekarnoj !
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.3.2010 9:19:56
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: gabrijela i ja sam prije koristila test protiv agonije,ali već me poznaju u ljekarnoj ! (naruci preko neta 20 komada, kao ja, imas u temi o testovima i link i sve, idi, pa citaj kako to da izvedes, jeftino je) - ovo je bilo saputanje, da nas ne cuju o cemu trabunjamo na pogresnoj temi
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.3.2010 9:22:13
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 IZVORNA PORUKA: Lilly RR Jelena je l to za graf ili za moje kiberneticke sposobnosti Za oba
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.3.2010 9:24:50
|
|
|
|
jelena038
|
mislis da ima sanse da ne nastavi da pada?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.3.2010 9:27:10
|
|
|
|
Lilly*
|
Ima još nade da će skočiti. Samo mislim da si trebala razdvojiti ta 2 ciklusa i graf započeti od 1. dc, onda će ti pomeriti i ovulatornu liniju oko mesta tvoje stvarne O
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.3.2010 9:32:07
|
|
|
|
jelena038
|
Ne razumem. Ovo je moj ciklus, od 1. do danasnjeg, 28. dana. presek pokayuje ovulaciju. Linije su isprekidane jer sam yabrljala sam LH trakicama, radila ih ujutru, pa stalno bile negativne, pa FF nije sto posto siguran. Zbunila si me sad, skroz...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.3.2010 9:34:04
|
|
|
|
jelena038
|
a ti mislis na avatar... ma pusti avatar, nece server da promeni, ovo je od pre 4 dana...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.3.2010 9:53:43
|
|
|
|
Lilly*
|
Sorry, radim još nešto uz ovo kuckanje, i gledala sam gore na grafiku gde piše 19 i prebacila u glavi da ti je to od 19. dc prethodnog ciklusa Taj pad ništa posebno ne mora da predstavlja, obično variranje, jer se drži i dalje dobro iznad crvene linije
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.3.2010 10:05:05
|
|
|
|
jelena038
|
Tako bih volela da si u pravu...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.3.2010 11:33:55
|
|
|
|
gabrijela
|
stigla ,a zašto temp.nije ispod crte???
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Učenje engleskog jezikaandjelcicKoje je po vašem mišljenju najbolje vreme za učenje engleskog jezika?4 godine (
52%)
6 godine (
24%)
Drugo (
24%)
Ukupan broj glasova: 33Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!