Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 11:03:50
|
|
|
|
Maza82
|
Sunči mila ćaooooooo T je visoka, ali to ne mora ništa da znači kad može da padne za 3-4 dana, jer tad NE TREBA DA DOBIJEM.. Ona ostaje povišena sve do iduće Kakav je graf kod tebe?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 11:26:15
|
|
|
|
Nensi*
|
Mazo super ti je graf,podseca me na Shishicin Ovo gde ti pise 5,4 to ti je odbrojavanje do testa koji ce verujem biti
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 11:49:11
|
|
|
|
Maza82
|
Nensi Pa T je povišena, ali ja ne treba da dobijem 25. znači treba još da bude, pa čemo vidjeti, uglavnom navijamo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 11:54:44
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Maza82 Sunči mila ćaooooooo T je visoka, ali to ne mora ništa da znači kad može da padne za 3-4 dana, jer tad NE TREBA DA DOBIJEM.. Ona ostaje povišena sve do iduće Kakav je graf kod tebe? Videcu kad dodjem kuci, nisam upisala! Imas moj od juce da vidis sta je ludilo Uvek moze T da padnje, ali moze i da ostane visoko
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 11:56:40
|
|
|
|
Maza82
|
Ma znam Sunči, sve može.. A vig+djela sam tvoj graf i meni je totalno nejasan
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 11:59:48
|
|
|
|
Suncicabg
|
Videcu kad upisem danasnju sta ce se desiti! Merim prvi put pa sam sva
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 20:07:23
|
|
|
|
Suncicabg
|
Sta se dodjavola desilo????? Nece da mi vrati crvenu liniju
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 20:42:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Sta se dodjavola desilo????? Nece da mi vrati crvenu liniju Možda ti je juče bila O
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 20:49:51
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ja ne znam sta se desava Ma nek je izvuce gde hoce, samo da bar mogu da se nadam i tripujem malo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 20:53:40
|
|
|
|
lence
|
Eeh Suncice, bas ti se uzsetala, gore-dole. Nema ti druge nego da jos uvek muckas!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 20:54:24
|
|
|
|
cipiripi
|
mozda ti se malo poremetio ciklus od ovog ludog vremena..pa ti je sad O...jel si zapazila ranije druge simptome O?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 20:57:54
|
|
|
|
Suncicabg
|
Nazalost trenutno nismo u mogucnosti da muc-muc Pa zigalo me ponekad, imala sam eggwhite prvi put ovaj mesec... nego mi je graf poludeooooo! Lepo obelezio 9 dc pa brisao, pa opet obelezavao.... i sad je ne vraca!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 20:59:56
|
|
|
|
cipiripi
|
ja nemam pojma o grafovima..ne merim T..pitala sam te to zbog toga sto znam da pratite pored bt i drugi simptom koji telo daje
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 21:07:44
|
|
|
|
lence
|
Suncice najverovatnije ti je onda bila O kad si imala eggwhite. To je obicno veoma pouzdan simptom. Tek ti je prvi ciklus da meris, ja sam sad pocela i onaj mikroskop za paprat da koristim (poput MaybeBabe), tek je to zamrseno i nejasno. Sa temperaturama je slucaj da su niske dok folikul ne prsne i krene da luci progesteron koji onda odrzava temperaturu u gornjim granicama. Meni je ovaj put bila niska jedno jutro kad sam zaspala s termometrom u ustima i probudila se nakon 10 minuta, termometar je bio tu, ali usta mi otvorena (znaci temperatura ne vazi). Samo se pitam da li sam hrkala?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 21:12:52
|
|
|
|
pdada
|
cao cure,i ja sam jedan mjesec ali jos prosle godine mjerila bt.pa kako je to bilo jedno jutro nize,pa vise pa nize,ja mislila da ja to ne radim kako treba pa prestala,jer koliko sam citala o tome da bi temperatura trebala biti u pocetku niska pa kad dodje do ovulacije da onda skoci,medjutim meni je to bilo slicno ovoj gore slici sto je jedna od cura stavila i ja to prestanem mjeriti,znala sam izvadim toplomjer,stresem ga pa stavim ponovo pa opet mi izgledalo cudno,pa sam cak pomislila posto kod mene je uvjek sve komplikovano,reko vidi ni BT ne mogu normalno mjeriti,nego sve cudno,haha
< Poruku je uredio pdada -- 21.12.2009 21:13:51 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 21:24:03
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ali meni je i juce bila niska T Naravno da je najvaznije slusati svoje telo, ali vidim da je svima graf normalan ili polunormalan a moj potpuno nenormalan, malo se smorim Izgleda da se ovo samo meni desava
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 22:06:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj Suncice, graf ti je šiz! Baš bih volela da ostaneš trudna baš uz očin ovoj glupoj T!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 22:10:04
|
|
|
|
Suncicabg
|
Tasha bas si me nasmejala! E, ajd da bude tako da da se svi smejemo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 22:11:08
|
|
|
|
Anoniman
|
šiiiiiiiiiiiiiiiz! I ja gledam svoj graf i smejem se. Neću da ga postavljam još par dana. Nema smisla nikakvog!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 22:55:37
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ma vidis kako ja stavljam da se zabavljamo svi! Moj je najgori, sta se brines! Ja nemam crvenu (smeh do suza)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 22:57:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Nemam ni ja. Meni je 16dc.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 23:03:08
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Nemam ni ja. Meni je 16dc. Ajd da napravimo takmicenje za najbolji i nagori graf! Vec znam pobednika za najgori Meni je 20dc
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 23:04:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Hej! Opusti se ženo, TO JE SAMO SOFTVER, kako Katjica kaže! Idi ženo sexaj se!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 22.12.2009 8:37:52
|
|
|
|
Maza82
|
Dobro jutro trudilice drage Evo grafa za danas
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 22.12.2009 8:45:30
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: Maza82 Dobro jutro trudilice drage Evo grafa za danas TRUDNA SI
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?