|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - 2. deo
20.12.2009 14:00:40   
Anoniman
Katjice, ja predviđam trudnjače, pitaj Lilly, ti ćeš biti na listi za sledeći mesec. user posted image  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 626
20.12.2009 14:05:28   
Anoniman
A znači tebi treba da se obratim da zatrudnim, a ne da postanem moderator user posted image Hvala ti, mila, ako bude tako, doćiću kod tebe na nedelju dana da te pošteno izvučem za nos user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 627
20.12.2009 14:09:02   
kumara

IZVORNA PORUKA: Katjica
kumara, draga, baš sam skoro pitala za tebe, puno si mi nedostajala user posted image Ljubim puno vas dvoje user posted image

Evo me draga, posao, posao, posao, ali bas bas bas ste mi nedostajale!!! Tasha me redovno obavestava sta se desava, pa tako sve pratim!

Drzim ti pesnice da nam se uskoro pridruzis! Vreme je!!!! user posted image

Kakva kumara, takav krastavčić!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 628
20.12.2009 14:13:34   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: kumara

kumara, draga, baš sam skoro pitala za tebe, puno si mi nedostajala user posted image Ljubim puno vas dvoje user posted image

Evo me draga, posao, posao, posao, ali bas bas bas ste mi nedostajale!!! Tasha me redovno obavestava sta se desava, pa tako sve pratim!

Drzim ti pesnice da nam se uskoro pridruzis! Vreme je!!!! user posted image

Hvala ti, mila, svrati kad god imaš vremena user posted image Pridružiću ti se sledećeg meseca (kako Tasha kaže) user posted image

(odgovor članu kumara)
  Direktna veza do poruke: 629
20.12.2009 17:29:41   
miskic
ehej, evo i mene.... Bila mi slava i nevjerovatno na slavu ujutru se probudim bolesna... Pila sam tablete samo da preguram taj dan a noc je bila katastrofa.... Sada sam dobro... Ali ff nije dobrouser posted image zasto mi je preskocio poslednju tacku pa ovu prethodnu spojio sa ovom povisenom temperaturom jutros? I jos jedno pitanje, da li smetaju tablete prije trudnoce? Jer sada sigurno nisam trudna a mozda se desi bas ovaj mjesec kad sam pila tablete...user posted image  user posted image  user posted image
evo taj graf

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 630
20.12.2009 18:28:30   
Anoniman

A znači tebi treba da se obratim da zatrudnim, a ne da postanem moderator user posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 631
20.12.2009 18:41:45   
lence
Miskic, preskocili su ti taj tamno plavi kruzic jer si unela medju ostale simptome da si na taj dan imala vrucicu (fever), sto ti je znaci uticalo na temperaturu pa se ne smatra validnim na grafu plodnosti. Nije za brigu. Ubuduce nemoj da unosis dodatne podatke osim ako su vitalni, npr da ti temperatura naglo skoci na oko 37 stepeni zbog jake upale, pa skok time objasnjavas, a nema veze sa hormonima. user posted image

Zadrzavam svoje gradjansko pravo da skacem na pogresne zakljucke!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 632
20.12.2009 21:33:27   
miskic
hvala lence! Sad cu ja to njemu lijepo da izbrisem pa neka misli sta hoce user posted image . Bitno je da mi je bolje a za 3-4 dana bi trebala da bude ovulacija po prethodnom mjesecu... Pa valjda cu za rodjendan da dobijem bebirona majog! A tako sam vjerovala u prosli mjesec, pogodili smo i dane i temperatura nije pala sve do dana dok nisam dobila...user posted image No, sada opet vjerujem jos vise!

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 633
21.12.2009 8:51:16   
Dudu25
Drage moje

evo moja graf kako stoji danas

user posted image

(odgovor članu miskic)
Direktna veza do poruke: 634
21.12.2009 8:56:44   
Suncicabg
Dudu kad ne ocekujes? user posted image

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 635
21.12.2009 8:58:34   
Mari86
Dobro jutro drage moje devojke!!
Evo mog grafa

user posted image

Dudu jaoooo user posted image user posted image user posted image user posted image   divan ti je graf!!

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 636
21.12.2009 9:30:51   
Dudu25
IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Dudu kad ne ocekujes? user posted image

Dobro jutro draga Suncice

sad za nekoliko dana, mozda 25-26...
kako si mi ti...

Mari draga samo nek raste temp user posted image

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 637
21.12.2009 10:32:54   
Maza82
Dobro jutro i ovdje moje mile.. Evo mog grafa za danas!

user posted image

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 638
21.12.2009 10:33:57   
Dudu25
IZVORNA PORUKA: Maza82

user posted image

Mazooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maza82)
Direktna veza do poruke: 639
21.12.2009 10:35:08   
Mari86

user posted image

Mazice moja super !!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Maza82)
Direktna veza do poruke: 640
21.12.2009 10:36:55   
Maza82
E sad, je ništa ne znam, pošto ja ništa nisam upisivala osim T, ne znam da li je ovo dobro? user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 641
21.12.2009 10:39:53   
Dudu25

E sad, je ništa ne znam, pošto ja ništa nisam upisivala osim T, ne znam da li je ovo dobro? user posted image

Ja mislim da je sve u redu iako nisi upisivala bitna je temp. i naravno bitno je da je sad povisena i nek tako i nastavi ...

(odgovor članu Maza82)
Direktna veza do poruke: 642
21.12.2009 10:44:25   
Maza82
Dudu vidjela sam i tvoj graf, dobar je, samo neka je visoka.. user posted image user posted image
Mari i tvoj je super user posted image user posted image

E sad imam pitanje.. Pročitala sam da T ostaje visoka sve do dana kad dođe krava, znači da ovo što je visoka ništa ne znači, ako će mi pasti recimo ako ne dobijem 25. user posted image

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 643
21.12.2009 10:45:47   
Anoniman
Mazo! user posted image

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 644
21.12.2009 10:47:36   
Maza82
Tašo user posted image user posted image
Šta misliš za graf, ali nisam ništa upisivala osim T, znaš i sama, jer sad ne mogu da se sjetim kada mi je bio E user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 645
21.12.2009 10:47:46   
Anoniman
Mazo, može ti recimo sutra pasti T i da doiješ. Meni pada u dva dana, recimo, kao kada bi tebi sutra pala malo, pa prekosutra još malo i dobiješ. Nadam se da se to neće desiti.

Jel znaš možda kada si imala sluzi? Mislim da ti je graf merovana jer nakon skoka T više T nije padala!

(odgovor članu Maza82)
  Direktna veza do poruke: 646
21.12.2009 10:55:31   
Dudu25
evo draga odg ti je Tasa

ali ja mislim da je veoma bitno to da ti nije pala ni 14dpo bar po mome misljenu
znam da treba do 18dpo da stoji povisena temp
ali kao da sam citala negdje da je bitno isto da bude i 14dpo nisam sigurna
ali ako bude ovako povisena jos 3 dana ja mislim da mozes da uradis betu ako budes nestrpljiva

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 647
21.12.2009 10:59:55   
Maza82
Hvala Dudu user posted image user posted image

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 648
21.12.2009 11:01:12   
Suncicabg
user posted image user posted image user posted image  Mazooo

(odgovor članu Maza82)
Direktna veza do poruke: 649
21.12.2009 11:03:32   
Dudu25

Hvala Dudu user posted image user posted image

Draga idi na temi pozitivni grafovi i vidi kako su djevojke imale grafove pri kraju,znam da nisu nam temp iste i da imamo razlicite grafove ali pogledaj kako im je bila temp pre nego sto su znale da su trudne

(odgovor članu Maza82)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here