|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - 2. deo
18.12.2009 16:23:59   
Suncicabg
IZVORNA PORUKA: Katjica

Ništa mi ne vredi da merim u toku dana, to nije to, nažalost. Videćemo ako ne stigne za vikend u ponedeljak ću da uradim test user posted image

Tek u ponedeljak? Uuuu ko ce da izdrzi do tad! Stavicu moj graf posle da vidis, opet nemam crvenu user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 576
18.12.2009 17:33:00   
vikisu
IZVORNA PORUKA: Katjica

IZVORNA PORUKA: vikisu

user posted image

Vikisu, O ti je bila 15dc user posted image Sada samo čekamo i nadamo se najboljem user posted image

evo i mene konacno...hvala vam cure na podrsci... i ja cekam....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 577
18.12.2009 17:35:59   
vikisu
user posted image

evo izbacili mi plodni dan..mi smo muckali prethodno vece pa se nadam da se neki borac izborio user posted image

(odgovor članu vikisu)
Direktna veza do poruke: 578
18.12.2009 21:35:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lilly RR

Bila na pregledu, za sada imam gestacijski mehur, znači, još se ne vidi bebica. Prema tome zaključujem da je O bila kasnije i da sam tek sada u 4 nedelji trudnoće. Na sl. kontrolu idem za 2 nedelje. Kaže dr da će tada beba biti vidljiva i da će se videti otkucaji srca 

user posted image

Lillyka, šta hoćeš da kažeš? Da misliš da ti je O bila posle 17og?

(odgovor članu vikisu)
  Direktna veza do poruke: 579
18.12.2009 21:47:46   
Lilly*
Da, bila je onda negde oko 25. prema tom proračunu. Baš kao što je čika Jonas predvideo, samo da ne bude i pol prema njegovom predviđanju user posted image
Ali gledajući grafik... user posted image

< Poruku je uredio Lilly RR -- 18.12.2009 21:48:20 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 580
18.12.2009 21:48:56   
Anoniman
UFFFFFFFFFFFFFF!!!!! user posted image

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 581
18.12.2009 21:49:48   
Anoniman
Draga, a odnose nakon 17dc nisi upisala nigde? 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 582
18.12.2009 21:52:31   
Lilly*
Nisam user posted image Imali 26., taj bi onda trebao biti Bingo user posted image
Moraću ponovo na FF user posted image

< Poruku je uredio Lilly RR -- 18.12.2009 21:53:03 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 583
18.12.2009 21:54:04   
Anoniman
bre bre... 26dc? I beta pokazala + već 31dc? user posted image Ma sva sam se pretvorila u upitnik... user posted image

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 584
18.12.2009 21:55:45   
Lilly*
Pa ni meni baš nije jasno user posted image Videću kada odem za 2 nedelje, kada se bude videla beba i kada je izmeri šta će reći user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 585
18.12.2009 21:58:03   
Anoniman
Eto baš me zanima. user posted image

Ja sam ovo tvoje pročitala još kada si napisala, i onda oko 20.30 dok sam sređivala Luku za spavanje mi se upalila lampica! user posted image

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 586
18.12.2009 21:58:34   
Lilly*
Betu sam onda vadila u 2. nedelji trudnoće, a bila 204 što odgovara 4. nedelji. JBT po tome su blizanci user posted image user posted image

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 587
18.12.2009 22:00:26   
Anoniman
A zašto i tvoj Ticker broji 4 nedelje i 2 dana? Ja od tvoje prošle M brojim 7 dana više. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 588
18.12.2009 22:01:21   
Anoniman

Betu sam onda vadila u 2. nedelji trudnoće, a bila 204 što odgovara 4. nedelji. JBT po tome su blizanci user posted image user posted image

user posted image Neeeeeeee, imala bi dva ta, kako se zovu...gestacijska mehura.

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 589
18.12.2009 22:02:28   
Lilly*
Pa vratila sam ga , tj. onaj rozi, na onda tih 4 nedelje, a gornji sam ostavila kao što je bio user posted image Sva sam sluđena s' ovim user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 590
18.12.2009 22:02:51   
Lilly*
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

user posted image Neeeeeeee, imala bi dva ta, kako se zovu...gestacijska mehura.

A jednojajčani user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 591
18.12.2009 22:03:46   
Anoniman
Jao strašno! user posted image Jedva čekam da prođu ove dve nedelje! user posted image

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 592
18.12.2009 22:04:44   
Anoniman

E pa to već ne znam. user posted image Idi u blizanačku temu, pitaj! Kontam, Ginine devojčice toiko liče da bi mogle biti jednojajčane.

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 593
18.12.2009 22:05:34   
Lilly*
I ja user posted image Mada, znam da je za sada sve ok pa se ne brinem, a to što će mi na sl. kontroli reći u kojoj sam nedelji i VTP, mogu mačku o rep ako beba odluči ranije ili kasnije da izađe user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 594
18.12.2009 22:06:34   
Anoniman
Ma jao, nisam te ja zbog toga pitala, nego ja pokušavam da obiđem plodne dane u širokom luku, pa mi sada remetiš plan! user posted image

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 595
18.12.2009 22:06:51   
Lilly*

E pa to već ne znam. user posted image Idi u blizanačku temu, pitaj! Kontam, Ginine devojčice toiko liče da bi mogle biti jednojajčane.

Neću još i ovim da se zaluđujem user posted image Dovoljno sam i ovako sluđena. Mada... moj svekar je blizanac user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 596
18.12.2009 22:07:42   
Lilly*

Ma jao, nisam te ja zbog toga pitala, nego ja pokušavam da obiđem plodne dane u širokom luku, pa mi sada remetiš plan! user posted image

Znam Tasho zašto si me pitala, ali ja vam kvarim teoriju user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 597
18.12.2009 22:07:57   
Anoniman
user posted image Lilly, eto ti teme za razmišljanje, koje će biti drugo žensko ime ako su jednojajčani blizanci? user posted image

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 598
18.12.2009 22:08:38   
Anoniman

Znam Tasho zašto si me pitala, ali ja vam kvarim teoriju user posted image

Ma ja više neću da se sexam i sređena stvar! user posted image

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 599
18.12.2009 22:09:04   
Lilly*
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here