Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.12.2009 14:00:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Katjice, ja predviđam trudnjače, pitaj Lilly, ti ćeš biti na listi za sledeći mesec.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.12.2009 14:05:28
|
|
|
|
Anoniman
|
A znači tebi treba da se obratim da zatrudnim, a ne da postanem moderator Hvala ti, mila, ako bude tako, doćiću kod tebe na nedelju dana da te pošteno izvučem za nos
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.12.2009 14:09:02
|
|
|
|
kumara
|
IZVORNA PORUKA: Katjica kumara, draga, baš sam skoro pitala za tebe, puno si mi nedostajala Ljubim puno vas dvoje Evo me draga, posao, posao, posao, ali bas bas bas ste mi nedostajale!!! Tasha me redovno obavestava sta se desava, pa tako sve pratim! Drzim ti pesnice da nam se uskoro pridruzis! Vreme je!!!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.12.2009 14:13:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kumara IZVORNA PORUKA: Katjica kumara, draga, baš sam skoro pitala za tebe, puno si mi nedostajala Ljubim puno vas dvoje Evo me draga, posao, posao, posao, ali bas bas bas ste mi nedostajale!!! Tasha me redovno obavestava sta se desava, pa tako sve pratim! Drzim ti pesnice da nam se uskoro pridruzis! Vreme je!!!! Hvala ti, mila, svrati kad god imaš vremena Pridružiću ti se sledećeg meseca (kako Tasha kaže)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.12.2009 17:29:41
|
|
|
|
miskic
|
ehej, evo i mene.... Bila mi slava i nevjerovatno na slavu ujutru se probudim bolesna... Pila sam tablete samo da preguram taj dan a noc je bila katastrofa.... Sada sam dobro... Ali ff nije dobro zasto mi je preskocio poslednju tacku pa ovu prethodnu spojio sa ovom povisenom temperaturom jutros? I jos jedno pitanje, da li smetaju tablete prije trudnoce? Jer sada sigurno nisam trudna a mozda se desi bas ovaj mjesec kad sam pila tablete... evo taj graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.12.2009 18:28:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Katjica A znači tebi treba da se obratim da zatrudnim, a ne da postanem moderator
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.12.2009 18:41:45
|
|
|
|
lence
|
Miskic, preskocili su ti taj tamno plavi kruzic jer si unela medju ostale simptome da si na taj dan imala vrucicu (fever), sto ti je znaci uticalo na temperaturu pa se ne smatra validnim na grafu plodnosti. Nije za brigu. Ubuduce nemoj da unosis dodatne podatke osim ako su vitalni, npr da ti temperatura naglo skoci na oko 37 stepeni zbog jake upale, pa skok time objasnjavas, a nema veze sa hormonima.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.12.2009 21:33:27
|
|
|
|
miskic
|
hvala lence! Sad cu ja to njemu lijepo da izbrisem pa neka misli sta hoce . Bitno je da mi je bolje a za 3-4 dana bi trebala da bude ovulacija po prethodnom mjesecu... Pa valjda cu za rodjendan da dobijem bebirona majog! A tako sam vjerovala u prosli mjesec, pogodili smo i dane i temperatura nije pala sve do dana dok nisam dobila... No, sada opet vjerujem jos vise!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 8:51:16
|
|
|
|
Dudu25
|
Drage moje evo moja graf kako stoji danas
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 8:56:44
|
|
|
|
Suncicabg
|
Dudu kad ne ocekujes?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 8:58:34
|
|
|
|
Mari86
|
Dobro jutro drage moje devojke!! Evo mog grafa Dudu jaoooo divan ti je graf!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 9:30:51
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Dudu kad ne ocekujes? Dobro jutro draga Suncice sad za nekoliko dana, mozda 25-26... kako si mi ti... Mari draga samo nek raste temp
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 10:32:54
|
|
|
|
Maza82
|
Dobro jutro i ovdje moje mile.. Evo mog grafa za danas!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 10:33:57
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: Maza82 Dobro jutro i ovdje moje mile.. Evo mog grafa za danas! Mazooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 10:35:08
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Maza82 Dobro jutro i ovdje moje mile.. Evo mog grafa za danas! Mazice moja super !!!!!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 10:36:55
|
|
|
|
Maza82
|
E sad, je ništa ne znam, pošto ja ništa nisam upisivala osim T, ne znam da li je ovo dobro?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 10:39:53
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: Maza82 E sad, je ništa ne znam, pošto ja ništa nisam upisivala osim T, ne znam da li je ovo dobro? Ja mislim da je sve u redu iako nisi upisivala bitna je temp. i naravno bitno je da je sad povisena i nek tako i nastavi ...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 10:44:25
|
|
|
|
Maza82
|
Dudu vidjela sam i tvoj graf, dobar je, samo neka je visoka.. Mari i tvoj je super E sad imam pitanje.. Pročitala sam da T ostaje visoka sve do dana kad dođe krava, znači da ovo što je visoka ništa ne znači, ako će mi pasti recimo ako ne dobijem 25.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 10:45:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Mazo!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 10:47:36
|
|
|
|
Maza82
|
Tašo Šta misliš za graf, ali nisam ništa upisivala osim T, znaš i sama, jer sad ne mogu da se sjetim kada mi je bio E
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 10:47:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Mazo, može ti recimo sutra pasti T i da doiješ. Meni pada u dva dana, recimo, kao kada bi tebi sutra pala malo, pa prekosutra još malo i dobiješ. Nadam se da se to neće desiti. Jel znaš možda kada si imala sluzi? Mislim da ti je graf merovana jer nakon skoka T više T nije padala!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 10:55:31
|
|
|
|
Dudu25
|
evo draga odg ti je Tasa ali ja mislim da je veoma bitno to da ti nije pala ni 14dpo bar po mome misljenu znam da treba do 18dpo da stoji povisena temp ali kao da sam citala negdje da je bitno isto da bude i 14dpo nisam sigurna ali ako bude ovako povisena jos 3 dana ja mislim da mozes da uradis betu ako budes nestrpljiva
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 10:59:55
|
|
|
|
Maza82
|
Hvala Dudu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 11:01:12
|
|
|
|
Suncicabg
|
Mazooo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.12.2009 11:03:32
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: Maza82 Hvala Dudu Draga idi na temi pozitivni grafovi i vidi kako su djevojke imale grafove pri kraju,znam da nisu nam temp iste i da imamo razlicite grafove ali pogledaj kako im je bila temp pre nego sto su znale da su trudne
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?