Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 7.9.2020 16:36:12
|
|
|
|
emicaa
|
Gdje ste drugari,da se i ja javim.Napravila sam malu pauzu od foruma.Ne stizem,navece sam kao prebijena macka. Nadam se da ste dobro
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 7.9.2020 16:53:27
|
|
|
|
flamingos
|
Emice,dobro smo,a vi?Ljubim vas.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 7.9.2020 16:54:18
|
|
|
|
emicaa
|
Sad smo dobro prosle sedmice smo bili zaribali
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 7.9.2020 17:38:49
|
|
|
|
flamingos
|
Emice,samo da ste dobro.Odosmo u šetnju.Mašemo vam.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 7.9.2020 17:42:46
|
|
|
|
mikica88
|
Kakva prebijena macka , ja se umorih od lezanja Nesto mi je nizak pritisak ceo dan.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 7.9.2020 19:59:04
|
|
|
|
mikica88
|
Sad popila ove moje lekice i veliku vodu popih. Pojavljuju mi se neke lepe lutkice, klafim se da bi se moja sestricina odusevila. Ove su kao njene LOL.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 7.9.2020 21:00:34
|
|
|
|
branki*
|
Emice,grlimo te.Ja ne digoh platu.na bankomatu,kad kazr da mi istekla kartica i da moram da je obnovim ,sta li vec.pa ,sutra moram opet..a,stvarno mi smor to tamo amo...Nisam uradila nista za skolu..sutra mi je je najkrajnji rok.
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 8.9.2020 6:03:10
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro,skuvala sam kafu,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 8.9.2020 7:36:17
|
|
|
|
mikica88
|
Hvala flamingos i ja bih rado jednu kafu.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 8.9.2020 7:50:09
|
|
|
|
jess021
|
Flamingos, hvala!
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 8.9.2020 11:07:49
|
|
|
|
emicaa
|
Kafa je spremna izvolite
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 8.9.2020 12:01:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj Emice 😍 Ja jutros nisam ni popila, zeludac me nesto zeza. Zevam celo jutro kao nilski konj
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 8.9.2020 12:05:17
|
|
|
|
emicaa
|
Ja cu svoju oko 3 popiti.Zasjela sam na balkon,cekam djetence iz skole.Tacnije spijuniram,slatko mi gledati je sa drugarima kako ide 😁
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 8.9.2020 13:11:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Emi Ja mogu da se kladim da ćemo jednog dana ili zaboraviti da odemo u školu na vreme ili da odemo po dete na vreme on je B grupa i jedne nedelje ide pre podne ali kasnije, posle grupe A, ali kada ide popodne onda ide pre grupe A i te nedelje ima 4 časa a one kada ide pre podne ima 3 časa...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 8.9.2020 13:52:45
|
|
|
|
flamingos
|
Emice,divna je kafa.❤Evo ssd sedoh.Doćiće mi prijateljica na kafu i pržiću palačinke.Večeras do grada da odemo,detetu za likovno,za sutra treba koje šta da ponese,pa da kupimo.Domaći je napisala,spakovala ranac i kulira.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 8.9.2020 14:24:44
|
|
|
|
emicaa
|
Anci pa nije to uopste komplikovano 🤣 Kod dora u skoli imaju dvije grupe,ona je medo a drugi su tigrici.Utorkom ujutru su zajedno ali popodne je njena grupa prva.Od pola dva do pola 3.Tad im se oriduzi druga grupa i u 3 mede odlaze a druga grupa ostaje.Cetvrtkom obrnuto.Prvi put ja po svoju otisla pola sata ranije 🤣
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 8.9.2020 14:26:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahaha, skroz te razumem
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 8.9.2020 15:38:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Emi Ja mogu da se kladim da ćemo jednog dana ili zaboraviti da odemo u školu na vreme ili da odemo po dete na vreme on je B grupa i jedne nedelje ide pre podne ali kasnije, posle grupe A, ali kada ide popodne onda ide pre grupe A i te nedelje ima 4 časa a one kada ide pre podne ima 3 časa... Ja jutros jedva pohvatala kad ide i kad se vraca... Grupa A... Ove nedelje popodne, od 10 i 45. Koliko imas casova? 4. A kad idemo pre podne imamo 3. Kako kako? Mama, kako ne razumes? Prosle nedelje smo imali 3.casa, isli smo pre podne iako je bio prvi dan skole. Grupa B je imala 4 casa. Sad mi imamo 4 casa a oni 3. Razumes? 👀👀👀👀 Samo nek je ona meni tako bistra... Na tatu, na mene nije sigurno 😂
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 8.9.2020 15:39:31
|
|
|
|
Queen Lady
|
Evo ja da se javim samo. Uskoro zavrsavam sa poslom. Jedva cekam vikend, bas mi je bzvz pocela nedelja...
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 8.9.2020 15:40:44
|
|
|
|
jess021
|
Ana, znas kad u Dva i po muskaraca zaborave da odu po Džejka? 😊 Ja evo rucam, a kafa bi mogla oko 18h
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 8.9.2020 15:44:57
|
|
|
|
remix
|
I ja jedva cekam vikend. Ko voli da radi blago njemu.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 8.9.2020 15:50:03
|
|
|
|
mikica88
|
Emice, koliko kafe. Neku sa puno mleka. Izbegavam kafu il je razbazim.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 8.9.2020 15:56:11
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Ana, znas kad u Dva i po muskaraca zaborave da odu po Džejka? 😊 Hahaha da Ivanka
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 8.9.2020 16:25:11
|
|
|
|
emicaa
|
Mikica moja baba je kafu sa puno mlijeka zvala bijela kafa 🤣 Srecom moja se sad vraca sama iz skole,a sigurno bi prosla kao Dzejk.Ja se na momente nacisto izgubim u vremenu 🤣
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 8.9.2020 17:12:23
|
|
|
|
mikica88
|
I moja. Al voleh je i tad a volem je i sad.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.