Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 9.9.2020 21:56:13
|
|
|
|
emicaa
|
Dosta drugarica iz skole je tu pa joj se bas svidja.A bude li neka pohvala,medaljica ili pehar ima da poludi nacisto.Za nju su svi govorili da je bas brza i da bi steta bilo da da ne pokusa.Vidjecemo kako ici,tek je na pocetku
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 9.9.2020 22:01:29
|
|
|
|
branki*
|
Pa,to.videcete kako joj ide i kako se ona oseca i za sta ima sklonosti.onda i treba da forsiras malo . Je l radis kod one devojke jos?nisam u toku..izvini
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 9.9.2020 22:09:50
|
|
|
|
emicaa
|
Jao ne radim dugo vec,ona se preslila u Cirih zbog posla.Sto se tice Dode,ja se nadam da ce uci aktivnije u neki sport,godilo bi joj.Ja nisam nista trenirala,jos zalim zbog toga Idete li vi jos za BG?
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 9.9.2020 22:14:46
|
|
|
|
branki*
|
Ove godine prvi put nismo isli ..zbog korone.Dalje..ne znamo...on vwc ima 9 god.a,puno svega js potrebno kad idwmo..a,i bojana sad predskolskoNisam pametna..da covek ima para ko pleve..pa sta bude,ako bude.
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 10.9.2020 6:12:54
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Skuvala sam kafu,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 10.9.2020 6:29:40
|
|
|
|
branki*
|
Flamingos,ti ranoranilac kao ja. Ja se probudila u 5 i u pola 6 ustala.oprala kosu,nasminkala se i da budim posle decu...bice lep dan danas...
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 10.9.2020 7:18:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro jutro, i ja sam budna vec neko vreme. Odoh da kuvam rucak i kafu.
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 10.9.2020 7:35:10
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,mi smo od 7 budni.Dora ceka da naidje drugar pa da idu u skolu a ja cu posle malo pospremiti po stanu.Boze kako je hladno ujutru,trenutno je 8 stepeni
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 10.9.2020 7:44:52
|
|
|
|
mikica88
|
Ovde je prijatno sveze , ne kao kod tebe Emice. Uzeh med , nista mi se ne pije jutros.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 10.9.2020 7:57:54
|
|
|
|
jess021
|
Emice, kod nas je evo 14. Ko je za kafu?
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 10.9.2020 11:02:16
|
|
|
|
veselicaa
|
Kod nas sunčano,toplo.Častim,našoj princezi je danas rodjendan.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 10.9.2020 11:03:17
|
|
|
|
Ana RR
|
Srećan vam divan dan, Vesi
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 10.9.2020 11:04:48
|
|
|
|
jess021
|
Vesi, nek vam je srecan
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 10.9.2020 11:26:22
|
|
|
|
emicaa
|
Vesi ljubi teta veliku djevojku 🥰
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 10.9.2020 11:43:43
|
|
|
|
doramar11
|
Pozdrav mame! Veselice ovaj koktel obecava :)
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 10.9.2020 12:09:39
|
|
|
|
mikica88
|
Super. Srecan rodjendan.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 10.9.2020 14:19:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Srecan divan dan Vesi,🎂🎂🎂🎂 Mašeeeeem!
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 10.9.2020 14:33:41
|
|
|
|
vonavoj
|
Srecan rodjendan princezi! Hvala za torticu!
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 10.9.2020 14:43:30
|
|
|
|
mikica88
|
Sad moze limunada! Vruce je .
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 10.9.2020 14:49:35
|
|
|
|
remix
|
Srecan divan dan,
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 10.9.2020 14:54:29
|
|
|
|
flamingos
|
Vesi,srećan rođendan princezi-od❤joj želim sve najbolje.Živeli!!!!!!
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 10.9.2020 15:23:48
|
|
|
|
branki*
|
gde ste,zene.,...ja se bakcem oko snicli,sad ih ispohovala...po stanu se majala..jos sutra da se odradi i petak ,konacno. prosla mi dva ceka juce i danas,zaboravila i kad sam ih pustila,nije mi dobro sad valjda nece da me diraju do sled.primanja za 10 dana..i sta cu da izmislim onda mm..a,onu bordo haljinu sam pikirala isto...haos.kud sve odjednom. vesi,draga,srecno,pisah u temi,da ste zivi i zdravi!
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 10.9.2020 15:44:35
|
|
|
|
jess021
|
Lele Branki, smisli dobar izgovor😘 Mi rucale, pa se malo poigramo pa idemo na igraliste.
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 10.9.2020 16:32:13
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobar dan drage zene. Mi krecimo pa sve u nekom haosu.Inace isli u vrtic cele nedelje i puf prehladjeni. Slinavi i sada ne mozemo u vrtic.Kako ste vi?Ko je za kafu brzinsku? Idem na roditeljski.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 10.9.2020 16:42:49
|
|
|
|
mama Jo
|
Mirkooo Moze kafa na brzaka
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?