Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 12.9.2020 7:44:48
|
|
|
|
branki*
|
Dobro jutro,flamingos Ja budna od 7,ali nisam jos ustala...sad cu..ne mogu vise da lezim..
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 12.9.2020 8:20:31
|
|
|
|
jess021
|
Branki, jesi ustala? Ja kuvam kafu.. Kazite kakvu zelite☕☕☕
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 12.9.2020 8:22:09
|
|
|
|
mikica88
|
Popila kafu.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 12.9.2020 8:32:36
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,meni bez šećera.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 12.9.2020 8:33:24
|
|
|
|
jess021
|
Flamingos, evo☕☕☕
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 12.9.2020 8:34:41
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Gde ste zenske? Moze i mwni kafa jer sam mrtva umorna i bole me ledja. Bas me mrzi da ustanem iz kreveta.Kako ste vi?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 12.9.2020 8:35:45
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,hvala,skuvala si je baš po mom ukusu.👍 Mirko,hvala na pitanju,dobro smo,a vi?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 12.9.2020 9:12:28
|
|
|
|
jess021
|
Mirko, evo i za tebe ☕☕
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 12.9.2020 9:28:14
|
|
|
|
branki*
|
E,jesam,kako nisam.vec i rucak stavila u rernu i dorucak postavila.narednih sat vremena imaju fore da jedu i onda sklanjam.ko jeo,jeo. Mirkilic,jeste na placu ili u stanu..nesto te ,bre,nema.Ja cu ove moje na bazen ili na jezero.ne mogu da procwrdam tople dane na druge zanimacije.Mm jos u krevetu.drema.sinoc dosao u neko doba i pomazio me po kosi.i kaze..branka,treba da budes zahvalna sto sam ti ja muz.Sta li je mislio time pojma nemam..
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 12.9.2020 13:57:37
|
|
|
|
flamingos
|
Branki,zapitaj ga šta je mislio.Sedoh,sve bih da završim,ali i ja imam dušu.Da malo odmorim i nastavljam gde sam stala.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 12.9.2020 17:19:00
|
|
|
|
mikica88
|
Sad bi mi kafa prijala, izvolite ko jos zeli?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 12.9.2020 20:05:30
|
|
|
|
jess021
|
Ja bih neku guaranu, da preguram do kraja dana 🤣
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 12.9.2020 20:10:34
|
|
|
|
Filadendronka
|
Mah, mah u kafani. Ne pisem nesto aktivno... Virnem najvise da vidim kako su Smesko i Dunja tj. bas im je tesko trenutno. Branki, reci ti njemu da bude zahvalan sto si mu ti zena, a ne ja npr. 🧛♀️Vrv je mislio na prevare ili na to sto dolazi kuci pravo sa posla. Dosta muskaraca ne brine o deci nimalo, sto je po meni apsurdno. Kako ste devojke? Mi smo na odmoru, zujali smo svuda, guramo.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 12.9.2020 20:12:27
|
|
|
|
mikica88
|
Kako mi prija ovo uvece kad zahladni. Fil, mah j tebi. Cedjenu narandzu hoce li neko.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 12.9.2020 20:17:25
|
|
|
|
jess021
|
Branki, sad tek vidim ovo 😊 Pa jel bio trezan? Ko zna sta je video u kafani 🙄
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 12.9.2020 21:37:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: branki* branka,treba da budes zahvalna sto sam ti ja muz. Kakav car! I moj misli isto 😂 A ja kazem da je u pravu ❤️❤️❤️❤️
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 12.9.2020 22:33:53
|
|
|
|
flamingos
|
Fil,uživajte.Ivanka,kako ste,kako Ivka?Odoh u krevet.Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 12.9.2020 22:55:09
|
|
|
|
mikica88
|
Pomislih da jedina ja nespavam kad ono zene u kafani,krcmi. Caskaju.i piju .
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 12.9.2020 23:11:28
|
|
|
|
jess021
|
Ivanka, carice!
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 12.9.2020 23:13:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja bi pila ali nemam snage. Posluzite me😂A za ovo da imam srece sto mi je mm muz sam ozbiljna. Za kakve necoveke sam se migla udati... Kuku leleeeee.... Ovaj je super divan 👌❤️
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 12.9.2020 23:21:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Ahaha, pa sou. Idem sad da kazem mmda treba da bude srecan sto sam mu ja zena. Realno i treba. Pored neke druge bi istrunuo 😂
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 12.9.2020 23:22:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ја увек кажем мм: "Какву жену имаш, треба да будеш захвалан Богу".
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 13.9.2020 0:29:38
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Obostrano smo srecni ❤️❤️❤️
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 13.9.2020 8:29:58
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka-tako je.Hajde izvolite-kafa je spremna,ja u kuhinji,da završavam šta imam,pa povratak za grad.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 13.9.2020 8:53:47
|
|
|
|
mikica88
|
Bravo za najbolje muzeve. Pijem caj na terasi, nocas mi je bilo zagisljivo cele noci .
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?