Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 30.9.2020 8:45:35
|
|
|
|
jess021
|
Joj stanovi su zakon, zimi naročito. Kod nas tolimo toplo bude da smo cele zime u kratkim rukavima.
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 30.9.2020 8:46:48
|
|
|
|
mikica88
|
Mi smo ukljucili klimu, bas je hladno.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 30.9.2020 8:50:20
|
|
|
|
Queen Lady
|
To sigurno. Drugar i zena su do prosle godine ziveli u stanu. Oni grejanje nisu palili uopste, imali su jedan spolji zid, komsije grejale sa strane, i njima je bilo super. A cela zgrada se greje na gas. Ja sam milion puta rekla da je bolje da smmo kupili stan. Mada mi kuca odgovara zbog dvorista i cini mi se da u stanu ne bismo imali toliko prostora. A imam momente kada bih radije presla u stan. Mi smo prosle godine ugradili pelet. Pre dve godine kada smo se grejali na drva, ja sam bila na porodiljskom, lozila sam, da je i u majci na bretele bilo toplo :D Nisam bila normalna. Ali ja volim kada je toplo. Sada sa peletom nam je bas prijatno, plus sto imamo termostat, pa podesimo tempertauru za narednih 7 dana.
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 30.9.2020 9:51:21
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Dobro jutro. Kafa, dorucak, hladno 😊
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 30.9.2020 10:06:49
|
|
|
|
mikica88
|
Dragice, sve po redu. Bas je hladno. Dok se malo priviknemo na ovo vreme.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 30.9.2020 15:30:30
|
|
|
|
mikica88
|
Kuvam caj ko zeli da se ugreje malo?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 30.9.2020 15:36:06
|
|
|
|
jess021
|
Ja, iako mi nije hladno
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 30.9.2020 15:39:47
|
|
|
|
Queen Lady
|
Moze i meni jedan caj...
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 30.9.2020 15:46:28
|
|
|
|
mikica88
|
Moze, ko god sta pozeli. Idem posle u setnju sa drugaricom , sad malo da odmaram i kucam.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 30.9.2020 15:58:33
|
|
|
|
Queen Lady
|
Hvala za caj Ja samo da vam pozelim da lepo provedete ostatak dana bez obzira na uzasno vreme. Do sutra...
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 30.9.2020 16:21:47
|
|
|
|
betibupbg
|
Trilema: caj, topla cokolada ili kuvano vino?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 30.9.2020 21:49:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Klik
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.