Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 29.9.2020 9:25:15
|
|
|
|
mikica88
|
Sta god zelite. Moze kuvam.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 29.9.2020 9:35:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja tek sad kafu pijem, ohladila se skroz. Dorucak, skloni, prosule, skloni, piski, kaki... I eto recepta za hladnu kafu
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 29.9.2020 9:59:21
|
|
|
|
jess021
|
Mama jo, nije valjda tako strasno 😛 Mm skuva kafu ujutro kad krene za Bg, tako da ja uglavnom pijem hladnu
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 29.9.2020 10:07:52
|
|
|
|
mama Jo
|
Navikla i ja 😊 To je sad vec deo rutine, nije strasno 😄
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 29.9.2020 11:35:41
|
|
|
|
betibupbg
|
Hladna kafa kao prst u oko :) Imam vrucu proju ako neko nije doruckovao.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 29.9.2020 11:42:38
|
|
|
|
mikica88
|
Moze Beti, ja hladnu ne pijem. Kazem nemoj da mi kuvas.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 29.9.2020 14:40:39
|
|
|
|
Queen Lady
|
Da li je neko za kaficu? Imam jedno pitanjce, kako da promenim ovo sto mi izlazi pored imena (koliko godina imaju deca)? --- Nasla :D
< Poruku je uredio Queen Lady -- 29.9.2020 14:41:57 >
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 29.9.2020 15:10:42
|
|
|
|
mikica88
|
Lady , pa da popijemo nesto za tvoj pronalazak. Limunadu, cedjenu narandzu.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 29.9.2020 15:13:26
|
|
|
|
jess021
|
Ja cu neku kiselu vodu
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 29.9.2020 15:20:36
|
|
|
|
Queen Lady
|
Meni moze limunada, nisam je odavno pila...
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 29.9.2020 15:22:36
|
|
|
|
mikica88
|
Odmah stize freska limunada .
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 29.9.2020 15:25:06
|
|
|
|
Queen Lady
|
Hvala Mikice. U Kg-u odvratna kisetina. Bas mi se spava i mnogo sam usporena...
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 29.9.2020 16:20:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ovde nema nikakvog alkohola??😀
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 29.9.2020 20:33:36
|
|
|
|
flamingos
|
Ivana,nema alkohola.Danas samo bezalkoholna pića.🙄Ali,za tebe stiže-Kaži šta želiš?❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 29.9.2020 21:59:47
|
|
|
|
betibupbg
|
Ja cu da ponudim alkohol. Ko zeli vermut?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 29.9.2020 22:38:42
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 29.9.2020 23:01:14
|
|
|
|
mikica88
|
Ima sta god ko zeli , alkohol moze. Pivo, vino.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 29.9.2020 23:03:43
|
|
|
|
jess021
|
Laku noć
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 30.9.2020 8:04:29
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Skuvala sam kafu,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 30.9.2020 8:05:59
|
|
|
|
Queen Lady
|
Dobro jutro, evo i ja pijem kafu... Kakvo je vreme kod vas. Ovde opet dosadna kisa...
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 30.9.2020 8:16:14
|
|
|
|
jess021
|
Tmurno i u Novom Sadu, mi upalilo klimu da se grejemo
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 30.9.2020 8:18:24
|
|
|
|
Queen Lady
|
Mi planiramo da krenemo da grejemo ako se nastavi ovakvo vreme. Treba samo da ocistimo pec... I da zvanicno otvorimo grejnu sezonu...
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 30.9.2020 8:21:56
|
|
|
|
jess021
|
Queen, jeste vi u kuci? Nama bude toplo kad krene grejna sezona, ali do tad se snalazimo
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 30.9.2020 8:41:43
|
|
|
|
Queen Lady
|
Jesmo, u kuci smo. Ali nam je pod dnevne sobe nizi nego ostatak kuce, skoro je u ravni sa temeljom. Meni je zadnjih par dana hladno. Ne verujem da cemo ceo dan da lozimo, jer pre podne nismo kuci, a kod sveki je toplije nego kod nas u prizemlju. Ali moracemo pridvece kada kupamo decu da ukljucimo peckicu, bude bas hladno. Pogotovo kada im peremo i kosu.
< Poruku je uredio Queen Lady -- 30.9.2020 8:42:31 >
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 30.9.2020 8:44:27
|
|
|
|
Queen Lady
|
Klimu imamo u nasoj spavacoj sobi, ali nije ukljucivana sigurno dve godine, tako da bi svakako morali prvo da je servisiramo. A svakako jos malo krece grejna sezona. Mi se grejemo na pelet, pa svakako preko termostata podesavamo temperaturu.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.