Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 14.9.2020 16:07:17
|
|
|
|
mikica88
|
Moze kafa, hladan nes'
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 14.9.2020 16:31:11
|
|
|
|
branki*
|
gde ste,zene...ja u nekom haosu,protutnjao mi vikend...oba dana vodila decu na bazen,oni ,srecom,kao ja obozavaju i sunce i vodu.sto smo se suncali i kupali,to je,od danas vise ne radi.ali, smo pocrneli bas bas. u subotu bili na veceri sa drugarima nekim,vodili i decu,ja malo popila,juce do pola dana nisam bila svoja.a,plus na bazenu sa njima kuckala za skolu 300 cuda posle..danas neka sednica,dosla kuci u 3,najgore mi zbog boze mog.sredjuj,brisi,sklanjaj,sad stavila grasak da se kuva..i obecala opet da cemo ici na picu,deca i ja kod drugrice,a tako nemam kad,tj imam svasta drugo..tako obecam,a ne ide mi se. sve sam vas izvestila.
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 14.9.2020 20:43:59
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Gde si Vesi? Jel zavrsiste sa radovima? Još nešto ostalo da se sredjuje,ali mm kaže da je dosta više radova a i sve je skupo,potroši se baš para oko sredjivanja.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 14.9.2020 20:45:02
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: veselica RR Jess nudim kafu i liker od trešanja.Umesila pitu,upravo se peče.Imam ručak od juče,još krilca da ispečem i možda neki krompir. Mi žene smo šou kao imam ručak od juče ali opet mora još nešto da se doda haha Vesi Samo krilca ispekla,bez krompira 🤣🤣
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 14.9.2020 20:47:27
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Vesi, kafa moze, za liker mi je rano😘😘💕 Jess može sad alkohol 🤣🤣 Ima i orahovača i liker od malina,sve domaće,pravili mm i ja. Bili u šetnju,sad da sredim neki veš,Nina večera,S piše domaći,A na telefonu.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 14.9.2020 20:56:58
|
|
|
|
jess021
|
Daj da probam to sa orasima 😊
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 15.9.2020 7:40:35
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Skuvala sam kafu,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 15.9.2020 8:05:53
|
|
|
|
Queen Lady
|
Ja sam sad popila kafu, stigla na posao, a rado bih otisla u neku kolibu.... Mir i tisina....
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 15.9.2020 8:36:21
|
|
|
|
jess021
|
Flamingos, hvala😊
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 15.9.2020 9:49:31
|
|
|
|
mikica88
|
Kafa i za mene. Juris celo jutro.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 15.9.2020 10:44:50
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam vec popila kafu,godila mi je iako ne pijem nikad ovako rano. Kako ste djevojke
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 15.9.2020 11:25:15
|
|
|
|
jess021
|
Ja evo dosla iz Maxija, njih dve malopre doruckovale, razmisljam sta cu za rucak, klasika.
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 15.9.2020 12:06:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sinoc spremih rucak i mirna sam. Sad sam dosla sa casova. Kasnije idem opet.
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 15.9.2020 12:26:20
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,nema na čemu.❤ Emice,hvala na pitanju,dobro sam,a vi?❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 15.9.2020 13:39:31
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Zene, dobar dan. Sedam pred komp u 17h, ustajem u 22h. 🙄 Pocinje skola 👍 Raspalila tri ringle, zagrejah kucu samo tako. 😊
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 15.9.2020 14:05:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Ivanka, ja sednem pred laptop u 9 a ustanem negde između 17h i 22h danas nema ni ručka.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 15.9.2020 14:05:59
|
|
|
|
mikica88
|
Kaficaaa
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 15.9.2020 14:15:04
|
|
|
|
mikica88
|
Ivanka, da se ugrejete hladno je 😁
< Poruku je uredio mikica88 -- 15.9.2020 14:17:12 >
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 15.9.2020 14:21:33
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: veselica RR IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: veselica RR Jess nudim kafu i liker od trešanja.Umesila pitu,upravo se peče.Imam ručak od juče,još krilca da ispečem i možda neki krompir. Mi žene smo šou kao imam ručak od juče ali opet mora još nešto da se doda haha Vesi Samo krilca ispekla,bez krompira 🤣🤣 E dobro je
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 15.9.2020 15:07:27
|
|
|
|
Queen Lady
|
Mozda nije pitanje za ovu temu, ali cu svakako pitati. Ako vec ima tema, slobodno prebacite. Da li neka od vas ima usisivac karcher i kakva su vam iskustva? Pre jedno dva meseca je dolazio neki decko da drzi prezentaciju za neki usisivac koji je ujedno i preciscivac vazduha i ima jos mali milion stvari, ali je skup kao djavo. Za vreme prezentacije je pokazao kako usisvac dubinski cisti namestaj, podove, bla bla, da ne duzim ja sam se slogirala kada sam videla sta je sve usisivac izvukao i to na maloj povrsini. Nudili su nam vise mogucnosti za placanje, ali smo na kraju zbog kredita koje imamo i zbog cele situacije ove godine odlucili da ga ne kupimo. Posle toga sam malo iscitavala na netu za usisivace za dubinsko ciscenje i vidim da ovaj Karcher hvale. Pa me zanima da li ga neka koristi ili neki slican, koji stvarno moze da usisa i mrave iz zemlje ako treba
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 15.9.2020 15:39:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ivanka, ja sednem pred laptop u 9 a ustanem negde između 17h i 22h danas nema ni ručka. Odvikoh se od sedenja za kompom 👀Skoro 3 meseca pauze. Treba cuvatu gooozu 😊A ni rucak nije ispao bog zna sta 🙄
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 15.9.2020 17:13:51
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,hajd i kafu skuvaj dok rade ringle.❤Toplo je,ali ako,ne smeta mi.Volim sunce,ne volim kišu i hladnoću.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 15.9.2020 19:45:42
|
|
|
|
mikica88
|
Ivanka, kad se mora . Posao. Odmarate , hocemo li neko pice . Kvas hladan.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 15.9.2020 20:24:00
|
|
|
|
jess021
|
Lady Queen, nemam licno iskustvo, ali i ja sam cula dobre komentare. Joj sto sam nesto umorna. Ima li ovde nesto da se pregrize?
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 15.9.2020 21:42:59
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,ima u temi"Pričajmo o hrani".Nadam se da će ti se dopasti.❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.