Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 3.9.2020 10:56:51
|
|
|
|
Queen Lady
|
Ko je za kafu? Ja sam sada na pauzi. Mi juce krenuli u predskolsko, za sada nam je super... Pozdrav
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 3.9.2020 11:00:34
|
|
|
|
flamingos
|
Lady,može kafa.Bravo za predškolca.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 3.9.2020 11:33:52
|
|
|
|
mikica88
|
I od moje drugarice cerka , juce smo pile kafu.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 3.9.2020 11:37:50
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Srecno svim predskolcima 😊 Ajte na proju 😁
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 3.9.2020 11:52:06
|
|
|
|
flamingos
|
Vredna Ivanka.Hvala,hcvaa,kao da sam je jela.Mm je voli,dete i ja-ne,nas dve smo specifični sličajevi.🙄
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 4.9.2020 6:29:15
|
|
|
|
branki*
|
Masem i begam da se spremam... Imam i casove sve, a i roditeljski drzim. A posle idem kod mog deteta na roditeljski. Noge me ubijaju vise.. Po ceo dan sam na njima...Pozdrav za sve💓
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 4.9.2020 8:30:53
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Mašem i ja tebi Branki.Skuvala sam kafu,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 4.9.2020 9:21:33
|
|
|
|
Queen Lady
|
Ja se prijavljujem za jednu kaficu... Bas mi je ova nedelja bljak na poslu. Jedva cekam da se zavrsi danasnji radni dan...
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 4.9.2020 12:07:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Evo ja skuvala pa sedimo u dvoristu! Ajte i vi 😊 Isprstih Ivku u skolu u 8 pa sedoh za komp i ustadoh malopre. Suntavo mi u glavi skroz ali bar prezentacija za pon zavrsena 👍
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 4.9.2020 15:42:45
|
|
|
|
Queen Lady
|
ZeMske, ja samo da vas pozdravim. Jos malo pa zavrsavam sa poslom i odosmo u selo za vikend... Takodje i vama zelim da uzivate za vikend sa svojom decicom...
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 4.9.2020 20:27:14
|
|
|
|
flamingos
|
Lady,hvala,takođe i vama želim prijatan vikend.Daj Ivanka tu kafu od 12 h,mrtva sam umorna,i jednu kiselu sipaj,ne treba ratluk🙄
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 4.9.2020 23:02:50
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 5.9.2020 10:05:44
|
|
|
|
flamingos
|
Gde ste,mama?Hakde da pijemo kafu,druga po redu,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 5.9.2020 13:26:58
|
|
|
|
mati
|
Flam, kad pre stiže za drugu... Ja u to vreme prvu. Zavisi i od društva... Ovih dana sve u nekoj gužvi. I oko škole. Bar sam bila slobodna ove nedelje da ih vodim. Od ponedeljka u nove radne pobede... Ne ide mi se na posao. Četiri nedelje nisam radila. Može kafica sada.
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 5.9.2020 14:12:14
|
|
|
|
flamingos
|
Mati,stiže kafa.Prvu popijem da otvorim oči,zatim krenem da radim i odmah druga.Evo skuvala sam donaći sok od jabuke,puno jabuka u voćnjaku,pa da ne propadnu.Dete završava domaći.Večeras da odemo do komšinice.Sedoh da vidim šta ste pisale i odoh da nastavim gde sam stala.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 5.9.2020 16:46:27
|
|
|
|
doramar11
|
I ja nudim kafu uz domaci sladoled :)
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 5.9.2020 17:33:06
|
|
|
|
flamingos
|
Doramar,hvala.Od mene stižu palačinke,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 7:55:38
|
|
|
|
jess021
|
Jutro, ko je za kafu? Evo ja cu da kuvam
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 8:18:04
|
|
|
|
branki*
|
Moze meni kafa,draga jess. Ja pijem i pravim punjene paprike.pisah u temi.rwsila konacno strudlu sa makom da napravim,otkad se kanim i sve me mrzi.Juce bili na jezeru...isla bih i danas,ali ako odem,onda opet nema nista da sredim stan,a sutra mi je haos dan..i imam i neke planove da pisem...i drugarici poklon da kupim..sve sam vam izreferisala😁
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 8:24:41
|
|
|
|
jess021
|
Ja obozavam strudlu sa makom, ali onu prhku, a ne od dizanog testa, nisam ni pravila ni jela sto godina. Branki, izvoli kafu ☕☕☕
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 8:35:38
|
|
|
|
branki*
|
Ja samo ti od dizanog testa znam,tu prhku ne zbam ni da li sam jela.videcu na netu.meni deca bas vole.
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 8:36:54
|
|
|
|
jess021
|
Ja ne volim kad ima puno testa
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 8:39:40
|
|
|
|
jess021
|
Evo ovako da izgleda
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 9:15:20
|
|
|
|
mikica88
|
Dobro jutro. Mogla bih i strudlu i caj.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 9:39:13
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro,meni samo kafa.Rano mi je za štrudlu.Verujem da je predivna.Bravo za tebe.👍Pozdrav svima.❤
|
|
|
Anketa
Moreeee....Figaro88Gde otici sa trogodisnjim detetom?Sutomore (
38%)

Becici (
53%)

Budva (
9%)
Ukupan broj glasova: 92Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!