Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 14:40:19
|
|
|
|
mikica88
|
Lumun-nana sa kockicama leda za mene.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 14:54:19
|
|
|
|
jess021
|
Ja cu coca colu, koju retko pijem, ali sad bi mi bas prijala
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 16:12:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Evo mene... Prva tura ajvara gotova... Plus torta sto je mm trazio za poso. Ja tortu, sveki rucak. Pa udruzismo trpezu 😊 Burlja mi po stomaku, bice veselo u wc-u 😂😂😂 Odo da odmorim malo pa jos koji out da privezbam prezentaciju za sutra.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 16:33:55
|
|
|
|
flamingos
|
Daj malo ajvara,Ivanka.Meni sipajte kiselu vodu.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 16:38:40
|
|
|
|
mikica88
|
Moze sve. Brckala sam noge sad da smazem kolac , tj krofnu. Prava sam debelica.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 16:40:05
|
|
|
|
jess021
|
I ja bih nesto slatko😁
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 16:59:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Evo plazma torta 😊
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 17:02:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj daj parcekanju Ivanka ☺️
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 17:08:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam pravila Ciz cake danas, imamo goste. Sanjice gde si? Hajde Ciz nudim 🎂
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 17:30:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jao mama jo, ciz. Sad ce i moj rođendan, pa cu morati da napravim. Moram da smislim jos neku, jer kad dodju moji to nam bude svima malo
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 17:44:48
|
|
|
|
jess021
|
Sve moze, sve volim😁
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 17:51:27
|
|
|
|
mikica88
|
Cizkejk volim , bas mi je super u svim ukusima, bilo vocnim ili cokoladnim.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 20:04:18
|
|
|
|
jess021
|
E zasladila sam se ali za stvarno, popila i jedno limun pivo. Na rodjusu je bila Reforma torta, bas je bila lepa.
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 7.9.2020 6:02:10
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro,buđenje,spremna je kafa,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 7.9.2020 6:15:26
|
|
|
|
branki*
|
Dobro jutro...ne mogu da verujem da su diskvalifikovali Novaka Dj juce.bas sm se iznervirala.citam jutros u kuriru.kao da je namerno to uradio.
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 7.9.2020 7:47:50
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! Branki, vidi se iz aviona da nije namerno, ali jedva su docekali... Ko kuva kafu?
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 7.9.2020 7:57:15
|
|
|
|
mikica88
|
E bas i ja to pricitala. Kreteni.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 7.9.2020 9:01:57
|
|
|
|
mikica88
|
Mogla bih jedan caj ili smuti.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 7.9.2020 9:10:47
|
|
|
|
jess021
|
Ajde Mikice napravi neki smuti😀
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 7.9.2020 9:12:36
|
|
|
|
mikica88
|
Cekam muzica, on to bolje. Ima na Adi lik sto pravi smuti, odlican. Na ulazu samom mali ananas smuti i veliki cika, sto kaze m9ja sestricina.
< Poruku je uredio mikica88 -- 7.9.2020 9:13:05 >
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 7.9.2020 13:58:50
|
|
|
|
mikica88
|
Sad bi mogla jedan nes sa puno mleka.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 7.9.2020 14:47:43
|
|
|
|
branki*
|
Sta radite? Ja stigla sa posla i odmah i petoj brzini kao uvek..rucak,sredjuj..idem posle do banke kad mm uzme ceru,pa da vratim neki dug i kupim nesto..on ce na rucak sa kolegama,deca i ja sami celo popodne.
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 7.9.2020 14:51:01
|
|
|
|
Milena18
|
Ja pijem čaj, što retko kad radim, ali sad mi nešto prija. Ispao mi deo plombe, zakazala kod zubara tek za četvrtak.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 7.9.2020 15:19:23
|
|
|
|
jess021
|
Ja cu kiselu
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 7.9.2020 16:24:19
|
|
|
|
flamingos
|
Evo ja služim šta ko pije,uz to i kafa.Sedoh da popijem kafu,dete napisalo domaći i spakovala ranac za sutra,pa kasnije da prošetamo.Lepo je vreme.Pozdrav svima.❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?