Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 14:40:19
|
|
|
|
mikica88
|
Lumun-nana sa kockicama leda za mene.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 14:54:19
|
|
|
|
jess021
|
Ja cu coca colu, koju retko pijem, ali sad bi mi bas prijala
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 16:12:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Evo mene... Prva tura ajvara gotova... Plus torta sto je mm trazio za poso. Ja tortu, sveki rucak. Pa udruzismo trpezu 😊 Burlja mi po stomaku, bice veselo u wc-u 😂😂😂 Odo da odmorim malo pa jos koji out da privezbam prezentaciju za sutra.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 16:33:55
|
|
|
|
flamingos
|
Daj malo ajvara,Ivanka.Meni sipajte kiselu vodu.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 16:38:40
|
|
|
|
mikica88
|
Moze sve. Brckala sam noge sad da smazem kolac , tj krofnu. Prava sam debelica.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 16:40:05
|
|
|
|
jess021
|
I ja bih nesto slatko😁
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 16:59:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Evo plazma torta 😊
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 17:02:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj daj parcekanju Ivanka ☺️
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 17:08:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam pravila Ciz cake danas, imamo goste. Sanjice gde si? Hajde Ciz nudim 🎂
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 17:30:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jao mama jo, ciz. Sad ce i moj rođendan, pa cu morati da napravim. Moram da smislim jos neku, jer kad dodju moji to nam bude svima malo
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 17:44:48
|
|
|
|
jess021
|
Sve moze, sve volim😁
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 17:51:27
|
|
|
|
mikica88
|
Cizkejk volim , bas mi je super u svim ukusima, bilo vocnim ili cokoladnim.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 6.9.2020 20:04:18
|
|
|
|
jess021
|
E zasladila sam se ali za stvarno, popila i jedno limun pivo. Na rodjusu je bila Reforma torta, bas je bila lepa.
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 7.9.2020 6:02:10
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro,buđenje,spremna je kafa,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 7.9.2020 6:15:26
|
|
|
|
branki*
|
Dobro jutro...ne mogu da verujem da su diskvalifikovali Novaka Dj juce.bas sm se iznervirala.citam jutros u kuriru.kao da je namerno to uradio.
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 7.9.2020 7:47:50
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! Branki, vidi se iz aviona da nije namerno, ali jedva su docekali... Ko kuva kafu?
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 7.9.2020 7:57:15
|
|
|
|
mikica88
|
E bas i ja to pricitala. Kreteni.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 7.9.2020 9:01:57
|
|
|
|
mikica88
|
Mogla bih jedan caj ili smuti.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 7.9.2020 9:10:47
|
|
|
|
jess021
|
Ajde Mikice napravi neki smuti😀
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 7.9.2020 9:12:36
|
|
|
|
mikica88
|
Cekam muzica, on to bolje. Ima na Adi lik sto pravi smuti, odlican. Na ulazu samom mali ananas smuti i veliki cika, sto kaze m9ja sestricina.
< Poruku je uredio mikica88 -- 7.9.2020 9:13:05 >
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 7.9.2020 13:58:50
|
|
|
|
mikica88
|
Sad bi mogla jedan nes sa puno mleka.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 7.9.2020 14:47:43
|
|
|
|
branki*
|
Sta radite? Ja stigla sa posla i odmah i petoj brzini kao uvek..rucak,sredjuj..idem posle do banke kad mm uzme ceru,pa da vratim neki dug i kupim nesto..on ce na rucak sa kolegama,deca i ja sami celo popodne.
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 7.9.2020 14:51:01
|
|
|
|
Milena18
|
Ja pijem čaj, što retko kad radim, ali sad mi nešto prija. Ispao mi deo plombe, zakazala kod zubara tek za četvrtak.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 7.9.2020 15:19:23
|
|
|
|
jess021
|
Ja cu kiselu
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 7.9.2020 16:24:19
|
|
|
|
flamingos
|
Evo ja služim šta ko pije,uz to i kafa.Sedoh da popijem kafu,dete napisalo domaći i spakovala ranac za sutra,pa kasnije da prošetamo.Lepo je vreme.Pozdrav svima.❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.