Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.10.2009 16:05:51
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ma ja se jos malo nadam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.10.2009 16:58:13
|
|
|
|
melania
|
Evo ovako Suncice stoje stvari.Bas sam danas razgovarala sa drugaricom koja je dobila sina i o kojoj sam ti pricala.Lepo sam joj sve objasnila sve detalje koje sam zakljucila iz tvojih poruka.Znaci u pocetku mi uopste nije verovala,u fazonu sta to ona ceka i to sa doktorom deseti dan.Ne zelim da budem gruba prema tebi ali reci cu ti sta mi mislimo,a to je da ta tvoja drugarica nije bas bila iskrena prema tebi ili nesto mnogo gore!!!Ja zaista ne zelim da te nerviram ali meni je tu puno nelogicnosti,pa zamisli dete ti dobije temperaturu,place,gori a ti kazes steta sto je bolesno,meni je to taj rad otprilike.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.10.2009 17:35:03
|
|
|
|
Verus
|
IZVORNA PORUKA: melania Verus.Jutros ustajem po svoju terapiju kad vidim da si promenila naziv,e ovo je druga prica
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.10.2009 20:06:37
|
|
|
|
melania
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR IZVORNA PORUKA: melania Verus.Jutros ustajem po svoju terapiju kad vidim da si promenila naziv,e ovo je druga prica
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.10.2009 20:15:49
|
|
|
|
Suncicabg
|
Melania, ja sam vam prenela ono sto ja znam, i realno i meni je nelogicno i neodgovorno takvo ponasanje! Dala sam sve od sebe da je nateram da ide, ali sta ja mogu kad ona nece! Naravno da postoji i varijanta da ja ne znam sve! Tebi i ostalim devojkama, hvala u svakom slucaju
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.10.2009 20:18:17
|
|
|
|
vodolija 82
|
Suncice,sta bi na kraju je li se javljala tvoja drugarica,jel'prestalo krvarenje?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.10.2009 20:20:26
|
|
|
|
Suncicabg
|
Jutros smo se cule, vadila je krv danas, rezultari ujutru! Da, krvarila je i danas.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.10.2009 20:38:19
|
|
|
|
vodolija 82
|
uh,to krvarenje mi se uopste ne svidja,mada moze i pored toga da uspe,drzim joj palceve
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.10.2009 14:07:20
|
|
|
|
melania
|
Suncice nema te da nam javis sta se desilo sa tvojom drugaricom?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.10.2009 16:09:27
|
|
|
|
Suncicabg
|
Malo pre mi se javila! Beta joj je 2,6, krvarenje se smanjilo. Dr je rekla da nastavi sa terapijom (progesteron). Nisam ja znala, ali ona je to uzimala svo vreme. Zar beta ne treba da bude preko 5 kad je trudnoca u pitanju? Zasto da nastavlja sa terapijom
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.10.2009 16:15:49
|
|
|
|
vodolija 82
|
Suncice treba biti preko 5,a ne znam zasto joj je rekla da nastavi uzimati terapiju,obicno kad je beta tako mala prekidaju
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.10.2009 16:19:50
|
|
|
|
Suncicabg
|
Malo mi je glupo da je ispitujem, ipak joj je tesko sve ovo!
< Poruku je uredio Suncicabg -- 6.10.2009 16:20:30 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.10.2009 18:44:44
|
|
|
|
melania
|
Bas mi je zao zbog tvoje drugarice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.10.2009 19:34:47
|
|
|
|
Suncicabg
|
Hvala vam u svakom slucaju
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.10.2009 20:24:49
|
|
|
|
melania
|
Lence vidi za onaj sajt sto si spomenula u vezi vto sa zamrznutim,please
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.10.2009 21:05:35
|
|
|
|
lence
|
Izvini, sad cu da pretrazim onaj sajt, ogroman je (britanski FF). Nadam se da dobro baratas engleskim, ako ti treba pomoc javi mi. Oni to zovu FET (frozen embrio transfer), a eskimi su frosties. BFN znaci big fat negative, a BFP = . Htela sam ti to poslati e-mejlom ali skrivas detalje na svom profilu. Sad cu da potrazim i pokusat cu nakaciti ovde.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.10.2009 22:09:59
|
|
|
|
melania
|
Hvala draga,bas si srce
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.10.2009 23:21:01
|
|
|
|
lence
|
Melania, nadam se da ce ti one doneti jos vise pouzdanja u metod. Suncice, bas mi krivo za tvoju drugaricu. Mi na RR imamo srece da se ovde mozemo osloniti jedna na drugu. A da ne spominjem strucne savete!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.10.2009 23:23:46
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ma ja vise nista ne razumem Nastavlja terapiju, a beta mala...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.10.2009 23:33:58
|
|
|
|
lence
|
Mozda njoj lekarka malo maze oci. A mozda se ne smes naglo skinuti s terapije, vec samo postepeno? Nemam s tim iskustva. Njen zivot i njena odluka. Ti si se bas raspitala i pokusala da joj pomognes, nemoj sebe nista da krivis, srecna je sto ima takvu drugaricu. Nagovori je da nam se ovde pridruzi, mnogo je lakse prolaziti kroz sve sa ljudima koji imaju slicne probleme. Odoh da spavam, ne postize se ovakva lepota uz nesanicu!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 7.10.2009 8:54:20
|
|
|
|
Suncicabg
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 7.10.2009 12:54:26
|
|
|
|
melania
|
Znasi nasa Lence je narcis,ako tako treba.Zene gde ste pobegle jer neka nesto muti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 7.10.2009 18:39:45
|
|
|
|
melania
|
Sutra opet idem na ultrazvuk i ako Bog da jos malo po moju .Sitno brojim,jos samo par dana
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 7.10.2009 19:32:08
|
|
|
|
marijaci
|
jao zene evo mene.......malo da vas zarazim.... taman je sve krenulo kako treba.... kad danas dobijem rezultate briseva.....a ono bakterija koliko hocete..ako nekom treba SLOBODNO SE JAVITE...... uzas......ako neko ima neko resenj enek pomogne hlamidija...mikoplazma......ureoplazma...... muz tek treba sutra da radi..... a prosle godine smo oboje radili i nismo nista imali......uzas.... upomoc!!!!!! a sad cu da se vratim da procitam postove nove....... nadam se da ima lepih vesti
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - ovulacijski testoviKako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?