|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja
5.10.2009 16:05:51   
Suncicabg
Ma ja se jos malo nadam  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 851
5.10.2009 16:58:13   
melania
Evo ovako Suncice stoje stvari.Bas sam danas razgovarala sa drugaricom koja je dobila sina i o kojoj sam ti pricala.Lepo sam joj sve objasnila sve detalje koje sam zakljucila iz tvojih poruka.Znaci u pocetku mi uopste nije verovala,u fazonu sta to ona ceka i to sa doktorom deseti dan.Ne zelim da budem gruba prema tebi ali reci cu ti sta mi mislimo,a to je da ta tvoja drugarica nije bas bila iskrena prema tebi ili nesto mnogo gore!!!Ja zaista ne zelim da te nerviram ali meni je tu puno nelogicnosti,pa zamisli dete ti dobije temperaturu,place,gori a ti kazes steta sto je bolesno,meni je to taj rad otprilike.

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 852
5.10.2009 17:35:03   
Verus
user posted image
IZVORNA PORUKA: melania

user posted image Verus.Jutros ustajem po svoju terapiju kad vidim da si promenila naziv,e ovo je druga pricauser posted image

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 853
5.10.2009 20:06:37   
melania

IZVORNA PORUKA: Verus RR

user posted image
IZVORNA PORUKA: melania

user posted image Verus.Jutros ustajem po svoju terapiju kad vidim da si promenila naziv,e ovo je druga pricauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 854
5.10.2009 20:15:49   
Suncicabg
Melania, ja sam vam prenela ono sto ja znam, i realno i meni je nelogicno i neodgovorno takvo ponasanje! Dala sam sve od sebe da je nateram da ide, ali  sta ja  mogu kad ona nece! Naravno da postoji i varijanta da ja ne znam sve! Tebi i ostalim devojkama, hvala u svakom slucajuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 855
5.10.2009 20:18:17   
vodolija 82
Suncice,sta bi na kraju je li se javljala tvoja drugarica,jel'prestalo krvarenje?

Teskoce i borbe koje imamo danas,nisu nista drugo,nego cijena koju moramo da platimo za pobjede koje nas cekaju sutra...

Direktna veza do poruke: 856
5.10.2009 20:20:26   
Suncicabg
Jutros smo se cule, vadila je krv danas, rezultari ujutru! Da, krvarila je i danas.

(odgovor članu vodolija 82)
Direktna veza do poruke: 857
5.10.2009 20:38:19   
vodolija 82
uh,to krvarenje mi se uopste ne svidja,mada moze i pored toga da uspe,drzim joj palceveuser posted image

Teskoce i borbe koje imamo danas,nisu nista drugo,nego cijena koju moramo da platimo za pobjede koje nas cekaju sutra...

Direktna veza do poruke: 858
6.10.2009 14:07:20   
melania
Suncice nema te da nam javis sta se desilo sa tvojom drugaricom?

Direktna veza do poruke: 859
6.10.2009 16:09:27   
Suncicabg
Malo pre mi se javila! Beta joj je 2,6, krvarenje se smanjilo. Dr je rekla da nastavi sa terapijom (progesteron). Nisam ja znala, ali ona je to uzimala svo vreme. Zar beta ne treba da bude preko 5 kad je trudnoca u pitanju? user posted image Zasto da nastavlja sa terapijom user posted image

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 860
6.10.2009 16:15:49   
vodolija 82
Suncice treba biti preko 5,a ne znam zasto joj je rekla da nastavi uzimati terapiju,obicno kad je beta tako mala prekidajuuser posted image

Direktna veza do poruke: 861
6.10.2009 16:19:50   
Suncicabg
user posted image  Malo mi je glupo da je ispitujem, ipak joj je tesko sve ovo!

< Poruku je uredio Suncicabg -- 6.10.2009 16:20:30 >

(odgovor članu vodolija 82)
Direktna veza do poruke: 862
6.10.2009 18:44:44   
melania
Bas mi je zao zbog tvoje drugariceuser posted image

Direktna veza do poruke: 863
6.10.2009 19:34:47   
Suncicabg
Hvala vam u svakom slucaju user posted image

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 864
6.10.2009 20:24:49   
melania
Lence vidi za onaj sajt sto si spomenula u vezi vto sa zamrznutim,pleaseuser posted image

Direktna veza do poruke: 865
6.10.2009 21:05:35   
lence
Izvini, sad cu da pretrazim onaj sajt, ogroman je (britanski FF). Nadam se da dobro baratas engleskim, ako ti treba pomoc javi mi. Oni to zovu FET (frozen embrio transfer), a eskimi su frosties. BFN znaci big fat negative, a BFP = user posted image . Htela sam ti to poslati e-mejlom ali skrivas detalje na svom profilu. Sad cu da potrazim i pokusat cu nakaciti ovde.

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 866
6.10.2009 21:10:40   
lence
Evo sam pronasla:
http://www.fertilityfriends.co.uk/forum/index.php?topic=204527.0

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 867
6.10.2009 22:09:59   
melania
Hvala draga,bas si srceuser posted image

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 868
6.10.2009 23:21:01   
lence
Melania, nadam se da ce ti one doneti jos vise pouzdanja u metod.
Suncice, bas mi krivo za tvoju drugaricu. Mi na RR imamo srece da se ovde mozemo osloniti jedna na drugu. A da ne spominjem strucne savete! user posted image

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 869
6.10.2009 23:23:46   
Suncicabg
Ma ja vise nista ne razumemuser posted image Nastavlja terapiju, a beta mala...

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 870
6.10.2009 23:33:58   
lence
Mozda njoj lekarka malo maze oci. A mozda se ne smes naglo skinuti s terapije, vec samo postepeno? Nemam s tim iskustva. Njen zivot i njena odluka. Ti si se bas raspitala i pokusala da joj pomognes, nemoj sebe nista da krivis, srecna je sto ima takvu drugaricu.
Nagovori je da nam se ovde pridruzi, mnogo je lakse prolaziti kroz sve sa ljudima koji imaju slicne probleme.
Odoh da spavam, ne postize se ovakva lepota uz nesanicu! user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 871
7.10.2009 8:54:20   
Suncicabg
user posted image

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 872
7.10.2009 12:54:26   
melania
Znasi nasa Lence je narcis,ako tako treba.Zene gde ste pobegle jer neka nesto mutiuser posted image

Direktna veza do poruke: 873
7.10.2009 18:39:45   
melania
Sutra opet idem na ultrazvuk i ako Bog da jos malo po moju user posted image .Sitno brojim,jos samo par danauser posted image

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 874
7.10.2009 19:32:08   
marijaci
jao zene evo mene.......malo da vas zarazim....
taman je sve krenulo kako treba....
kad danas dobijem rezultate briseva.....a ono bakterija koliko hocete..ako nekom treba SLOBODNO SE JAVITE......
uzas......ako neko ima neko resenj enek pomogne
hlamidija...mikoplazma......ureoplazma......
muz tek treba sutra da radi.....
a prosle godine smo oboje radili i nismo nista imali......uzas....
upomoc!!!!!!
a sad cu da se vratim da procitam postove nove.......
nadam se da ima lepih vesti

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here