|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja
4.10.2009 22:45:36   
melania
Laku noc draga idem i ja na spavanje,koji sam fanatik pa oko svega mozgam,strasnouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 826
4.10.2009 22:46:47   
Anoniman
Ah to je tako. Neke teme nas prosto pogađaju lično... user posted image

(odgovor članu melania)
  Direktna veza do poruke: 827
4.10.2009 22:48:59   
dunja RR
laku noc melani, odo' i ja na spavanjac uzasno mi je spor internet...

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 828
4.10.2009 22:50:34   
melania
Dunja ne odlazi se kod lekara zbog bhcg,to se radi koliko znam u labar,ma nije ni bitno.Zasto bi doktor radio tu analizu pobogu,pa to niko ne radi?Laku noc,tek ces mnoge stvari nauciti.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 829
5.10.2009 10:08:43   
Suncicabg
Sad ste i mene zbunile user posted image ! Rekla je da ide kod doktora i da ce vaditi krv! Trebalo bi popodne da zna rezultate! Cekam i brinem!

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 830
5.10.2009 11:52:02   
melania
Javi nam obavezno!

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 831
5.10.2009 12:00:41   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: melania

Dunja ne odlazi se kod lekara zbog bhcg,to se radi koliko znam u labar,ma nije ni bitno.Zasto bi doktor radio tu analizu pobogu,pa to niko ne radi?Laku noc,tek ces mnoge stvari nauciti.

ma znam melani nego kazem da je mozda pod tom " kontrolom'"podrazumevala bhcg, to sam mislila ....znam da se krv vadi u laboratoriji ...

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 832
5.10.2009 12:05:03   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Sad ste i mene zbunile user posted image ! Rekla je da ide kod doktora i da ce vaditi krv! Trebalo bi popodne da zna rezultate! Cekam i brinem!

pa da to i kazem mozda ona pod kontrolom-podrazumeva vadjenje krvi, bhcg...i onda sa rezultatima ide kod doktora....

znam gde se radi bchg....pa cak mislim da ne postoji nijedna devojka na forumu posle, ovoliko ispricanih prica koja to ne znauser posted image ....ali nema veza melani nisi me razumela sta sam htela da kazem, mozda nisam dobro objasnila, a juce mi je bio katastrofa spor internet....

< Poruku je uredio dunja -- 5.10.2009 12:08:29 >

Direktna veza do poruke: 833
5.10.2009 12:46:40   
melania
Dobro nismo se razumele,meni nije bio potreban doktor da mi razjasni bhcg,mislim da to znaju i ptice na grani koje su mu vrednosti,ali dobro.Bitno je da vesti budu dobre i nista vise.user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 834
5.10.2009 13:43:06   
Suncicabg
Nisam ja dobro shvatila! Ne ide kod doktora, vadila je krv danas rezultati sutra! Ne znam kad ce da se vidi sa druser posted image  a i krvari i danas, tako da...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 835
5.10.2009 13:46:27   
dunja RR

Nisam ja dobro shvatila! Ne ide kod doktora, vadila je krv danas rezultati sutra! Ne znam kad ce da se vidi sa druser posted image  a i krvari i danas, tako da...user posted image user posted image user posted image

jel vadila krv, sta kaze, kolika je bhcg?

Direktna veza do poruke: 836
5.10.2009 13:47:05   
dunja RR

izvini, tek sada obratih paznju da su rezultati sutra..

Direktna veza do poruke: 837
5.10.2009 13:47:17   
Anoniman
Izvini, Suncice, ali ja stvarno ne mogu da je shvatim, ina se igra stvarima koje nisu za igru user posted image

Direktna veza do poruke: 838
5.10.2009 13:48:04   
Suncicabg
Sutra rezultati! Molimo se, ali kaze da je isto kao kad dobijeuser posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 839
5.10.2009 13:50:14   
Anoniman
Pa do sutra kada joj stignu rezultati, beta više neće biti tolika kolika je sada, jer ona mirno sedi kod kuće i krvari, umesto da ode lekaru i primi Progesteron! Zaista ne razumem, i užasno mi je žao!

Direktna veza do poruke: 840
5.10.2009 13:51:44   
Anoniman
Potpisujem Tashu. Zao mi je, ali mi ona zaista nije jasna user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 841
5.10.2009 13:54:17   
Suncicabg
Ona je u fazonu....nije uspelo! Nikako ne mogu da je urazumim! Zao mi je!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 842
5.10.2009 13:57:42   
Anoniman
Pitaj je kako će se osećati kada iskrvari i kada zaista već bude neuspelo, a na rezultatima bete bude pisalo da je bilo trudnoće... ?!

Direktna veza do poruke: 843
5.10.2009 14:06:35   
lence
Stvarno, ja da prodjem svo to mucenje sa stimulacijom i transferom, pa za slamcicu bih se hvatala da spasim trudnocu ... Mora ona da ima embriona na bacanje!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 844
5.10.2009 15:08:11   
melania
Izvinite ali ja kad procitam ovako nesto nije mi dobro,znaci ne mogu da verujem da ona ceka sutra.Bas sam bez rec,ne mogu da verujem.Meni ta cura nikako nije jasna!!!user posted image

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 845
5.10.2009 15:33:49   
lence
Samo da ti javim melania, sinoc nabasah na neki sajt gde su nekoliko zena pisale o tom kako su nakon neuspele prve VTO ostale trudne pri drugoj koristeci eskimcice sto su ih onomade zaledile. Ne mogu sad to da nakacim, zurim na posao.

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 846
5.10.2009 15:52:01   
Suncicabg
Ma nikako s njom da se cujem natenane. Ima neki dogovor sa lekarom ,verovatno, mislim da ce nam se uskoro pridruziti, pa ce lepo objasniti!

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 847
5.10.2009 15:54:43   
Anoniman
Joj Suncice, ne verujem da su se dogovorili da će ona da krvari 10ti dan, to je prosto vanredno stanje, a vanredno stanje zahteva vanredne pozive i odlaske lekaru, mimo dogovora. user posted image

Direktna veza do poruke: 848
5.10.2009 15:58:47   
Suncicabg
Tasha, ja sve mislim kao i ti,ali sta da radim, sve sam probala! Mozda sam i preterala u mesanju u njenu privatnu stvar!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 849
5.10.2009 16:00:38   
Anoniman
Ma kontam ja tebe. user posted image

Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here