Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.10.2009 22:45:36
|
|
|
|
melania
|
Laku noc draga idem i ja na spavanje,koji sam fanatik pa oko svega mozgam,strasno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.10.2009 22:46:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Ah to je tako. Neke teme nas prosto pogađaju lično...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.10.2009 22:48:59
|
|
|
|
dunja RR
|
laku noc melani, odo' i ja na spavanjac uzasno mi je spor internet...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.10.2009 22:50:34
|
|
|
|
melania
|
Dunja ne odlazi se kod lekara zbog bhcg,to se radi koliko znam u labar,ma nije ni bitno.Zasto bi doktor radio tu analizu pobogu,pa to niko ne radi?Laku noc,tek ces mnoge stvari nauciti.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.10.2009 10:08:43
|
|
|
|
Suncicabg
|
Sad ste i mene zbunile ! Rekla je da ide kod doktora i da ce vaditi krv! Trebalo bi popodne da zna rezultate! Cekam i brinem!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.10.2009 11:52:02
|
|
|
|
melania
|
Javi nam obavezno!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.10.2009 12:00:41
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: melania Dunja ne odlazi se kod lekara zbog bhcg,to se radi koliko znam u labar,ma nije ni bitno.Zasto bi doktor radio tu analizu pobogu,pa to niko ne radi?Laku noc,tek ces mnoge stvari nauciti. ma znam melani nego kazem da je mozda pod tom " kontrolom'"podrazumevala bhcg, to sam mislila ....znam da se krv vadi u laboratoriji ...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.10.2009 12:05:03
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Sad ste i mene zbunile ! Rekla je da ide kod doktora i da ce vaditi krv! Trebalo bi popodne da zna rezultate! Cekam i brinem! pa da to i kazem mozda ona pod kontrolom-podrazumeva vadjenje krvi, bhcg...i onda sa rezultatima ide kod doktora.... znam gde se radi bchg....pa cak mislim da ne postoji nijedna devojka na forumu posle, ovoliko ispricanih prica koja to ne zna ....ali nema veza melani nisi me razumela sta sam htela da kazem, mozda nisam dobro objasnila, a juce mi je bio katastrofa spor internet....
< Poruku je uredio dunja -- 5.10.2009 12:08:29 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.10.2009 12:46:40
|
|
|
|
melania
|
Dobro nismo se razumele,meni nije bio potreban doktor da mi razjasni bhcg,mislim da to znaju i ptice na grani koje su mu vrednosti,ali dobro.Bitno je da vesti budu dobre i nista vise.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.10.2009 13:43:06
|
|
|
|
Suncicabg
|
Nisam ja dobro shvatila! Ne ide kod doktora, vadila je krv danas rezultati sutra! Ne znam kad ce da se vidi sa dr a i krvari i danas, tako da...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.10.2009 13:46:27
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Nisam ja dobro shvatila! Ne ide kod doktora, vadila je krv danas rezultati sutra! Ne znam kad ce da se vidi sa dr a i krvari i danas, tako da... jel vadila krv, sta kaze, kolika je bhcg?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.10.2009 13:47:05
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Nisam ja dobro shvatila! Ne ide kod doktora, vadila je krv danas rezultati sutra! Ne znam kad ce da se vidi sa dr a i krvari i danas, tako da... izvini, tek sada obratih paznju da su rezultati sutra..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.10.2009 13:47:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Izvini, Suncice, ali ja stvarno ne mogu da je shvatim, ina se igra stvarima koje nisu za igru
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.10.2009 13:48:04
|
|
|
|
Suncicabg
|
Sutra rezultati! Molimo se, ali kaze da je isto kao kad dobije
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.10.2009 13:50:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa do sutra kada joj stignu rezultati, beta više neće biti tolika kolika je sada, jer ona mirno sedi kod kuće i krvari, umesto da ode lekaru i primi Progesteron! Zaista ne razumem, i užasno mi je žao!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.10.2009 13:51:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Potpisujem Tashu. Zao mi je, ali mi ona zaista nije jasna
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.10.2009 13:54:17
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ona je u fazonu....nije uspelo! Nikako ne mogu da je urazumim! Zao mi je!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.10.2009 13:57:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Pitaj je kako će se osećati kada iskrvari i kada zaista već bude neuspelo, a na rezultatima bete bude pisalo da je bilo trudnoće... ?!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.10.2009 14:06:35
|
|
|
|
lence
|
Stvarno, ja da prodjem svo to mucenje sa stimulacijom i transferom, pa za slamcicu bih se hvatala da spasim trudnocu ... Mora ona da ima embriona na bacanje!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.10.2009 15:08:11
|
|
|
|
melania
|
Izvinite ali ja kad procitam ovako nesto nije mi dobro,znaci ne mogu da verujem da ona ceka sutra.Bas sam bez rec,ne mogu da verujem.Meni ta cura nikako nije jasna!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.10.2009 15:33:49
|
|
|
|
lence
|
Samo da ti javim melania, sinoc nabasah na neki sajt gde su nekoliko zena pisale o tom kako su nakon neuspele prve VTO ostale trudne pri drugoj koristeci eskimcice sto su ih onomade zaledile. Ne mogu sad to da nakacim, zurim na posao.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.10.2009 15:52:01
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ma nikako s njom da se cujem natenane. Ima neki dogovor sa lekarom ,verovatno, mislim da ce nam se uskoro pridruziti, pa ce lepo objasniti!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.10.2009 15:54:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj Suncice, ne verujem da su se dogovorili da će ona da krvari 10ti dan, to je prosto vanredno stanje, a vanredno stanje zahteva vanredne pozive i odlaske lekaru, mimo dogovora.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.10.2009 15:58:47
|
|
|
|
Suncicabg
|
Tasha, ja sve mislim kao i ti,ali sta da radim, sve sam probala! Mozda sam i preterala u mesanju u njenu privatnu stvar!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.10.2009 16:00:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma kontam ja tebe.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?