|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja
7.10.2009 20:22:41   
melania
Pa koju bakteriju imas?Za takve bakterije koje si navela treba lecenje pod nadzorom doktora jer one izazivaju sterilitet,te bakterije nisu ni malo naivne!!!

(odgovor članu marijaci)
Direktna veza do poruke: 876
7.10.2009 20:58:30   
lence
IZVORNA PORUKA: melania

Sutra opet idem na ultrazvuk i ako Bog da jos malo po moju user posted image .Sitno brojim,jos samo par danauser posted image

Joj, i ja sam pocela da brojim dane za tebe. Pretpostavljam da ti sada mere debljinu endometrija? Koliko eskimcica planiras da udomis? Da li si odgonetnula ista sa onog sajta?

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 877
7.10.2009 21:02:05   
lence
marijaci, bas mi zao zbog tvojih testova. Ali u pravu je melania, hitno po lekove da ti te bakterije ne ostave posledice. I savetujem ti jogurt da jedes svakog dana, da ti zeludac i jetra ne nadrljaju.

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 878
7.10.2009 22:46:08   
melania
Pa imam sest eskima,sve zavisi od odmrzavanja.Sutra cemo se verovatno dogovoriti,znas da 50%embriona prezivi odmrzavanje.Kaze mi muz ako su na tebe svi ce uspeti.Bice kako Bog zeli i nikako drugacije.Sutra imam zakazano u pola osam ultrazvuk uvece,bas im je guzva.

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 879
8.10.2009 9:38:54   
Suncicabg
Sad sam se cula sa drugaricom! Nastavila je sa terapijom (progesteron). Kolika je beta kad nisi trudan? Njoj je 2,6 bila u ponedeljak, i ja nesto mislim mozda jos poraste, jer joj je dr rekla da opet vadi krv! Ima li mesta nadi, sta mislite?user posted image  

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 880
8.10.2009 9:42:05   
Anoniman
Imaju napisane relevantne vrednosti u temi Beta Hcg. Idem i ja da virim, jer ni ja ne znam, hajde i ti.

(odgovor članu Suncicabg)
  Direktna veza do poruke: 881
8.10.2009 9:45:06   
Anoniman
Čini se da mora biti min 5, ali njoj su radili 10 dana nakon oplodnje, što ne znam kako ima smisla, tablica uopšte ne pokazuje tako rane vrednosti.

Vidi:

- Tjedan nakon prvog dana posljednje menstruacije: 3
Količina HCG-a (mIU/ml) 5 -50

- Dani nakon ovulacije: 14
Prosečne vrijednosti HCG-a (mIU/ml) 48
Granične vrijednosti HCG-a (mIU/ml) 17-119

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 882
8.10.2009 9:45:11   
mihi
Od 0 do 5. Verovatno nije trudna. Kad je trudnoca i najranija skoci na 150 ili 200.

Direktna veza do poruke: 883
8.10.2009 9:50:11   
Suncicabg
Ma zbunjuje me ta dr sa nastavkom terapije user posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 884
8.10.2009 9:58:13   
melania
Nisi znala ni prvi put pravu istinu,ja neverujem da bi ijedan doktor sa tako niskom vrednoscu nastavio sa terapijom.Za to ti ne treba fakultet!!!

Direktna veza do poruke: 885
8.10.2009 10:04:28   
Suncicabg
user posted image  ok

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 886
8.10.2009 10:39:31   
melania
Izvini Suncice ako ti delujem grubo,ja uvek kazem ono sta mislim i po svaku cenu.Muz me cesto kritikuje zbog toga ali sta cu takva sam nazalost.Znala sam da ona muti sa istinom od samog starta,provalila si to sigurno po postovima.Ne mozes pomoci ljudima koji to ne zele,izvini jos jednom.

Direktna veza do poruke: 887
8.10.2009 10:50:49   
Suncicabg
Ma u redu Melania, ja sam vam prenosila sta ona kaze! A da li je to istina ili ne ja to ne znam, samo mislim da nema razloga da ne govori ne istinu meni! Ja  zaista o vantelesnoj oplodnji ne znam nista!

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 888
8.10.2009 11:45:20   
lence

Pa imam sest eskima,sve zavisi od odmrzavanja.Sutra cemo se verovatno dogovoriti,znas da 50%embriona prezivi odmrzavanje.Kaze mi muz ako su na tebe svi ce uspeti. Sutra imam zakazano u pola osam ultrazvuk uvece,bas im je guzva.

Pretpostavljam da se svi zamrzavaju i odmrzavaju zajedno? Logika nalaze da oni koji su preziveli taj proces su bas dobre kvalitete i imaju velike sanse da se ugnezde. Ionako, kud bi sa sestorkama?
Drago mi je da dobro podnosis terapiju i nadam se da ce na UZ veceras sve da bude odlicno!

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 889
8.10.2009 12:43:49   
melania
Pa rekla mi je jedna devojka koja je radila kod njih da te oni pitaju koliko zelis da ti odmrznu,jer ako odmrznu recimo tri desava se da svi prezive pa ove cuvaju za ne daj Boze drugu priliku.Oni ti kazu kakvog su kvaliteta ali to ne odlucuje da li ce uspeti,cesto im se desava da se bas takvi prime mislim na kao lose embrione,to je i za njih misterija.Nasla sam na nekom sajtu bas zene koje su radile kod istog doktora i koje su zatrudnele bas sa njima receno losim embrionima,nema tu pravila.Danas cemo se valjda dogovoriti oko toga samo da sve bude ok,hvala ti na onom sajtu,ti si bas srceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 890
8.10.2009 12:46:54   
melania
Ne znam Suncice zasto,samo imam utisak da to radi.Ti si super prijatelj ali to ne znaci da su svi takvi!!!!!Pozravuser posted image

Direktna veza do poruke: 891
8.10.2009 12:54:16   
Suncicabg
user posted image  Hvala Melania!

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 892
8.10.2009 13:05:29   
lence

Pa rekla mi je jedna devojka koja je radila kod njih da te oni pitaju koliko zelis da ti odmrznu,jer ako odmrznu recimo tri desava se da svi prezive pa ove cuvaju za ne daj Boze drugu priliku.Oni ti kazu kakvog su kvaliteta ali to ne odlucuje da li ce uspeti,cesto im se desava da se bas takvi prime mislim na kao lose embrione,to je i za njih misterija.

Izgleda da embriolozi ne mogu bas odokativno da prosude kvalitetu, u razvoju su neki mnogo komplikovaniji testovi koji se rade pre transfera, ali to kooosta.
Citala sam i ja o nekom tzv. sebicnom genu, tj. ako uneses dva embriona oni se takmice koji ce da se nakaci, pa je veca verovatnoca da ce barem jedan da ostane. Mada rizikujes blizance, ali ne bismo se zalile, jel' tako?

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 893
8.10.2009 13:11:09   
melania
Sa zamrznutim kad radis ti je mala sansa za blizance,manja je sansa i da uopste uspe.Da draga ja bi bila presretna samo da uspe,ne nadam se bas blizancima.Ali ako se dese nema sretnije zene od mene,i ona su po istrazivanjima nekim mnogo zdravija nego ona u redovnom postupku,ja se bas nadam jer sam nesto mnogo opustena,videcemo,sto i zelim svima namauser posted image

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 894
8.10.2009 17:39:20   
melania
Cao devojke,odo ja na bockanje i ultrazvuk,nadam se da ce biti dobro posto mi se pojavio neki sekret koji nisam nikad imala u zivotu,mozda je to ovulacija od inekcija posto nemam ovulacije ovo mi je skroz strano pa ne znam,budite dobreuser posted image

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 895
8.10.2009 17:42:31   
Verus
drzimo figeuser posted image

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 896
8.10.2009 21:03:08   
melania
Samo da vam javim da je doktorka rekla da je sve super,endometrijum mi je 8 i zakazala ponovo u utorak.Sad cu da se bacim na pomorandze da bude jos bolji.Kaze onaj sekret imaju sve zene pred ovulaciju,ja posto imam retko cikluse onda ne znam kako izgleda.Ma bas sam hepi,samo da moje bebane dodju kod svoje mamice.Da me vidite sedim sa dzemperom na sebi kao da su vec kod mene,e bas sam blesavauser posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 897
8.10.2009 21:05:18   
Nensi*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 898
8.10.2009 21:22:32   
dunja RR

Samo da vam javim da je doktorka rekla da je sve super,endometrijum mi je 8 i zakazala ponovo u utorak.Sad cu da se bacim na pomorandze da bude jos bolji.Kaze onaj sekret imaju sve zene pred ovulaciju,ja posto imam retko cikluse onda ne znam kako izgleda.Ma bas sam hepi,samo da moje bebane dodju kod svoje mamice.Da me vidite sedim sa dzemperom na sebi kao da su vec kod mene,e bas sam blesavauser posted image

malena srecno user posted image user posted image user posted image , navijam u tvoj uspeh svim srcem

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 899
8.10.2009 21:25:50   
melania
Hvala vam,znate da vam isto zelim od srcauser posted image Jedva cekam da se vidimo na sladjim temamauser posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here