|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja
8.10.2009 21:27:16   
Nensi*
Hajde,hajde,jedva cekam da mi se pridruzite tamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 901
8.10.2009 22:48:53   
Suncicabg
Melania, od srca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 902
10.10.2009 1:48:10   
jasnicak
melaniauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 903
10.10.2009 9:56:14   
melania
Pa ja ne znam sta se desava sa vama zene,pa gde ste nestale?Sta ste odlucile,ajde morate da nam prijavite!user posted image

(odgovor članu jasnicak)
Direktna veza do poruke: 904
   RE: Vestacka oplodnja
11.10.2009 1:26:32   
Jacaca
Da li je moguce da niko vise nije ni poruku napisao, namamo  na Vto programu nikoga?

(odgovor članu Jacaca)
Direktna veza do poruke: 905
11.10.2009 1:34:37   
Verus
mislim da je melania...ne znam sta se desava sa vodolijicom, kada ce ona opet....

(odgovor članu Jacaca)
Direktna veza do poruke: 906
11.10.2009 1:39:39   
Jacaca
IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Ukratko, moja drugarica je radila VTO, sve je bilo ok, i sutra je trebala na kontrolu (deseti dan). Danas je prokrvarila....

Prvo da se izvinem ja otvorila 5. stranu i mislila sam da nema viseuser posted image  Ja sam posle VTO isto prokrvarila ranije nego sto su mi rekli da ali nije mi uspelo zato sam prokrvarila i nastavilo je....

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 907
11.10.2009 1:41:36   
Jacaca
PS. Imala sam 19jc i 11 uspelih embriona ali na zalost moja dr. ne zamrzava.user posted image

(odgovor članu Jacaca)
Direktna veza do poruke: 908
11.10.2009 1:44:11   
viking

IZVORNA PORUKA: Verus RR

mislim da je melania...ne znam sta se desava sa vodolijicom, kada ce ona opet....

Koliko ja znam, Vodolija je rekla da čeka da im Zdravstveno ovih dana refundira pare pa ide u Prag na VTO...

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 909
11.10.2009 1:46:53   
Verus
joj da! sad se secam te konverzacije.....nesto je rekla da bi bilo super da i sneza ide?  Il je to bilo nesto drugo......dunja znam da hoce, ali mislim da jos mora da ceka....ici ce preko drzavnog naravno...

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 910
11.10.2009 12:37:57   
vodolija 82
evo meuser posted image user posted image user posted image mi jos uvijek cekamo pareuser posted image ne znamo kada cemo ih dobiti,tako da ne znamo ni kada cemo na vto.Melanija drzim ti palceve,nadam se da ce biti uspesno,evo Izabella,je pokrenula vto.vozic,a mi cemo uskakati jedna po jednauser posted image  user posted image user posted image user posted image      Jacoooooooooooooo bre jesi li zivauser posted image user posted image user posted image

Teskoce i borbe koje imamo danas,nisu nista drugo,nego cijena koju moramo da platimo za pobjede koje nas cekaju sutra...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 911
11.10.2009 16:57:42   
melania
Jos samo 5 danauser posted image Ko da sam na robiji pa mi je dan ko godinauser posted image

(odgovor članu vodolija 82)
Direktna veza do poruke: 912
11.10.2009 21:05:16   
lence
melania, neces valjda da uradis transfer bez da nam prethodno nakacis na YouTube kako igras trbusnjak user posted image ?   user posted image

Zadrzavam svoje gradjansko pravo da skacem na pogresne zakljucke!

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 913
11.10.2009 21:59:03   
melania
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 914
12.10.2009 3:07:22   
Verus
Trudnica ispašta zbog greške klinike za oplodnju 07:48 23.09.2009. / Izvor: Blic
Trudna Amerikanka Kerolin Sevidž, kojoj je greškom implantiran tuđi  embrion, moraće da preda dete drugom paru, piše "Telegraf".

Kerolin (40), koja je u 35 nedelji trudnoće, i njen muž Šon Sevidž iz Ohaja, biće prisiljeni da nakon rođenja predaju dečaka biološkim roditeljima.

Sevidžovi su religiozni i odlučili su da ne prekinu trudnoću, bez obzira što ne mogu da zadrže dete. Oni su pristali da vrate bebu biološkim roditeljima.
Kerolin, majka troje dece, ispričala je u intervjuu za američku televizijsku stanicu NBC muke kroz koje je prolazila kad je saznala da dete koje nosi nije njeno.

"Najteži deo biće porođaj", istakla je ona. "Razgovarala sam sa majkom bebe, rekla sam joj: 'Želimo trenutak da se pozdravimo i oprostimo (sa bebom)'.

"Iz stanja šoka prešli smo u fazu shvatanja da će se to stvarno dogoditi (da moramo predati dete). To je veoma teško, ali smatramo da smo doneli ispravnu odluku", dodala je Sevidž.

Kerolin je u februaru saznala da nosi dečaka, nakon što se odlučila da ponovo zatrudni veštačkom oplodnjom, koristeći se svojim poslednjim zamrznutim embrionom. Sevidžovi imaju dva sina i 18-mesečnu ćerku koja je takođe veštački začeta.

Lekari su Amerikanki rekli da je ovo poslednje dete koje bi mogla imati, jer je Kerolin imala problema da zatrudni.

"Naravno, do kraja života pitaćemo se kako je i šta radi to dete. Ali, oni (drugi par) su njegovi roditelji i oslonićemo se na njihov sud da li će nam i kada reći kako napreduje. Samo želimo da znamo da je zdrav i srećan", navela je Kerolin.

Biološki roditelji zahvalili su se Sevidžovima što su odlučili da održe trudnoću i predaju im dete.

Advokati para rade na slučaju, kako bi klinika za veštačku oplodnju "prihvatila punu odgovornost za posledice njihove greške".

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 915
12.10.2009 9:16:49   
melania
Ne mogu da verujem da se i to desava!!!Zar i o tome sad treba da brinemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 916
12.10.2009 9:26:58   
Anoniman
Ne mogu da verujem! Kakva grozota. ovo joj je poslednja moguća trudnoća i imbecili ubace tuđe dete! SKOTOVI!

(odgovor članu melania)
  Direktna veza do poruke: 917
12.10.2009 10:25:54   
melania
Sva sreca da zena ima vec troje dece,ovo se desava jednom u milion godina!Znam da je strasno ali zamislite da joj je poslednja trudnoca a nema dece,to mi je mnogo gori scenario,pozdravljam njen gest.Mogla je i ona da se tuzaka i da dobije to dete,mora da ima veliko srce i dobru dusu,e to je redak primer.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 918
12.10.2009 19:56:54   
melania
Draga Melania samo da ti prijavim da si danas dobila poslednju inekciju,ovo je bas super,user posted image user posted image user posted image sam sa sobom

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 919
12.10.2009 19:59:09   
bonita
IZVORNA PORUKA: melania

Draga Melania samo da ti prijavim da si danas dobila poslednju inekciju,ovo je bas super,user posted image user posted image user posted image sam sa sobom

user posted image user posted image user posted image user posted image

verujem u ljubav za celi zivot

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 920
12.10.2009 20:02:08   
melania
Hvala Bonita od srcauser posted image

(odgovor članu bonita)
Direktna veza do poruke: 921
12.10.2009 20:03:05   
bonita

Hvala Bonita od srcauser posted image

user posted image user posted image user posted image ,ja tebi od srca zelim da sto pre ugledas svojuuser posted image

verujem u ljubav za celi zivot

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 922
12.10.2009 21:08:49   
lence

melania, to je razlog za proslavu! Ne smeta ti sto nazdravljam kriglom vrkute? user posted image

Zadrzavam svoje gradjansko pravo da skacem na pogresne zakljucke!

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 923
12.10.2009 21:57:33   
dunja RR

user posted image  jupi, idemo dalje, srecno dragauser posted image

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 924
12.10.2009 22:27:07   
melania
Ma taman posla,i ja sam je pila 3 meseca a sad sam na pauzi.Laku noc drugari po muci,idem ujutru na ultrazvuk.Moram da se odmorim jer sam nesto malaksala.Od sutra 11 tableta dnevno pa se nadam da cu izdrzati,kuckamo se sutra da vam kazem za rezultate.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here