Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 8.10.2009 21:27:16
|
|
|
|
Nensi*
|
Hajde,hajde,jedva cekam da mi se pridruzite tamo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 8.10.2009 22:48:53
|
|
|
|
Suncicabg
|
Melania, od srca
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 10.10.2009 1:48:10
|
|
|
|
jasnicak
|
melania
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 10.10.2009 9:56:14
|
|
|
|
melania
|
Pa ja ne znam sta se desava sa vama zene,pa gde ste nestale?Sta ste odlucile,ajde morate da nam prijavite!
|
|
|
|
RE: Vestacka oplodnja 11.10.2009 1:26:32
|
|
|
|
Jacaca
|
Da li je moguce da niko vise nije ni poruku napisao, namamo na Vto programu nikoga?
|
|
|
|
RE: Vestacka oplodnja 11.10.2009 1:34:37
|
|
|
|
Verus
|
mislim da je melania...ne znam sta se desava sa vodolijicom, kada ce ona opet....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 11.10.2009 1:39:39
|
|
|
|
Jacaca
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Ukratko, moja drugarica je radila VTO, sve je bilo ok, i sutra je trebala na kontrolu (deseti dan). Danas je prokrvarila.... Prvo da se izvinem ja otvorila 5. stranu i mislila sam da nema vise Ja sam posle VTO isto prokrvarila ranije nego sto su mi rekli da ali nije mi uspelo zato sam prokrvarila i nastavilo je....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 11.10.2009 1:41:36
|
|
|
|
Jacaca
|
PS. Imala sam 19jc i 11 uspelih embriona ali na zalost moja dr. ne zamrzava.
|
|
|
|
RE: Vestacka oplodnja 11.10.2009 1:44:11
|
|
|
|
viking
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR mislim da je melania...ne znam sta se desava sa vodolijicom, kada ce ona opet.... Koliko ja znam, Vodolija je rekla da čeka da im Zdravstveno ovih dana refundira pare pa ide u Prag na VTO...
|
|
RE: Vestacka oplodnja 11.10.2009 1:46:53
|
|
|
|
Verus
|
joj da! sad se secam te konverzacije.....nesto je rekla da bi bilo super da i sneza ide? Il je to bilo nesto drugo......dunja znam da hoce, ali mislim da jos mora da ceka....ici ce preko drzavnog naravno...
|
|
|
|
RE: Vestacka oplodnja 11.10.2009 12:37:57
|
|
|
|
vodolija 82
|
evo me mi jos uvijek cekamo pare ne znamo kada cemo ih dobiti,tako da ne znamo ni kada cemo na vto.Melanija drzim ti palceve,nadam se da ce biti uspesno,evo Izabella,je pokrenula vto.vozic,a mi cemo uskakati jedna po jedna Jacoooooooooooooo bre jesi li ziva
|
|
RE: Vestacka oplodnja 11.10.2009 16:57:42
|
|
|
|
melania
|
Jos samo 5 dana Ko da sam na robiji pa mi je dan ko godina
|
|
|
|
RE: Vestacka oplodnja 11.10.2009 21:05:16
|
|
|
|
lence
|
melania, neces valjda da uradis transfer bez da nam prethodno nakacis na YouTube kako igras trbusnjak ?
|
|
RE: Vestacka oplodnja 11.10.2009 21:59:03
|
|
|
|
melania
|
|
|
|
|
RE: Vestacka oplodnja 12.10.2009 3:07:22
|
|
|
|
Verus
|
Trudnica ispašta zbog greške klinike za oplodnju 07:48 23.09.2009. / Izvor: Blic Trudna Amerikanka Kerolin Sevidž, kojoj je greškom implantiran tuđi embrion, moraće da preda dete drugom paru, piše "Telegraf". Kerolin (40), koja je u 35 nedelji trudnoće, i njen muž Šon Sevidž iz Ohaja, biće prisiljeni da nakon rođenja predaju dečaka biološkim roditeljima. Sevidžovi su religiozni i odlučili su da ne prekinu trudnoću, bez obzira što ne mogu da zadrže dete. Oni su pristali da vrate bebu biološkim roditeljima. Kerolin, majka troje dece, ispričala je u intervjuu za američku televizijsku stanicu NBC muke kroz koje je prolazila kad je saznala da dete koje nosi nije njeno. "Najteži deo biće porođaj", istakla je ona. "Razgovarala sam sa majkom bebe, rekla sam joj: 'Želimo trenutak da se pozdravimo i oprostimo (sa bebom)'. "Iz stanja šoka prešli smo u fazu shvatanja da će se to stvarno dogoditi (da moramo predati dete). To je veoma teško, ali smatramo da smo doneli ispravnu odluku", dodala je Sevidž. Kerolin je u februaru saznala da nosi dečaka, nakon što se odlučila da ponovo zatrudni veštačkom oplodnjom, koristeći se svojim poslednjim zamrznutim embrionom. Sevidžovi imaju dva sina i 18-mesečnu ćerku koja je takođe veštački začeta. Lekari su Amerikanki rekli da je ovo poslednje dete koje bi mogla imati, jer je Kerolin imala problema da zatrudni. "Naravno, do kraja života pitaćemo se kako je i šta radi to dete. Ali, oni (drugi par) su njegovi roditelji i oslonićemo se na njihov sud da li će nam i kada reći kako napreduje. Samo želimo da znamo da je zdrav i srećan", navela je Kerolin. Biološki roditelji zahvalili su se Sevidžovima što su odlučili da održe trudnoću i predaju im dete. Advokati para rade na slučaju, kako bi klinika za veštačku oplodnju "prihvatila punu odgovornost za posledice njihove greške".
|
|
|
|
RE: Vestacka oplodnja 12.10.2009 9:16:49
|
|
|
|
melania
|
Ne mogu da verujem da se i to desava!!!Zar i o tome sad treba da brinem
|
|
|
|
RE: Vestacka oplodnja 12.10.2009 9:26:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne mogu da verujem! Kakva grozota. ovo joj je poslednja moguća trudnoća i imbecili ubace tuđe dete! SKOTOVI!
|
|
|
|
RE: Vestacka oplodnja 12.10.2009 10:25:54
|
|
|
|
melania
|
Sva sreca da zena ima vec troje dece,ovo se desava jednom u milion godina!Znam da je strasno ali zamislite da joj je poslednja trudnoca a nema dece,to mi je mnogo gori scenario,pozdravljam njen gest.Mogla je i ona da se tuzaka i da dobije to dete,mora da ima veliko srce i dobru dusu,e to je redak primer.
|
|
|
|
RE: Vestacka oplodnja 12.10.2009 19:56:54
|
|
|
|
melania
|
Draga Melania samo da ti prijavim da si danas dobila poslednju inekciju,ovo je bas super, sam sa sobom
|
|
|
|
RE: Vestacka oplodnja 12.10.2009 19:59:09
|
|
|
|
bonita
|
IZVORNA PORUKA: melania Draga Melania samo da ti prijavim da si danas dobila poslednju inekciju,ovo je bas super, sam sa sobom
|
|
RE: Vestacka oplodnja 12.10.2009 20:02:08
|
|
|
|
melania
|
Hvala Bonita od srca
|
|
|
|
RE: Vestacka oplodnja 12.10.2009 20:03:05
|
|
|
|
bonita
|
IZVORNA PORUKA: melania Hvala Bonita od srca ,ja tebi od srca zelim da sto pre ugledas svoju
|
|
RE: Vestacka oplodnja 12.10.2009 21:08:49
|
|
|
|
lence
|
IZVORNA PORUKA: melania Draga Melania samo da ti prijavim da si danas dobila poslednju inekciju,ovo je bas super, sam sa sobom melania, to je razlog za proslavu! Ne smeta ti sto nazdravljam kriglom vrkute?
|
|
RE: Vestacka oplodnja 12.10.2009 21:57:33
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: melania Draga Melania samo da ti prijavim da si danas dobila poslednju inekciju,ovo je bas super, sam sa sobom jupi, idemo dalje, srecno draga
|
|
|
|
RE: Vestacka oplodnja 12.10.2009 22:27:07
|
|
|
|
melania
|
Ma taman posla,i ja sam je pila 3 meseca a sad sam na pauzi.Laku noc drugari po muci,idem ujutru na ultrazvuk.Moram da se odmorim jer sam nesto malaksala.Od sutra 11 tableta dnevno pa se nadam da cu izdrzati,kuckamo se sutra da vam kazem za rezultate.
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?