|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja
4.10.2009 16:04:39   
Suncicabg
Da li ima sanse, ako zena prokrvari 9. dan da je VTO uspela?user posted image

< Poruku je uredio Suncicabg -- 4.10.2009 16:11:54 >

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 801
4.10.2009 16:25:50   
melania
Odmah nazovi doktora koji ti je radio postupak,verovatno ce ti ordinirati progesteron,to se desava iz milion razloga.Najsladji koji sam cula je kad se plod lepo ugnjezdi onda dodje do krvarenje.Nista jos nije izgubljeno,odmah zovi doktora.

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 802
4.10.2009 20:51:46   
Suncicabg
Melania, gde siiii?

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 803
4.10.2009 20:56:31   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Suncicabg

]

suncice draga sta se desava?

< Poruku je uredio dunja -- 4.10.2009 20:57:02 >

Direktna veza do poruke: 804
4.10.2009 21:02:45   
Suncicabg
Ukratko, moja drugarica je radila VTO, sve je bilo ok, i sutra je trebala na kontrolu (deseti dan). Danas je prokrvarila....

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 805
4.10.2009 21:07:40   
dunja RR

Ukratko, moja drugarica je radila VTO, sve je bilo ok, i sutra je trebala na kontrolu (deseti dan). Danas je prokrvarila....

pa jel ti javila sta je bilo ? da li ie otisla ko dr-a?

Direktna veza do poruke: 806
4.10.2009 21:14:51   
Suncicabg
Nije, ona kaze ide svejedno za par sati!user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 807
4.10.2009 21:32:41   
melania
Svi mi razlicito reagujemo u odredjenim situacijama,ja sam tip coveka koji ce odmah stvari uzeti u svoje ruke i dati sve od sebe da to sto sam zapocela uspe,meni je nelogicno da neko to pusti da prenoci.Ja mislim da bi zvala i u sred noci,ali dobro nismo svi mi isti.Moja drugarica je u prva tri meseca krvarila i primala te ampule,ali se redovno i smesta javljala,njene drugarice saznaju poslednje jer ona se naravno zalozi za svoj san.Ne zelim da me iko shvati pogresno,ali za takve stvari treba da budete brze i smele,tad nista nije blam,tad je sve dozvoljeno.Cilj je prelep user posted image zar ne?

Direktna veza do poruke: 808
4.10.2009 21:35:16   
Anoniman
Ja se u potpunosti slažem sa ovim što je melanija napisala! 

(odgovor članu melania)
  Direktna veza do poruke: 809
4.10.2009 21:35:24   
Suncicabg
Ja se slazem u potpunosti s tobom!!! To nije nesto sto treba da ceka ni minuta! Ne znam zasto se tako neodgovorno ponasa...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 810
4.10.2009 21:47:21   
melania
A zasto je ne iskritikujes,skroz mi je nelogicno da se tako ponasa,ali skroz.Ja ne mogu da verujem da je takva,ja sam mislila da se radi o tebi.Vidim posle moje poruke da si otisla i ja razmisljam ma mora da sam bila u pravu pa mora da primi inekciju.Jos kazem sebi super da sam videla poruku da ti to kazem.Kad ono ti brizna drugarica,svaka cast na tomeuser posted image

Direktna veza do poruke: 811
4.10.2009 21:49:06   
lence
Odlicno si to srocila melania.
Moguce da je ova zena klonula duhom i posustala. Ne mogu da verujem da ne kapira koliku razliku znace i par casova a kamoli cela noc !?!user posted image

Direktna veza do poruke: 812
4.10.2009 21:54:21   
Anoniman
Ima ljudi kojima ne vredi govoriti. Verujem da je Suncica dala sve od sebe da joj objasni, ali ne možeš pomoći nekome ko ne želi sebi da pomogne. user posted image

(odgovor članu lence)
  Direktna veza do poruke: 813
4.10.2009 21:58:24   
melania
Zasto bi klonula duhom kad se te stvari prosto desavaju.Prosla je ceo postupak,primila sve i svasta od terapije,zasto ne bude jaka do kraja,zasto da se preda bez borbe.Verujte mi ali ja ne bi mogla sebi da oprostim to nikad.Uvek bi se pitala zasto sam tako postupila.Ja sam pazila ko dete kad sam piskila da slucajno nesto ne izadje,mislim znam da je glupo ali ja sam prosto takav lik.Ovako nesto mi je skroz nejasno za moj mozak,pa kako ce voditi mnogo gore bitke u zivotu od ovih!!!Ja joj zelim svim srcem da ugledauser posted image ali da je razumem,izvinite to ne mogu.

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 814
4.10.2009 22:02:23   
Suncicabg
Ni ja je ne razumem! Ipak  user posted image da uspe!

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 815
4.10.2009 22:06:01   
lence
Ma ne kapiram ni ja. Sta, kako i zasto mozemo samo da nagadjamo. Njoj mnogo srece, a vama laku noc!

Direktna veza do poruke: 816
4.10.2009 22:08:20   
melania
Svi se tome nadamo,jeste da je nerazumna i zato cu joj ja pozeleti user posted image user posted image ,da ima ko da je urazumi,user posted image Pune ruke posla sa blizancima ce je urazumiti.

Direktna veza do poruke: 817
4.10.2009 22:11:12   
melania
Laku noc Lence,pa da uskoro sve budemo user posted image .

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 818
4.10.2009 22:29:05   
melania
Izvini Suncicabg jedna stvar mi nije jasna a sad nesto razmisljam.Napisala si da ona ide sutra na kontrolu,koliko ja znam posle 10 dana se radi bhcg,a to sa doktorom ne razumem da je imala vec zakazano,na kontu cega?Doktor ti posle dana ne moze nista uraditi sem da ti ordinira inekcije u slucaju krvarenja.Mozda sam pogresno razumela da je imala vec zakazano!Ako nisam onda mi je to skroz cudno,nikad nisam cula da se nekome zakaze posle 10 dana.

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 819
4.10.2009 22:31:22   
melania
Dobro sam razumela,ali ne umem da citiram.Na ovo sam mislila kakva kontrola posle 10 dana!

Direktna veza do poruke: 820
4.10.2009 22:34:08   
Anoniman
Vidiš da umeš da citiraš! user posted image

A šta, ne bi trebalo biti kontrole 10-ti dan?

(odgovor članu melania)
  Direktna veza do poruke: 821
4.10.2009 22:40:45   
melania
Nisam znala da cu uspetiuser posted image Ma ja sam ti mali detektiv,sedim i vidim nesto mi se tu ne uklapa.Pa sta joj doktor moze uraditi 10 dana od VTO,APSOLUTNO NISTA.Ako ti bhcg bude visoka cekas da ti to potvrde ultrazvukom koji to moze potvrditi tek posle cetiri nedelje,u medjuvremenu beta raste na 48 sati i tako znas da si trudna.Cudan neki doktor!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 822
4.10.2009 22:42:37   
Anoniman
Da... u pravu si. Ne radi mi mozak (toliko je logično to što si napisala, ali pošto se ne razumem u postupak, mislila sam... ne znam šta sam mislila user posted image ). Odoh ja na spavanjac. Laku noć

(odgovor članu melania)
  Direktna veza do poruke: 823
4.10.2009 22:43:46   
dunja RR
mozda je ona pod kontrolom mislila bas BHCG, ko ce ga znati.....

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 824
4.10.2009 22:45:22   
dunja RR
laku noc Tashke...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here