Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.10.2009 16:04:39
|
|
|
|
Suncicabg
|
Da li ima sanse, ako zena prokrvari 9. dan da je VTO uspela?
< Poruku je uredio Suncicabg -- 4.10.2009 16:11:54 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.10.2009 16:25:50
|
|
|
|
melania
|
Odmah nazovi doktora koji ti je radio postupak,verovatno ce ti ordinirati progesteron,to se desava iz milion razloga.Najsladji koji sam cula je kad se plod lepo ugnjezdi onda dodje do krvarenje.Nista jos nije izgubljeno,odmah zovi doktora.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.10.2009 20:51:46
|
|
|
|
Suncicabg
|
Melania, gde siiii?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.10.2009 20:56:31
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg ] suncice draga sta se desava?
< Poruku je uredio dunja -- 4.10.2009 20:57:02 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.10.2009 21:02:45
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ukratko, moja drugarica je radila VTO, sve je bilo ok, i sutra je trebala na kontrolu (deseti dan). Danas je prokrvarila....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.10.2009 21:07:40
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Ukratko, moja drugarica je radila VTO, sve je bilo ok, i sutra je trebala na kontrolu (deseti dan). Danas je prokrvarila.... pa jel ti javila sta je bilo ? da li ie otisla ko dr-a?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.10.2009 21:14:51
|
|
|
|
Suncicabg
|
Nije, ona kaze ide svejedno za par sati!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.10.2009 21:32:41
|
|
|
|
melania
|
Svi mi razlicito reagujemo u odredjenim situacijama,ja sam tip coveka koji ce odmah stvari uzeti u svoje ruke i dati sve od sebe da to sto sam zapocela uspe,meni je nelogicno da neko to pusti da prenoci.Ja mislim da bi zvala i u sred noci,ali dobro nismo svi mi isti.Moja drugarica je u prva tri meseca krvarila i primala te ampule,ali se redovno i smesta javljala,njene drugarice saznaju poslednje jer ona se naravno zalozi za svoj san.Ne zelim da me iko shvati pogresno,ali za takve stvari treba da budete brze i smele,tad nista nije blam,tad je sve dozvoljeno.Cilj je prelep zar ne?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.10.2009 21:35:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja se u potpunosti slažem sa ovim što je melanija napisala!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.10.2009 21:35:24
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ja se slazem u potpunosti s tobom!!! To nije nesto sto treba da ceka ni minuta! Ne znam zasto se tako neodgovorno ponasa...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.10.2009 21:47:21
|
|
|
|
melania
|
A zasto je ne iskritikujes,skroz mi je nelogicno da se tako ponasa,ali skroz.Ja ne mogu da verujem da je takva,ja sam mislila da se radi o tebi.Vidim posle moje poruke da si otisla i ja razmisljam ma mora da sam bila u pravu pa mora da primi inekciju.Jos kazem sebi super da sam videla poruku da ti to kazem.Kad ono ti brizna drugarica,svaka cast na tome
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.10.2009 21:49:06
|
|
|
|
lence
|
Odlicno si to srocila melania. Moguce da je ova zena klonula duhom i posustala. Ne mogu da verujem da ne kapira koliku razliku znace i par casova a kamoli cela noc !?!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.10.2009 21:54:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima ljudi kojima ne vredi govoriti. Verujem da je Suncica dala sve od sebe da joj objasni, ali ne možeš pomoći nekome ko ne želi sebi da pomogne.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.10.2009 21:58:24
|
|
|
|
melania
|
Zasto bi klonula duhom kad se te stvari prosto desavaju.Prosla je ceo postupak,primila sve i svasta od terapije,zasto ne bude jaka do kraja,zasto da se preda bez borbe.Verujte mi ali ja ne bi mogla sebi da oprostim to nikad.Uvek bi se pitala zasto sam tako postupila.Ja sam pazila ko dete kad sam piskila da slucajno nesto ne izadje,mislim znam da je glupo ali ja sam prosto takav lik.Ovako nesto mi je skroz nejasno za moj mozak,pa kako ce voditi mnogo gore bitke u zivotu od ovih!!!Ja joj zelim svim srcem da ugleda ali da je razumem,izvinite to ne mogu.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.10.2009 22:02:23
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ni ja je ne razumem! Ipak da uspe!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.10.2009 22:06:01
|
|
|
|
lence
|
Ma ne kapiram ni ja. Sta, kako i zasto mozemo samo da nagadjamo. Njoj mnogo srece, a vama laku noc!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.10.2009 22:08:20
|
|
|
|
melania
|
Svi se tome nadamo,jeste da je nerazumna i zato cu joj ja pozeleti ,da ima ko da je urazumi, Pune ruke posla sa blizancima ce je urazumiti.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.10.2009 22:11:12
|
|
|
|
melania
|
Laku noc Lence,pa da uskoro sve budemo .
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.10.2009 22:29:05
|
|
|
|
melania
|
Izvini Suncicabg jedna stvar mi nije jasna a sad nesto razmisljam.Napisala si da ona ide sutra na kontrolu,koliko ja znam posle 10 dana se radi bhcg,a to sa doktorom ne razumem da je imala vec zakazano,na kontu cega?Doktor ti posle dana ne moze nista uraditi sem da ti ordinira inekcije u slucaju krvarenja.Mozda sam pogresno razumela da je imala vec zakazano!Ako nisam onda mi je to skroz cudno,nikad nisam cula da se nekome zakaze posle 10 dana.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.10.2009 22:31:22
|
|
|
|
melania
|
Dobro sam razumela,ali ne umem da citiram.Na ovo sam mislila kakva kontrola posle 10 dana! IZVORNA PORUKA: Suncicabg Ukratko, moja drugarica je radila VTO, sve je bilo ok, i sutra je trebala na kontrolu (deseti dan). Danas je prokrvarila....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.10.2009 22:34:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Vidiš da umeš da citiraš! A šta, ne bi trebalo biti kontrole 10-ti dan?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.10.2009 22:40:45
|
|
|
|
melania
|
Nisam znala da cu uspeti Ma ja sam ti mali detektiv,sedim i vidim nesto mi se tu ne uklapa.Pa sta joj doktor moze uraditi 10 dana od VTO,APSOLUTNO NISTA.Ako ti bhcg bude visoka cekas da ti to potvrde ultrazvukom koji to moze potvrditi tek posle cetiri nedelje,u medjuvremenu beta raste na 48 sati i tako znas da si trudna.Cudan neki doktor!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.10.2009 22:42:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Da... u pravu si. Ne radi mi mozak (toliko je logično to što si napisala, ali pošto se ne razumem u postupak, mislila sam... ne znam šta sam mislila ). Odoh ja na spavanjac. Laku noć
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.10.2009 22:43:46
|
|
|
|
dunja RR
|
mozda je ona pod kontrolom mislila bas BHCG, ko ce ga znati.....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.10.2009 22:45:22
|
|
|
|
dunja RR
|
laku noc Tashke...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?