Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 13.7.2020 19:39:21
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Bravo zene. Samo vezbajte. Ja evo nisam mesec dana.Kanim se bar po kuci neki. Jer na treninge necu do septembra.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 13.7.2020 19:46:20
|
|
|
|
physio70
|
Bravo za istrajnost u vezbanju. Vecini je to problem ako se vec nakane da krenu sa vezbanjem.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 13.7.2020 19:58:48
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Ja bih isla i sada na treninge ali zbog kovida necu da rizikujem.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 13.7.2020 20:02:47
|
|
|
|
physio70
|
Razumljivo bas nezgodna situacija zbog covida.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 13.7.2020 20:09:17
|
|
|
|
flamingos
|
Proćiće i ovo jednom,pa svi na trening.😀
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 13.7.2020 20:11:46
|
|
|
|
pari
|
Super je ovo kod kuće...možeš kad god, biraš šta ćeš da vežbaš a toliko ima izbora...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 13.7.2020 20:14:05
|
|
|
|
physio70
|
Nije mi to to kad sam kod kuce.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 13.7.2020 20:14:39
|
|
|
|
emicaa
|
Maraj kad se naviknes izdrzljivo je i 5 min.Ja ga cesto radim uz stomak.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 13.7.2020 20:27:33
|
|
|
|
Maraj
|
Emice..jedva izguram 2 min vec na minut45 imam utisak da cu da posustanem. Al izdrzim nekako do 2 min Nisam vezbala ...pa ne pamtim. Doduse i trbusnjaci mi sad posle par dana vezbanja, idu "lakse"
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 13.7.2020 20:51:47
|
|
|
|
emicaa
|
Ma treba vremena da se uhodas. Ja sam Heather imala aplikaciju za plank i radila redovno uz nju.U pocetku jedva izdrzim onih 45 sekundi 🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 13.7.2020 21:06:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Kad ne postoji druga opcija, bolje ista nego nista ☺️
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 13.7.2020 21:23:37
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, jel izdrzis plank u jednoj pozi 2 min??? Ja jedva min, ovo je kombinacija poza sto ja radim 5 ili 7. Ja sam se toliko navukla da nema trika da bih isla sad negde na fitnes, sve i da nema korone. Mama jo, bravo!! Emice, kako rame? Pari, ja volim kad se dobro oznojim🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 13.7.2020 21:52:06
|
|
|
|
mama Jo
|
Isto sam se bas navukla, i, isto, ne bih uopste isla negde da vezbam, ovo mi je super. Iako sam i sama nekada mislila - a nije to to kad radis kod kuce... I te kako je to to. Bitno je samo da,, preguras'' taj neki pocetak kad nemas puno kondicije i snage i bide ti tesko.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 13.7.2020 22:26:37
|
|
|
|
pari
|
Da,i ja to sad mislim...ranije sam isto mislila da ne mogu kod kuce i da nije isto...a zapravo mi je jos bolje
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 14.7.2020 20:28:00
|
|
|
|
mama Jo
|
Week 6 day 2 + 10 min. dzoging ☺️
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 14.7.2020 20:40:56
|
|
|
|
emicaa
|
Kod mene pauza i danas 😬
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 14.7.2020 20:45:04
|
|
|
|
pari
|
Nema veze emice...ne može uvek...ako te nešto boli, ne možeš na silu Ja sam i jutros moj pilates pola sata. Jedino što sam svih ovih dana jela tortu svaki dan što nije baš super ali dobro.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 14.7.2020 21:13:10
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma bas, ja isti razmisljam da organizujem svaki drugi dan.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 14.7.2020 22:38:30
|
|
|
|
emicaa
|
Ma meni je krivo sto bas sad nadje.Mislila sam jos ovu sedmicu da radim pa dok smo na odmoru da pauziram.Vidjecu sutra kakvo je stanje
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 15.7.2020 11:31:34
|
|
|
|
mama Jo
|
Da, tako i ja planiram ako idemo negde na odmor da tamo ne radim., ali dobro ne moze se uvek sve tako bas. Emice, ako i napravis pauzu 2 nedelje nadoknadices ☺️ Probaj bar malo nesto, istezanje ili nesto laganije, cisto da ne ispadnes iz stosa.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 15.7.2020 11:45:49
|
|
|
|
emicaa
|
Mama Jo i ja sad razmisljam sta bih mogla a da ne ne moram koristiti ruku ali mi nista ne pada na pamet.Nema veze,ja svejedno volim kad imam upalu posle vjezbanja 🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 15.7.2020 15:35:23
|
|
|
|
mama Jo
|
Vezbalice, jeste cule za ovaj protein Klik I sta mislite ako jeste?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 15.7.2020 15:43:36
|
|
|
|
physio70
|
Mislim da nema potrebe za uzimanjem whey proteina.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 16.7.2020 15:45:41
|
|
|
|
emicaa
|
nije mi vrag dao mira pa sam odradila noge i guzu.Pocela i stomak,odradila nekih deset_ak minuta i povela me opet ruka bolit pa sam odustala.Ne smijem forsirati
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 16.7.2020 18:45:18
|
|
|
|
jess021
|
Bravo Emice, budi pazljiva. A sta je uzrok bola? Ja sam ove nedelje bas zabusavala, u pon sam radila neki cardio jer nisam imala tegove za redovan trening, juce sam pocela 12. nedelju, danas ne verujem da cu, stomak me bas boli, treba da dobijem, a iskreno najela sam se palačinki🙄
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?