Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 16.7.2020 18:54:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja nisam juce, a ne znam hocu li stici i danas. Doduse posteno sam se preznojala sada jer sam pravila premestaj namestaja u nasoj sobi 😊
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 16.7.2020 18:56:48
|
|
|
|
jess021
|
Mama jo, to se ne racuna😝
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 16.7.2020 18:58:07
|
|
|
|
mama Jo
|
Haha znaaaaam, znaaaam, samo kaaaazem
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 16.7.2020 19:15:01
|
|
|
|
emicaa
|
Jess sta je uzrok pojma nemam,kad sam bila mladja isla sam doktoru.On me htjeo poslati na snimanje.Bol se smirio i ja odustala.Uvjek je tako,boli neko vrijeme p onda po godinu i vise nista. Radicu koliko mogu,kao da moram imati trbusnjake,bicepse i tricepse 🤣
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 16.7.2020 19:18:48
|
|
|
|
jess021
|
Hahhaha... Samo ti noge sredi 🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 16.7.2020 19:53:23
|
|
|
|
pari
|
Ja mislim da mi trebaju godine da bih sredila noge i guzu onako kako bih ja htela...ali dobro,možda i uspem ;)
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 16.7.2020 19:58:22
|
|
|
|
emicaa
|
Ma meni su i noge i guza onako kako volim 🤣 Ali stomak onako kako ne volim 🤣 Mada moram priznati da je i on dosta manji,nije ravan.Ali ja imam takvu gradju da nikad nisam imala skroz ravan stomak.Uvjek imam malo donjeg
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 16.7.2020 20:00:25
|
|
|
|
pari
|
Kod mene obrnuto...stomak sam uvek volela kod sebe i struk i leđa...ali noge i guza ne
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 16.7.2020 20:13:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja upravo odradih 3.dan 6.nedelje. Samo nemam snage za dzoging, 😬
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.7.2020 8:28:57
|
|
|
|
jess021
|
Odradila juce 2. dan, 12. nedelje, a petak. Bas sam zabusavala. Dobar trening, a onda sam se dobro najela. Pms, tako da sve znate.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.7.2020 8:43:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Jess, pa nema veze, mozes dati i sebi oduska malo, covece 12.nedelja, svaka ti cast!! Posto vezbas vec dosta dugo, jesi zadovoljna, jesi postigla ono sto si htela?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.7.2020 8:45:24
|
|
|
|
jess021
|
Zadovoljna sam veoma, ali nije to jos ni blizu onog sto bih htela😊Iskreno, mnogo brljavim sa ishranom, bilo bi to mnogo bolje da se mane slatkisa Grize me savest kad ne vezbam, ali moram da pohvalim da je ovaj program odlican n!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.7.2020 8:50:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Super 😊 Ja sam u 6.nedelji tog programa. Primetim vec sada neke promene u smislu zategnutosti. Juce sam se merila imam 56,3 kg. Na tome stojim vec neko vreme. Ne veceram sas vec bas dugo, a slatko sam bas smanjila mada se desacaju dani da se toga ne pridrzavam, naravno😬
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.7.2020 11:39:11
|
|
|
|
emicaa
|
ja definitvivno pauziram dok se ruka ne smiri.Ne vrijedi Bravo Jess🙂Inace slatkise sam skoro skroz izbacila,mozd jednom sedmicno uzmem nesto da me zelja mine.Zato taman bundevine sjemenke.Kad me uhvati zelja za slatkim uzmem koju
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.7.2020 11:48:27
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja te bundevine ne mogu puno da pojedem, nesto mi bas budu gadne 😬 Ali zato opet redovno jedem bademe, lesnike, orahe, uzmem i kandiranog voca i svaki dan po saku toga, nekada i vise. Mozda mi se zato i ne trazi puno slatkog, zamenila sam, da kazem sa tim zdravijim grickalicama. Badema bih mogla pojesti koliko hoces 😊
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.7.2020 11:50:41
|
|
|
|
emicaa
|
Ja bademe ne volim ocima vidjeti 🤣 zato ovo i ponekad pistacije
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.7.2020 11:52:47
|
|
|
|
mama Jo
|
Eto vidis 😊 Pistace isto mnogo volim, a bas dugo ih nisam uzela. Dobro me potseti.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.7.2020 12:40:37
|
|
|
|
nata11
|
Ja poceh novu turu. Kazu vidi se posle 7 dana. Izmerih se pa ako upali delim link sa vama. 💪
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.7.2020 12:58:28
|
|
|
|
mama Jo
|
Bravo nato Samo napred
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.7.2020 13:32:37
|
|
|
|
emicaa
|
Nato javlja 🙂
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.7.2020 14:07:04
|
|
|
|
jess021
|
Nato, drugu turu cega?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 19.7.2020 7:26:51
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo Nato.👍
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 19.7.2020 8:24:38
|
|
|
|
jess021
|
Ja sam juce odradila 12. nedelja, 3 dan. Jos malo, pa gotovo
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 19.7.2020 9:15:12
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja pocnem i odustanem. Ne vredi. Ne znam kako da obavezem sebe da makar 3 puta nedeljno odradim trening kod kuce. Juce obucem neku usku haljinu na bratele i smorim se skroz. Inace sam mrsavica i super mi stoji, ali onaj predeo oko pazuha katastrofa. Nadjoh sada neke vezbe za taj deo, jos da se nateram da vezbam.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 19.7.2020 10:30:08
|
|
|
|
physio70
|
Od sutra pocinjem sa vezbanjem. Fitt.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?