dunja RR -> RE: Korona virus - 2. deo (29.8.2020 0:54:30)
|
Tako sam tužna, ta žena je došla kada sam se porodila sa M, toliko joj se radovala, i u porodilištu me dočekala, i Milica je ista ona, ista. Bili smo besni kada smo stigli ovde i kada su nam rekli da je zaova pozitivna jre smo je molili da es odseli dok radi u kovidu, tih par meseci (a počela je skoro, znači odmah se zarazila), i ta nervoza nas je pratila sve vreme od kako smo stigli, ove 2 nedelje, sada se tako kajemo jer svekrva to nije zaslužila. Da sluša prepirke i ko je kriv. Nadam se da ćemo svi dobiti šansu da ispravimo greške, Bože molimo ti se. Kada sam je zvala pre 2 dana odmah je rekla daj mi Savu, samo je on čista duša koja joj je u tom trenutku trebala. Bila je sa nama na Zlatiboru krajem februara pred samu koronu, prvi put da je otišla u životu u neki hotel, i posle je pričala da joj nikada nije bilo tako lepo. Jedva sam je nagovorila da pođe sa nama. Prvi put da ne mora ona nekom da kuva, i još uživala sa svoja dva jedina unučeta. Živela je za dan da ih vidi na viber. Klečim ispred ikone i suze liju, svi spavaju, hoće srce da mi iskuči iz grudi. Nije zaslužila da umre od korone, već od starosti, jer je svašta prošla.
|
|
|
|